Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:48:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Licemjerje  (Pročitano 4057 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa postoji licemjerje..ali ispalo je kao da ti govoris da su iskljucivo katolici licemjeri..bezveze, ovisi o osobi a ne o vjeri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa postoji licemjerje..ali ispalo je kao da ti govoris da su iskljucivo katolici licemjeri..bezveze, ovisi o osobi a ne o vjeri
Djelomično istina. Ne kažem da drugi nisu takvi, ali s njima nisam imala slična iskustva.Ah, i opet, ne odnosi se ovo na sve katolike, nego samo na one koji se zaklinju na križ, vjeru, Boga i moraliziraju drugima, a ne vide sebe.
Btw, i ja sam katolik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa to nije slucaj samo kod katolika da se zaklinju na veru, boga i moralizuju drugima a ne vide sebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
upravo to..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Djelomično istina. Ne kažem da drugi nisu takvi, ali s njima nisam imala slična iskustva.Ah, i opet, ne odnosi se ovo na sve katolike, nego samo na one koji se zaklinju na križ, vjeru, Boga i moraliziraju drugima, a ne vide sebe.
Btw, i ja sam katolik.

Elfride, sada mi je jasno koja ti je poenta, i na mestu ti je. Ti govoriš iz svog ugla, tj. iz većinski katoličke sredine zar ne (ili grešim)? E, pa ja bih isto to mogao da konstatujem o Pravoslavcima, jer sam iz većinski Pravoslavne sredine. Verujem da ima Muslimana koji bi isto rekli. Nije to pitanje pripadnosti nekoj crkvi ili veri, već ličnog ubeđenja, tj. nestabilnosti istih, tako da oni moraju stalno sebe da ubeđuju da su u pravu, a to najbolje čine tako što će drugima nabijati na nos, kako si rekla "križ i vjeru u Boga". Ali nije to jedino licemerje koje nam se svakodnevno servira, ima toga još...avaj. Evo, čak i ja za sebe mogu da kažem da sam ponekad licemeran...  Smile

Ne dozvoli da te to toliko izbacuje iz takta, nego guraj napred i gledaj vlastiti život.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 21:09:24 od magnusartist »
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Istina, ja sam iz većinski katoličke sredine, zato sam to i napisala na taj način. To gore šta si napisao da vole moralizirati drugima da bi sebe uvjerili da su u pravu je samo takva istina.
:Dnisam ni rekla da i sama nisam ponekad licemjerna,ali nastojim to eliminirati što više. I gledam vlastiti život, ali mi je jako krivo kad neko drugi misli da zna nešto o tom mom životu i da zna moju situaciju.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 22:28:26 od Elfride »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
..., ali mi je jako krivo kad neko drugi misli da zna nešto o tom mom životu i da zna moju situaciju.

I onda pretpostavljam da krene da ti drvi o tome šta bi ti trebala da uradiš i kako da se izmeniš...van pameti. Ali takve ljude možeš da iskuliraš, lepo ih izignorišeš, pa nek se teraju.  Smile

Mnogo gori su oni ljudi za koje se ne provaljuje na prvi pogled koliki su licemeri. Na primer samo, lupam sada, ali neki akademik, profesor ili šta god, kome su puna usta morala, pravičnosti i saosećanja kod kuće leši ženu jer mu nije skuvala ručak na vreme...dok se tamo neki ljudi kunu u njegovu pravičnost...  Smile
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa zato su kod Katolika i Pravoslavaca izmislili Ispovijed, ali kao i svaki izum, ne radi u potpunosti kako je zamisljen. Usput, ja se ne mir morao ispovijedati, Martin Luther ukino
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne postoji covek na svetu koji je spreman priznati sve ono sto jeste. Svi u manjoj ili vecoj meri nose maske.

Hm, hm pa ima puno ljudi koji nemaju šta da priznaju,samim tim i nemaju potrebu da nose masku.

Pa zato su kod Katolika i Pravoslavaca izmislili Ispovijed, ali kao i svaki izum, ne radi u potpunosti kako je zamisljen. Usput, ja se ne mir morao ispovijedati, Martin Luther ukino

Besmiclica potpuna.
Vernicima ( iskrenim ) koji zaista poštuju  svete tajne itekao puno znači.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 19:43:31 od MarMargita »
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:48:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.