Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Лидл и Шпар доносе и упола ниже цене у Србију  (Pročitano 21547 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Ljudi koji su to radili su glasaci EU stranaka.
Dakle, zasluzuju sve.

sa tvojim neeu strankama bi procvetali  Smile

mozes li mi pojasniti kako mislis da bi mi trebali kao drzava da funkcionisemo i sta bi bilo kad bi funkcionisali po tvom misljenju kakav bi bio standard gradjana bio,zdrastvo,obrazovanje,vojska... al ono da prica bude u realnom svetskom poretku i funkcionisanju sveta,a ne neki paraleni univerzum de su severno koreanci gospodari univerzuma ili tako nesto  gde bi ti nas postavio,a da to bude najbolje po narod u Srbiji da ima dostojan zivot
izvoli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja sam to vise puta napisao. Ali nije ni vreme ni mesto pa cu ukratko.
Nemoguce je.

Ali zivot u Srbiji se sa pravim zakonima, smanjenom korupcijom, adekvatnim sudstvom koje ce da zatvara kriminalce,
Srbijom bez politikcih zaposljavanja. Srbijom bez nepotizma..Sa pravim ljudima na pravom mestu moze dovesti na zadovoljavajuci nivo.

Ali da zivimo kao Nemacka morali bi da budemo kao Nemacka..odnosno da budemo svetska sila. Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Укратко, Србија из бајке.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Nije to nemoguce.

Ali je takva Srbija postala talac likova kao sto je Kruger i slicnih..gde su ih ubedili da smo bez EU gotvovi a sa EU ide plata 5000 evra i nemacki standard.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Некада су државе имале колоније. Никада колоније нису имале исти стандард као центар. Иста ствар и са ЕУ. Никада у Бугарској плата неће бити иста као у Немачкој или приближна.

НИКАД.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Nemoguce je.

Ali zivot u Srbiji se sa pravim zakonima, smanjenom korupcijom, adekvatnim sudstvom koje ce da zatvara kriminalce,
Srbijom bez politikcih zaposljavanja. Srbijom bez nepotizma..Sa pravim ljudima na pravom mestu moze dovesti na zadovoljavajuci nivo.

Ali da zivimo kao Nemacka morali bi da budemo kao Nemacka..odnosno da budemo svetska sila. Smiley

U prevodu:

corak.

Nije to nemoguce.

Ali je takva Srbija postala talac likova kao sto je Kruger i slicnih..gde su ih ubedili da smo bez EU gotvovi a sa EU ide plata 5000 evra i nemacki standard.

Eto.. standard i institucije bi bile zamenjene kakenjem kako ne moramo da "slusamo" ove ili one.

« Poslednja izmena: 11. Okt 2018, 19:52:20 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ne razumem sta si reko  Smile
Ja mislim da sam bio poprilicno jasan.
Na svetu se dobro zivi samo zemljama koje su da kazemo sile Smiley Ili uz izuzetke gde ima nafta, gde ima ovoga ili onoga.
Sve te sile iskoriscavaju druge zemlje i ostvaruju svoje interese. Pa tako, gospodjica Merkel nije svako malo u Srbiji da bi nama bilo bolje nego da bi njenoj zemlji moglo da bude bolje.

Nemacka je sila a EU je kurac na bicikilu. Nemacka ne zivi dobro jer je u EU jer bi i poprilicno bila dobra i bez iste. A EU je poprilicno puna drzava koja zivi kao mi ili nesto malooo bolje od nas.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2018, 20:01:05 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Nemoguce je.

pa nije nam eu onda kriva sto smo raj za kriminalce,korupciju,bezakonje,nepotizam,stranacko zaposljavanje... sami smo krivi za to eu oce da nas natera da to prestane da bude praksa u Srbiji vec statisticka greska kao kod njih ovde se ne misli na banana clanice eu kao sto su komsije oko nas i francuzi
nije eu savrsena al i tako ne savrsena je bolja za zivot od ovoga u Srbiji

za ostale
jebo vas kruger ne moramo mi biti clanovi eu vec da zivimo u zemlji bez ovih sranja koje jasi nabrojao
niko mene nije ubedio u nista niti je plata 5000 evra u nemackoj al nije ni 400 kolko sam imao u Srbiji radeci kod privatnika na dugme subota,nedelja,noc,dan nije bilo bitno kad telefon zazvoni ima da se nacrtas

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Ne razumem sta si reko  Smile
Ja mislim da sam bio poprilicno jasan.
Na svetu se dobro zivi samo zemljama koje su da kazemo sile Smiley Ili uz izuzetke gde ima nafta, gde ima ovoga ili onoga.
Sve te sile iskoriscavaju druge zemlje i ostvaruju svoje interese. Pa tako, gospodjica Merkel nije svako malo u Srbiji da bi nama bilo bolje nego da bi njenoj zemlji moglo da bude bolje.

Nemacka je sila a EU je kurac na bicikilu. Nemacka ne zivi dobro jer je u EU jer bi i poprilicno bila dobra i bez iste. A EU je poprilicno puna drzava koja zivi kao mi ili nesto malooo bolje od nas.

Znas kako se to zove ?

Gomila gluposti. Takve budalastine i sadasnja vlast prica...

Naravno u tom silnom metanisanju tripujete da ce rusija i severna koreja preuzimajuci svetsku vlast i
pomoci Srbiji.

To je tek glupost na kvadrat.

Ili si stvarno toliko blesav da mislis da konstano proseravanje o Merkelovoj, Krugeru, Papi i Sorosu moze da
"drzi vodu" decenijama ?
« Poslednja izmena: 11. Okt 2018, 20:10:32 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Иначе баш та ЕУ подржава данашњу непотистичку, лоповску, диктаторску власт.

И не кривим их, то је њима у интересу а не наше благостање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.