Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Лидл и Шпар доносе и упола ниже цене у Србију  (Pročitano 21494 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Иначе баш та ЕУ подржава данашњу непотистичку, лоповску, диктаторску власт.

И не кривим их, то је њима у интересу а не наше благостање.

Ne ne podrzava ih. Imao si izbore. Na izborima su dobili podrsku od naroda.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111

Jel si decko debil ?
Jel umes da procitas sta sam napisao ?

Nisi ti opozicjia u ovom razgovoru nego ja. Sadasnja politika je instalirana 2000. i ta politika prati pricu EU zadnjih 20 godina bez ikakvih pauza.
Nasa zemlja je u najvecim mogucim pregovorima sa EU. Ispanjava uslove, otvara poglavlja. Prima naredjenja, ohrarenja i zadatke.
Nasa vlast radi SVE..cekaj jos jedno samo boldovano SVEEE sto EU zahteva. I poprilicno sam siguran da je moj veliki predseednik Vucic dobio jedno pravo malo brdo pohvala od zvanicnika EU.

E sad kad smo to razjasnili.

Mi zivmo lose. I to je cinjenica.
I ja zato mirne duse krivm EU i nasu politiku vezanu za EU.

A ti slobodno mozes da krivis Koreju, SPC i Vanzemljace. Ja nemam sa tim problem.
Ali zvanicna politika Srbije od 2000. je "EU nema alternativu".
I koliko vidim, to nas poprilicno kosta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Некада су државе имале колоније. Никада колоније нису имале исти стандард као центар. Иста ствар и са ЕУ. Никада у Бугарској плата неће бити иста као у Немачкој или приближна.

НИКАД.

tehnologija vlada svetom, uvek su tehnoloski napredne drzave bile vladari sveta i imale najbolji standard,bugatrska nikad nije imala niti ce imati razvoj tehnologije kao nemacka ili recimo holandija koja se po velicini moze porediti sa srbijom ili bugarskom a sad ti vidi koliko tehnoloskih izmuma i patenta ima holandija a koliko zemlje koje zive od mitomanije kao sto je srbija

sto se tice lidla samo se potvrdjuje koliko smo u vecini  primitivan narod
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Ne ne podrzava ih. Imao si izbore. Na izborima su dobili podrsku od naroda.

Па и Орбан је добио подршку народа па проблем. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
Nasa zemlja je u najvecim mogucim pregovorima sa EU. Ispanjava uslove, otvara poglavlja. Prima naredjenja, ohrarenja i zadatke.
...

Ispunjava minimalno, kako bi dobila novac iz fondova.

Zato sto ako ne dobije, nece imati da finansira budzetlije.

...
Nasa vlast radi SVE..cekaj jos jedno samo boldovano SVEEE sto EU zahteva. I poprilicno sam siguran da je moj veliki predseednik Vucic dobio jedno pravo malo brdo pohvala od zvanicnika EU.
...

Pa Srbija zeli da udje u EU... nece se valjda EU tj. njene bogate clanice ulizivati gologuzoj Srbiji ?

Ako misli na hag i slicno... za neispunjavanje toga mogu da se popiju sankcije.

...
Mi zivmo lose. I to je cinjenica.
...

Nema to veze sa EU.

Objasni kako je bilo moguce da Miskovic marzari skoro deceniju ?

Da za to nije kriva EU ?

E da... ako Srbija odustane od ulaska u EU mora da vrati novac uzet iz pristupnih fondova.

Ne, ne moze neko tuti - fruti udruzenje (kao ono blesavo Ciprasovo) da kaze da nece da vrati kredite i pozajmljen novac.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2018, 20:20:22 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Kakav kreten majko moja. Pa koji cemi kurac EU ako nemam nista od nje ?!  Smile
Za sve dobro u Srbiji..EU je zasluzna.
Za sve lose...a pa jebiga sami smo krivi  Smile

EU je odgovorna za sve sto se desava u Srbiji. Za sve i tacka Smiley
Jer moja drzava radi sve sto joj se naredi iz iste i ispunjava sve sto joj ista kaze.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Kakav kreten majko moja. Pa koji cemi kurac EU ako nemam nista od nje ?!  Smile
Za sve dobro u Srbiji..EU je zasluzna.
Za sve lose...a pa jebiga sami smo krivi  Smile

EU je odgovorna za sve sto se desava u Srbiji. Za sve i tacka Smiley
Jer moja drzava radi sve sto joj se naredi iz iste i ispunjava sve sto joj ista kaze.

EU je politicka i ekonomska unija drzava koje zajednicki nastupaju sa zajednickim trzistem.

Ono sto ti ta unija daje je slobodan protok kapitala i ljudi. I naravno trgovinu. Uz to stane iza tvoje
drzave u sporovima sa medjunarodnim korporacijama.

Stvara okvir da stvoris normalnu drzavu i uspostavlja kontrolu nad volovima kao Orban ili onao krme iz RS.

Bez toga nemas izlaz na najbogatija trzista sveta, koji srbiji jako treba.

Znam tuti-fruti udruzenje i prduckanje o trgovini sa Rusijom i  Smile Smile Kinom  Smile Smile

Izvoz u rusiju je 4-7% ukupnog izvozna, nemamo tamo mi sta da izvozimo.

Osim mozda neke poljoprivrede ( u kojoj radi 3% radno sposobnih )

Sta mislis sta se desava sa radnicima u silnim preduzecima koja su vezna za poslovanje sa EU,

ako ti tvoji tuti-fruti "otkace" EU ?

Evo da ti kazem... dobijaju otkaze.

Verovatno je i pussy-face to zamisljao i mastao o tome ali...  nema dotoka ruskih milijardi kako je mastao.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2018, 20:37:35 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
mi apsolutno nista bitno ne ispunjavamo za eu i to se vidi u njihovim izvestajima na engleskom jeziku gde se kod nas prevede u informeru kao da je skoro sve ispunjeno iz neke tacke na originalu stoji da nije nista ispunjeno(valjda budale koje rade u informeru misle da niko ne zna engleski) pogotovo u tackama oko korupcije,sudstva,trgovine u prevodu u onim tackma gde se govna na vlasti najvise bogati bez obzira o kojoj vlasti pricama mada zadnjih 10 godina su uglavnom iste karikature dacic,ljaljic,palma,vulin,vesic... plus po koji novi al svi su oni bili i pre dvaes godina
koja je to alternativa,a da ne bude gore nego sto jeste vec da se ide napred u bolji zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
mi apsolutno nista bitno ne ispunjavamo za eu i to se vidi u njihovim izvestajima na engleskom jeziku gde se kod nas prevede u informeru kao da je skoro sve ispunjeno iz neke tacke na originalu stoji da nije nista ispunjeno(valjda budale koje rade u informeru misle da niko ne zna engleski) pogotovo u tackama oko korupcije,sudstva,trgovine u prevodu u onim tackma gde se govna na vlasti najvise bogati bez obzira o kojoj vlasti pricama mada zadnjih 10 godina su uglavnom iste karikature dacic,ljaljic,palma,vulin,vesic... plus po koji novi al svi su oni bili i pre dvaes godina
koja je to alternativa,a da ne bude gore nego sto jeste vec da se ide napred u bolji zivot  Smile

Ma hteo bi pussy-face isto sto ovaj gore metanise.

Ali... kako da objasni bankrot ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Нико им није рекао да су акције два пута недељно, понедељком и четвртком ?

Ја сам у Берлину куповао само у Едеки, био је најближи супермаркет, а неки производи су били доста јефтинији него код нас.
Кад сам дошао кући сазнао сам да је то један од најскупљих супермаркета тамо... Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.