Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 664577 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Sta ti onda imas protiv nove vlasti u libiji?

A ko je vlast u Libiji, prvo to neko da odgovori?

Ta neka "nova" vlast je preslikana i mnogo krvavija slika nasih promena vlasti. Oterasmo jednog koji je krao za medalju, dodjose njih 50 koji kradu za medalju, ne postoji sloboda govora, a standard se ne meri time sto je pre 15 godina plata bila 100 maraka, a danas je 300. (dakle 3 puta je bolje danas?)
Gleda se potrosacka korpa, zaposlenost, mogucnosti za buducnost, itd.

Istim primerom idu pitanja:
- Ko je sada vlast u Avganistanu?
- Ko je sada vlast u Iraku?
- Ko je sada vlast u Egiptu?

Uf, al ga prebaci, kilometar i po  Smile
U Staljinovo doba se zavrsavalo za tako nesto dozivotno u Gulagu, mislim, dozivotno jer se tamo prosjecno zivjelo do pet godina. Da pokusaju blokirati recimo neki most u Moskvi, OMON bi radio samo tako. Ove su "uhapsili" i pustili posle par sati jer su se eto dosetili malo da zahebavaju muriju pa ne da idu stazom za pesake iznad vec na nivou za saobracaj a Njujork bas nema saobracajnih guzvi. Al eto, malo da se zahebava pa da se radi sta im padne na pamet, sto ne bi na jednom uskom grlu zaustavili saobracaj tako na sat, dva... Oni sto su isli stazom za pesake, bez problema su prosli.  Smile

Ako nisi upoznat sa sistemom vrle nam demokratije, dragi maradicu, verovatno ti je poznata cinjenica da u demokratskom drustvu mozes da prijavis protest, a da je drzava duzna da ti obezbedi obezbedjenje, da eventualno blokira saobracaj i slicno.

Dzingis Kan je recimo pekao na raznju zatvorenike, a komandantu grada Samarkanda je nasuo tecno olovo u sve supljine na telu. Eto, sada sam ga prebacio 3 kilometra.

U modernom drustvu, u demokratskoj americi, policija lisava slobode 700 ljudi jer idu ulicom koja je namenjena za saobracaj?! Aj, malo pusti Rusiju (Mordor), Staljina i gulage i Dzingis Kana, ajmo malo o demokratiji i kolevci iste te, moderne demokratije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ako nisi upoznat sa sistemom vrle nam demokratije, dragi maradicu, verovatno ti je poznata cinjenica da u demokratskom drustvu mozes da prijavis protest, a da je drzava duzna da ti obezbedi obezbedjenje, da eventualno blokira saobracaj i slicno.

Naravno, ako prijavis uredno protest i trazis dozvolu da prelazak ucesnika protesta preko mosta  Smile

U modernom drustvu, u demokratskoj americi, policija lisava slobode 700 ljudi jer idu ulicom koja je namenjena za saobracaj?! Aj, malo pusti Rusiju (Mordor), Staljina i gulage i Dzingis Kana, ajmo malo o demokratiji i kolevci iste te, moderne demokratije.

Priveli su ih kad nisu hteli da se sklone sa mosta ali nisu "uhapsili", uzeli su im podatke i dobice prijave, sada, kako drugacije osloboditi most za saobracaj. Nego ajde recimo malo te "demokratije", mislim da i u demokratiji postoje zakoni, inace, vrlo jednostavno saobracajno pravilo regulisano zakonom, koje ucimo od malih nogu, gde idu pesaci a gde idu automobili.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2011, 01:06:56 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Priveli su ih kad nisu hteli da se sklone sa mosta ali nisu "uhapsili", uzeli su im podatke i dobice prijave, sada, kako drugacije osloboditi most za saobracaj. Nego ajde recimo malo te "demokratije", mislim da i u demokratiji postoje zakoni, inace, vrlo jednostavno saobracajno pravilo regulisano zakonom, koje ucimo od malih nogu, gde idu pesaci a gde idu automobili.

Па рекох ја ЧМАРадићу да си ти добро обавештен  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Nego ajde recimo malo te "demokratije", mislim da i u demokratiji postoje zakoni, inace, vrlo jednostavno saobracajno pravilo regulisano zakonom, koje ucimo od malih nogu, gde idu pesaci a gde idu automobili.

Nikako da shvatis da mene ne mozes niti da iznerviras, niti da nasmejes. Pre si mogao ovo drugo.

