Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 438 439 441 442 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 664672 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Један клип за Мараду о глупим терористима  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
NATO crimes in Libya \ Преступления НАТО в Ливии

« Poslednja izmena: 06. Okt 2011, 00:38:30 od шприцер »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

Jos kad bi moglo nesto da se vidi  Smile
Al ubedljivo mesto u glupim videima je naravno ovo, ovog tipa niko ne zajeba, mislim, u gluposti, sada moze samo da peva posle ove pesme "imao sam konje vrane, tj kamile"  Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 06. Okt 2011, 13:25:32 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 2610

On je toliko glup da ništa neće shvatiti i NIKADA neće shvatiti i postavljaće nebuloze      -

VREME JE ZA KATANAC NA OVU TEMU
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Uf, Stanku je dosadno, mislim, mozda je vreme da ti odes sa teme, stavis sam sebi katanac i ne dolazis vise na temu i ne pises gluposti da ti se narod smeje  Smile
A dobro, video nebulozan, sta ces, kakav pevac taka i muzika  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 2610
Da je na temi njih 20-tqak(najmanje) polemisalo i pokusalo da mi pokaže da nisam u pravu sam bih se povukao ali ti stalno tražiš da se drigi povuku jer misliš da si najpametniji. Da me je 20-tak nazvalo tupim, glupim sam bih otišao sa teme.

Medjutim praznoglavom se ne može ništa dokati i zato stavlja nebulozne smajlije, još nebuloznije komentare, snimke i slične gadosti koje normalan čovek ne može opravdati i samo se proserava svojom GLUPOSTIMA
Divim se tvojo nebulozi i nesvesnosti koliko si tupav i svaraćaću ovde da se slatko nasmejem tvojim idiotarijama i podjebavam te , kao i većina normalnih na forumu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Сирт на граници разума

Сирт и даље у пламену. Устаници покушавају да пробију последње линије одбране у самом граду.

Револуционарна правда, позиви на линч и листе за одстрел у Триполију. На мети професори. НАТО наставља бомбардовање.  Smile

20.13 - Лидере земаља у развоју чека моја судбина, изјавио Моамер ел Гадафи у аудио поруци емитованој на сиријској телевизији Арај, преноси Ројтерс.

17.45 - Гадафијев син Мутасим напустио Сирт и запутио се ка југу Либије, тврде устаници позивајући се на изјаву припадника његовог обезбеђења, који се предао побуњеницима.

16.57 - Устаници бомбардују стадион и пут који води ка луци Сирт. 

Службеници Црвеног крста коначно прешли линију фронта и ушли у Сирт, који је већ више од месец дана под опсадом устаника. Хуманитарци донели млеко за бебе, пелене... У град ушла два камиона.
3.jpg

Хуманитарци су ушли у град после неколико неуспешних покушаја, јер су устаници, некако, увек почињали нападе у тренутку када су камиони Црвеног крста прилазили линији фронта. Претходно, два контигента помоћи подељена цивилима у предграђима.

Гадафијеви борци су прошле ноћи успели да потисну устанике неколико стотина метара, махом на североисточном делу ратишта, а жестока пуцњава одјекивала је и из правца где се налази неколико луксузних хотела.

После неколико јуриша Гадафијевих снага, чини се "зелене снаге" покушавају да пробију линију одбране како би евакуисали неку важну особу. Одбраном Сирте наводно командује Гадафијев син Мутасим.

У борбама око Сирта погинуло је најмање 70 устаника.

Ипак, највећи проблем на овом фронту представља дивљање устаника, које тамошња команда већ неколико дана не успева да заузда, упркос јасним позивима нових власти да се не свете наводним Гадафијевим присталицама.

Штета је, међутим, видљива на сваком кораку, јер су борци из Мисурате који су, такође, били под опсадом Гадафијевих снага, попалили и опљачкали неколико насеља која су претходно напустили Гадафијеви војници.

Нове власти имају озбиљне проблеме и у Триполију, где су млади револуционари направили "црне листе" неподобних професора, које су оптужили за сарадњу са свргнутим режимом.

