Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 662839 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia 
Ubijen Bin Laden?Cisto sumnjam,verujem da je to neka americka fora kako bi se skrenula paznja svetske javnosti nad zlocinom koji su pocinili nad neduznom Gadafijevom decom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k750i
Iskreno se nadam da će Libijci imati dovoljno hrabrosti i resursa da uzvrate kontranapadom.

ma kakav kontra-napad? ni da polete ni da zaplove nemogu, raketle nemaju, jedina nada terorizam a cini mi se da teroristi vise nejebu pozive na sveti rat... a i ako se desi neki napad eto razloga da posalju vojsku, mislim da se gadafiju nepise dobro....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
НАТО: Све мете су војне

Надам се да ће пичка твоје ћерке постати ''војна мета''.

Ајмо сад Гашо,брже,јаче,снажније  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ubijen Bin Laden?Cisto sumnjam,verujem da je to neka americka fora kako bi se skrenula paznja svetske javnosti nad zlocinom koji su pocinili nad neduznom Gadafijevom decom  Smile

I ja sam prvo to pomislila.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia 
Ali ako su ga i ubili,drago mi je,i on je bio protiv Gadafija,samo kad bi sad ovi Talibani rokali malo po Americi,pa da Gadafija ostave na miru da resava  problem u svojoj zemlji sam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 2610
Amerikancima je napokon uspjelo ujedinili su najveću terorističku organizaciju i sve zemlje bliskog istoka sa jednim ciljem - uništenje EU i Amerike

Jedino što me brine - pored činjenice da su obe strane nauružane do zuba i imaju nuklearno oružje je što svaki rat nekako ide preko nas. Nadam se da će ovaj put da se kokaju preko mora.

Nisu-jer idejni vodja islamskog , radikalnog terorizma jeste Saudi Arabija. kada ona bude usla - otvorenih karata u borbu protiv SAD i EU onda je  ujedinjenje islamskih zemalja totalno. Dotle, sve je  dogovorno i ciljano -ali dogovor SAR i SAD I EU i NATO-a,....i kako Saudijscima odgovara na bliskom i srednjem sitoku, na severu Afrike -to je to a sve saradaa i sarene pilule za lilule.
Gasa ima problem u islamskoj "braci" koji sada formirae i partiju . Oni su priznali mesanje u sve sukobe u regionu-pocev od Tunisa, preko Egipta, Sirije, |JEm,ena do Libije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ali ako su ga i ubili,drago mi je,i on je bio protiv Gadafija,samo kad bi sad ovi Talibani rokali malo po Americi,pa da Gadafija ostave na miru da resava  problem u svojoj zemlji sam

Nece ta Al Kaida malo kod Gashe na kaficu pod sator pa da se opashu sa onim njovim stvarcicama na dugme  Smile

nad neduznom Gadafijevom decom  Smile

Nema neduznih  Smile

Amerikancima je napokon uspjelo ujedinili su najveću terorističku organizaciju i sve zemlje bliskog istoka sa jednim ciljem - uništenje EU i Amerike

Jedino što me brine - pored činjenice da su obe strane nauružane do zuba i imaju nuklearno oružje je što svaki rat nekako ide preko nas. Nadam se da će ovaj put da se kokaju preko mora.

Mozda krenu preko Kosova neki muslimani, pa onda dodju Rusi i bace par bombajzli i eto veselja  Smile

Iskreno se nadam da će Libijci imati dovoljno hrabrosti i resursa da uzvrate kontranapadom.

Udarice bazom i tenkom po americkim raketlama, kad tenk punke u raketlu, od nje ne ostane nista  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Citat
НАТО: Све мете су војне

Надам се да ће пичка твоје ћерке постати ''војна мета''.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Sahranjen Gadafijev sin Seif

Više od hiljadu ljudi okupilo se danas na sahrani sina Moamara Gadafija, Seifa al-Araba, ubijenog juče u vazdušnom napadu NATO-a.

Okupljena gomila je ispaljivala metke u vazduh i uzvikivala parole "Osveta za mučenike", "Narod hoće Moamera, Vođu", dok je telo Seifa iznoseno iz crnih kola hitne pomoći i nošeno na groblje Al-Hani u Tripoliju.

Okupljeni su uzvikivali i parole protiv francuskog predsednika Nikole Sarkozija, a preostala dva sina Gadafija, Seif al-Islam i Hanibal su prisustvovali sahrani, prenosi AFP.

Portparol libijske vlade Musa Ibrahim saopštio je juče novinarima da je Gadafijev najmlađi sin, Seif al-Arab, ubijen u vazdušnom napadu na rezidencijalni kompleks u Tripoliju i da je tada poginulo i troje Gadafijevih unučića.

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
NATO i dalje "tuče" po Libiji

Snage libijskog vođe Muamera Gadafija i danas gađaju luku Misrate pod kontrolom pobunjenika koji pokušavaju da zauzmu aerodrom u tom gradu, dok NATO bombarderi nastavljaju napade na pozicije libijske vojske u Zintanu, koji takođe drže pobunjenici.

Iako su pozvani da prekinu bombardovanje, NATO ne prestaje

Portparol pobunjenika Ahmed Hasan rekao je da Gadafijeve snage ruskim raketama "grad" direktno gađaju luku u Misrati, u koju treba da uplovi brod s humanitarnom pomoći. U Gadafijevom napadu poginulo je najmanje 12 ljudi, čime se broj žrtava za dva dana popeo na 29.

Gadafijeva vojska ispalila je više od 20 ruskih raketa "grad" na luku Misrata, gde je poginulo dvoje ljudi koji su pokušavali da postave improvizovani punkt ispred luke, dok je u drugim delovima grada ubijeno još 10 ljudi, prenela je agencija AP.

Istovremeno, pobunjenici pokušavaju da od Gadafijeve vojske preuzmu kontrolu nad aerodromom u Misrati. Danas je stigla vest da je jedan Gadafijev sin i toje unučića nastradalo u bombardovanju.

"Žestoke borbe vode se za aerodrom. Pobunjenici napreduju i uskoro će uspeti da uspostave potpunu kontrolu", rekao je u telefonskom razgovoru za Rojters predstavnik pobunjenika koji se predstavio kao Sami.

I NATO snage nastavile su danas bombardovanje pozicija libijske vojske u Zintanu, gradu jugozapadno od Tripolija, čiji je veći deo pod kontrolom pobunjenika.

U međuvremenu, sukobi između Gadafijeve vojske i pobunjenika nastavili su se i kod pograničnog grada Dehibe, a nekoliko projeltila palo je na teritoriju Tunisa, preneo je Frans pres.

Projektili su pogodili nenaseljeno područje na oko 300 metara od granice, a tunišanska nacionalna garda sprečila je Gadafijeve trupe da uđu na njihovu teritoriju.

Snage Gadafija borile su se poslednjih nekoliko dana s pobunjenicima za kontrolu graničnog prelaza Dehiba-Vazin, na granici sa Tunisom, koji su 21. aprila zauzeli pobunjenici posle žestokih borbi.

Očevici su naveli da su pobunjenici pobegli u Tunis, a da su ih Gadafijeve snage pratile, ušavši kilometar duboko na teritoriju Tunisa. Vlasti Tunisa zatim su zatvorile granicu, postavile bodljikavu žicu i utvrdile se na položajima.

Tunis je osudio Libiju zbog "narušavanja" svoje teritorije i upozorio na "opasno širenje vojnih sukoba" posle sve žešćih borbi na granici kod Dehibe.

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.