Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 663379 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Međunarodna zajednica razmatra vojnu intervenciju.

Pazi ti govna zapadna licemerna... Oni razmatraju unutrasnje stanje jedne zemlje...
Oni odlucuju sta i gde sme da se radi... Naravno takva pobuna ne dolazi u obzir u njihovim podanickim drzavama (vidi Srbiju)

Ajde vi borci za slobodu, sta bi Vam bilo da sada napredjnaci krenu u oruzanu pobunu protiv vlasti... Da pale gradove i ubijaju ljude?

Sve naravno po principu tezak zivot, ugrozene slobode i ostale propagandne fore...
Jel biste navijali za njih?!

Smile  Smile  Smile

Svi ovi sto se upinju da objasne kako je Gadafi ovakav i onakav...i da narod zeli da zivi bolje Smile bi sutra Tomu optuzili da je krvozedni manijak, koji ne preza ni od cega da bi se dokopao vlasti, a demonstranti bi im bili fasisti, huligani, nacisti, rusilacke horde, bla, bla bla

Iako ovi "demonstranti, nenaoruzni civili, borci za demokratiju i miroljubiv narod" traze da svi momentalno odu sa vlasti i da dodju njihovi (uz nesumnjivo mesetarenje Al Kaide), a ovi "fasisiti, nacisti, huligani, ludaci, rusilakce horde" bi trazili samo najobicnije demokratkse izbore.

Licemeri Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
још нису средили гадафија? Smile
рече ми стручњак камаро 24 да је то питање сата...то је било пре недељу дана Smile

Ma vis da su Arapi nepouzdani, kazu za sat a zna da se otegne, "bukkura, bukkura..."  Smile

neznu u sat  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 20:51:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
још нису средили гадафија? Smile
рече ми стручњак камаро 24 да је то питање сата...то је било пре недељу дана Smile
ako se posto se za*ebancija u libiji zavrsi, on i dalje zadrzi na vlasti ja cu javno priznati svoju gresku i priznacu da si ti bio u pravu.
cak mu je i pacoli okrenuo ledja, a on mu dosta duguje! Smile

jedino zrno spasa bi moglo da bude ono sto retki u revolucijama uspeju da urade. povuku se na odredjeni deo teritorije gde imaju jako uporiste i uspostave novu drzavu. mada ovde je to gotovo nemoguce!
ili ce da pobegne ili ce da visi
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
jedino zrno spasa bi moglo da bude ono sto retki u revolucijama uspeju da urade. povuku se na odredjeni deo teritorije gde imaju jako uporiste i uspostave novu drzavu. mada ovde je to gotovo nemoguce!
ili ce da pobegne ili ce da visi

Jos je neizvesno. Sigurno je da im je kontraofanziva "zaglavila", nisu uspeli da udju ni u Zaviju posle 6 sati nocne borbe a dovukli su tamo tehnike i specijalce.  Smile
A u Tripoliju red pred bankama, dizu lovu, svi sretni, hvale Gadafija a klinci 100 metara dalje pisu parole po zidu a neki zidovi sveze okreceni  Smile
Navodno Gasha poslao danas konvoj hrane u Bengazi ali nijedan novinar nije mogao sa konvojem, verovatno su isli do prvog coska pa smotali nazad  Smile

Iako ovi "demonstranti, nenaoruzni civili, borci za demokratiju i miroljubiv narod" traze da svi momentalno odu sa vlasti i da dodju njihovi
Licemeri Smile

Licimuri kikindski sto kartaju saha  Smile
Ja mislim da je sve ovo ipak neka reklamna kampanja Nescafe-a i prodor ove firme na arapsko trziste  Smile

Al najbolji su mi ovi sto izidju sretni iz banke jer su dobili po 500 dianar i vicu "sve za Gadafija" i masu sa lovom i igraju  Smile
Ako ovo nije za Alan Forda, onda ne znam  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Citat
Navodno Gasha poslao danas konvoj hrane u Bengazi ali nijedan novinar nije mogao sa konvojem, verovatno su isli do prvog coska pa smotali nazad
ma ljudi siti, nije im do hrane!  Smile

mrgec ce jos malo da osnuje grupu na fb, PRAVDA ZA GADAFIJA.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 21:25:59 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Licimuri kikindski sto kartaju saha  Smile
Ja mislim da je sve ovo ipak neka reklamna kampanja Nescafe-a i prodor ove firme na arapsko trziste  Smile

Al najbolji su mi ovi sto izidju sretni iz banke jer su dobili po 500 dianar i vicu "sve za Gadafija" i masu sa lovom i igraju  Smile
Ako ovo nije za Alan Forda, onda ne znam  Smile

Da bar ti znas sta si hteo da kazes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Jesu Libijci pazarili S-300 od Rusa?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Gadafi je veći čudotvorac od Isusa, ako je vjerovati vijestima tv Avale.
Isti dnevnik,rečenica iza rečenice:

Gadafi nastavlja ofanzivu na pobunjeničke teritorije. Osvojio 2 grada. Velike žrtve civilnog stanovništva. Trupe prišle na 140 km od Bengazija.

Vojska odana Gadafiju se i dalje osipa. Sve je manje njegovih pristalica. Svi prijatelji ga napuštaju...

Ajd sad vi meni objasnite kako je ovo moguće i još bolje kakav urednik pusti ovakav dnevnik.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
HTC Tattoo
Gadafi je veći čudotvorac od Isusa, ako je vjerovati vijestima tv Avale.
Isti dnevnik,rečenica iza rečenice:

Gadafi nastavlja ofanzivu na pobunjeničke teritorije. Osvojio 2 grada. Velike žrtve civilnog stanovništva. Trupe prišle na 140 km od Bengazija.

Vojska odana Gadafiju se i dalje osipa. Sve je manje njegovih pristalica. Svi prijatelji ga napuštaju...

Ajd sad vi meni objasnite kako je ovo moguće i još bolje kakav urednik pusti ovakav dnevnik.
Imaju dobru gledanost u Tripoliju. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.