Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:12:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libijska armija, sastav snaga itd...  (Pročitano 75234 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Sve je to uzas i bilo bi dobro da ne potraje dugo, bez obzira ko i gde bude na vlasti. Jebala ih vlast. Sve je ovo neko dobro isplanirao i gurnuo te narode u sranje kako bi ih u sustini ekonomski bacio na kolena i oteo sto vise. Gde bela noga kroci tu trava ne raste, bizona je sve manje a ratnici ginu.
Neka je Manitu svima na pomoci. Haug.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pogresili su Rusi sto su dopustili pizdama da ih napadnu.

Unistice ih.  Smile Ma koliko dugo se oni borili,i ma koliko dobro,pre ili kasnije,ostace i bez snage,i volje,i resursa.

A onda znamo sta ce biti-novi Irak.Novi robovi Amerike,zatvorenici u sopstvenoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Pa sada nesto ne verujem da su Rusi pogresili, znaju oni sta rade. Zatvore oci ovde, Ameri zatvore oci tamo i ujeo vuk magare, vrana vrani ne kopa oci. Al ovde ipak da se ogranicimo na vojne stvari, znaci strategiju, hardver, taktiku, slike tehnike, citave i unistene, porcene i slicno posto imamo drugu temu o Libiji za politiku (mada politika i vojska su setsre bliznakinje al bar da se potrudimo ovde da ih razlikujemo)    Smile

Malo slika od Jurija Kozirjeva:

VBR "Grad", Ras Lanuf:

Modernizacija na libijski nacin:
Unisten T-55 kod Azdabije za "zavesicama"

http://lightbox.time.com/2011/03/24/dispatch-from-libya-photographs-by-yuri-kozyrev/#1

« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 14:49:38 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Rusi su cutali zato sto njima odgovara obustava isporuke libijske nafte,i vece cene.
Zato su cutali i pustili olos da krene na Libiju.Ali mislim da i sami pocinju da shvataju da su pogresili.

photoshop.covek na cevi je premali,a i nacin na koji stoji je cudan.

EDIT-mozda i nije...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 16:14:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson C702i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Rusi su cutali zato sto njima odgovara obustava isporuke libijske nafte,i vece cene.
Zato su cutali i pustili olos da krene na Libiju.Ali mislim da i sami pocinju da shvataju da su pogresili.

rusi nisu pogreshili , samo im ne odgovara da gadafi bude brzo pobedjen i svrgnut , niti da se nastavi isporuka libijske nafte iz istochnog dela zemlje .

photoshop.covek na cevi je premali,a i nacin na koji stoji je cudan.

ili je photoshop ili je ovo neki akrobata koji balansira na cevi kalibra 105 mm (znachi prechnik cca 15 cm )  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 21:30:10 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
ili je photoshop ili je ovo neki akrobata koji balansira na cevi kalibra 105 mm (znachi prechnik cca 15 cm )  Smile

Tome dodaj zadebljanje na kraju cevi, mislim da moze komotno da se stoji u balansu. Ne znam ko bi radio photoshop bas na toj slici, sta postize, jedino mozda "balans"   Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Tome dodaj zadebljanje na kraju cevi, mislim da moze komotno da se stoji u balansu. Ne znam ko bi radio photoshop bas na toj slici, sta postize, jedino mozda "balans"   Smile

sa zadebljanjem je opet ne vishe od 17 cm u prechniku , s tim da se radi o krugu a ne o ravnoj povrshini gde mogu da se odmore noge .

a razloga za falsifikovanje ima mnogo , ipak treba predstaviti sliku rata kakva je naruchena  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Ko zna, mozda je tip neki hobi zongler il je stvarno Phoshop. Mada mi je ostalo u glavi isto da su se pentrali po onoj napustenoj "Palmiri" kod Bengazija i da je jedan valjda isto stajao na cevi  Smile
A inace je zanimljiv "upgrade" te T-55-ice. Izgleda ta dodatna nabudzena zastita je trebala da sluzi protiv RPG-a  Smile

A ovo stvarno postaje zanimljivo, ovo ce da bude "King of the road" i kad dodje na korzo, ima sve ribe da se okrecu za njim  Smile
Sta su nabudzili, izgleda je kod njih neki mehanicar iz Bosne   Smile Smile

Aerodrom u Misrati, aktuelna satelitska slika:

« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 02:42:26 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Moguce je da i nije photoshop.  Smile

Na prvi pogled mi se tako ucinilo(nisam ja sumnjao u kredibilitet samog autora,niti da li se radi o Libijskom tenku-vidi se po ovoj modifikaciji,nego mi je palo na pamet da je neko dodao vojnika-akrobatu  Smile),ali,sad kad malo bolje pogledam... moguce je.

A inace je zanimljiv "upgrade" te T-55-ice. Izgleda ta dodatna nabudzena zastita je trebala da sluzi protiv RPG-a  Smile
pa,realno,to nije nista... cudnije od onih standardnih bocnih suknjica.Samo sto je sad u pitanju metal,velika metalna ploca,i to dovoljno "visoka" da pokrije i deo iznad samih gusenica,i delic kupole.
Prosto,ali meni se svidja.Sigurno nije nista posebno,a i ne znam sad koliko to znaci,ali...jeftino je,jednostavno,pokriva vise nego obicne suknjice-sto da ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:12:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.