Nauci ili bar procitaj sta znaci protsestni skup, kakve vrste istih postoje, koja su ogranicenja, sta se moze, a sta se ne moze. Rezervisti prijave protestni skup ispred vlade, drzava odobri i njih 100 blokira ugao Nemanjine i Kneza Milosa i pola Beograda paralisu. Cak je i Tadic bio veci demokrata od njegovih ucitelja, pa nije hapsio ljude ali vise nije dozvoljavao, odnosno odobravao takve i slicne skupove u tom delu. (naravno, paradu pedera ne racunam)

Kao i niksina mrznja prema Beogradu, tako me fascinira i tvoje povremeno lupetanje nekih stvari. Fascinira me takodje i tvoja strastvena borba za revolucionare u Libiji, kao i opravdavanje vlasti u Bahreinu, pa i opravdavanje vlasti u Americi. Kao sto sam vec napisao, kada to radis za pare, tada sve ovo dobija neki smisao, jbg i ja radim neki slepacki posao za neke pare i ne volim ga ali cutim i pusim, svidja mi se kad mi legne kinta. Ali kada toliko sebe dajes, odnosno gledas iz samo jednog ugla stvari, bez ikakve novcane nadoknade, trebalo bi da se zapitas sta sa tobom nije u redu. Smiley

P.S.
Nadam se da necu ispasti bezobrazan ako predlozim da opravdavanje americkih vlasti prenesemo na temu koja se time bavi, a da ovde nastavimo o Libiji i o tome koliko je Gadafi pobio ljudi, a koliko pobunjenici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nije ni cudo sto smo propali.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Па рекох ја ЧМАРадићу да си ти добро обавештен  Smile

Sta tebe muci, dosao vikend a niko te nije uradio otpozadi  Smile

P.S.
Nadam se da necu ispasti bezobrazan ako predlozim da opravdavanje americkih vlasti prenesemo na temu koja se time bavi, a da ovde nastavimo o Libiji i o tome koliko je Gadafi pobio ljudi, a koliko pobunjenici.

Imas pravo, gledam post i mislim da sam na temi o Volstritu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Kao i niksina mrznja prema Beogradu, tako me fascinira i tvoje povremeno lupetanje nekih stvari. Fascinira me takodje i tvoja strastvena borba za revolucionare u Libiji, kao i opravdavanje vlasti u Bahreinu, pa i opravdavanje vlasti u Americi. Kao sto sam vec napisao, kada to radis za pare, tada sve ovo dobija neki smisao, jbg i ja radim neki slepacki posao za neke pare i ne volim ga ali cutim i pusim, svidja mi se kad mi legne kinta. Ali kada toliko sebe dajes, odnosno gledas iz samo jednog ugla stvari, bez ikakve novcane nadoknade, trebalo bi da se zapitas sta sa tobom nije u redu. Smiley

Ajde bre, priznaj da bi bilo dosadno da nema likova kao sto je Niksa, Gambino, Bf, Skusha, i jos drugi uz moju malenkost  Smile
Inace, eto, mislim da i drugi od nabrojanih ne dobijaju kuntu. Al ako neko i deli neku kintu, samo reci, za kintu lobiram i za Kim il Sunga i Juche ideologiju  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Citat
Zasto izbegavas da odgovoris na pitanje, zasto je gadafi uz svu toliku paznju koji je poklanjao srbima, bez nekog Veta, neslaganja priznao drzavu?
Гадафи је ''наш'' ђак!
Можда је од брозових официра је наследио аверзију према Великосрбском национализму, али видим да је од Србских ратника искуства борбе на живот и смрт. Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
SIgurno su mu u par poseta indokrinirali i objasnili nasledje NOB-a  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 2610
Imas pravo, gledam post i mislim da sam na temi o Volstritu  Smile

žalosno po tebe što si izgubljen na svim temama foruma pa više ne znaš gde biješ.

Gledam koliko se trudiš da opravdaš svoje nebuloze svima i smejem se koliko , svakog puta ispadaaš sve smešniji i žalosniji i  što sve više ova tema i tvoji postovi članovima služe da se sprdaju sa tobom jer  ne mogu normalno da komentarišu teme a sve zbog onih narodnih-" Pusti budalu jer i ona ima svoje veselje " ili " kada bi se pametniji uvek sklanjali budale bi vladale svetom".

Zato postavljaju i komentarišu , medjusobno a tebe  samo lagano .........zaglupeo si totaliutarno od svega
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.