На црној листи налазе се имена 13 универзитетских професора, од којих се свега једна жена усудила да се појави на настави, али само да би је студенти најурили из зграде.

"Она је увредила револуцију и мора да остане код куће", рекао је један од младих универзитетских револуционара.
2.jpg

Гадафи: Лидере земаља у развоју чека моја судбина

Свргнути либијски вођа Моамер ел Гадафи поручио је лидерима земаља у развоју које су признале Национални прелазни савет (НПС), који га је уз подршку НАТО склонио с власти, да ће доживети сличну судбину.

"Уколико снага (међународних) флота даје легитимитет, онда нека се владари Трећег света припреме", рекао је Гадафи у аудио поруци, емитованој на сиријској телевизији Арај, коју је Ројтерс данас добио.

Британска агенција наводи да није познато када је снимак начињен.

Гадафи је "онима који признају Савет" поручио да буду спремни за стварање прелазних савета који ће их уз подршку страних снага заменити "једног по једног".

Гадафи је Национални прелазни савет окарактерисао као нелегитимну власт. "Како су они добили свој легитимитет? Да ли их је либијски народ изабрао? Да ли их је либијски народ поставио?", упитао је Гадафи.

Свргнути лидер је, такође, позвао Либијце да изађу на улице, наводећи да су услови живота у Либији "неподношљиви".

"Позивам све либијске грађане да изађу и у милионском броју марширају на трговима, у свим градовима и селима и оазама", рекао је Гадафи
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
pa u principu  u pravu je  sve granice se brisu sve zemlje se brisu. 2011-te politicka karta sveta ce izgledati slicno ko politicka karta sveta 1908-me. brise se stotinak godina istorije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23

Jos kad bi moglo nesto da se vidi  Smile

Бем ти лебац ти ми пријављујеш клипове као "неприкладне" па их одма скидају са Јутјуба Smile Smile Smile Smile
Ево ти нови

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Da me je 20-tak nazvalo tupim, glupim sam bih otišao sa teme.

Ako ti ne valja tema, niko te ne drzi  Smile

još nebuloznije komentare, snimke i slične gadosti koje normalan čovek ne može opravdati

Pa postavio sam ti raspevanog Gadafija, sta oces. Dobro, mislim, u pravu si, stvarno bas nije lep, moram da priznam  Smile

Divim se tvojo nebulozi i nesvesnosti koliko si tupav i svaraćaću ovde da se slatko nasmejem tvojim idiotarijama i podjebavam te , kao i većina normalnih na forumu.

Smej se ti, al ti Gasha sa nigersima kopa rupe po pustinji ko sto sam ja i reko na pocetku teme  Smile Smile Smile

Da je na temi njih 20-tqak(najmanje) polemisalo i pokusalo da mi pokaže da nisam u pravu sam bih se povukao ali ti stalno tražiš da se drigi povuku jer misliš da si najpametniji.

Ne trazim ja da se ti povuces, nego sam kazes, smeta ti tema pa sam ti reko da te niko ne drzi, tebra, stavis sam sebi katanac pa se ne nerviras uzalud  Smile

После неколико јуриша Гадафијевих снага, чини се "зелене снаге" покушавају да пробију линију одбране како би евакуисали неку важну особу.

Hehehe, uhvacen ko pacov u klopci  Smile

На црној листи налазе се имена 13 универзитетских професора, од којих се свега једна жена усудила да се појави на настави, али само да би је студенти најурили из зграде.

"Она је увредила револуцију и мора да остане код куће", рекао је један од младих универзитетских револуционара.

Hehehe, mislili su da ce biti nikom nista a ono prc milojko  Smile

Бем ти лебац ти ми пријављујеш клипове као "неприкладне" па их одма скидају са Јутјуба Smile Smile Smile Smile
Ево ти нови

Prijavljuje obicno vlasnik materijala, onaj ko ima copywright na video, jedino on i moze da prijavi da bi YT reagovao. Inace se radi o obicnom reuploadu i preimenovanju videa  Smile
Inace, lepog videa u lepom ambijentu, narod Libije uziva u zatvorenom bazenu Ajshe Gadafi  Smile Smile

IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 438 439 441 442 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.