Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 664737 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
U medijima se svasta servira, i tesko je odluciti se ko je u pravu.Zivela sam tamo, pa cak i ja ne mogu imati realno misljenje.S jedne strane, imali su lagodan zivot i visok standard koji im je Gadafi omogucio, a sa druge ih je verski zatucavao, ne dajuci im da imaju pravo na slobodno misljenje, oblacenje, ponasanje itd...15 % zena je svega skinulo hijab, ne toliko plaseci se Alaha, vec Gadafija... Smile
a sad kad im islamisti zasjednu na vlast ima da budu sekularna država  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Motorola 
a sad kad im islamisti zasjednu na vlast ima da budu sekularna država  Smile

Preciznije,ima da bude "seckularna" država ( "Hasan seckati !!!") .  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 18:11:34 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 2610

Tetki upala sekira u med. Inace, Libijci mogu sa svojim vodjom da rade sta oce, mogu da ga postuju a mogu i da ga lincuju  Smile

Znači i mi možemo da tebe linčujemo na jedan jedini način-ne želimo da budeš na fprumu i bilo bi lepo da te nema ovde i dobiješ stalni ban a ne samo dvodnevni????
Smradiću i  to je domokratija-koj ćeš racq na bureku , nećemo tee-linčovaćemo te komentarima ali nećemo kao ovi tvoji "0slobodioci" da te stvarno mnogo jebemo i iživljavamo se nad tobom-

Beše lepo bez tebe klovne ovih dana
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Tetki upala sekira u med.

Kakve ona konkretno ima veze sa Libijom? I sto onako svrsava zbog smrti Gadafija? Objasni mi to, ako vec ne mozes svoje ushicenje da objasnis ovde, jos malo pa 500 strana.

Inace, Libijci mogu sa svojim vodjom da rade sta oce, mogu da ga postuju a mogu i da ga lincuju  Smile

Znam da je Sirt u Libiji, ali to sa lincovanjem, to je demokratski zar ne? A secas se onomad, dok je bio ziv, Gadafi uhvati zenu sa ulice, dovuce je u palatu, pa jebe, jebe, pa onda njegovi sinovi, pa straza, pa klavirstimer, pa je posle ubiju. Njegova drzava, mogao da radi sta hoce. Dakle, on je demokrata?

Ili sam ja to pogresno shvatio?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
ниси погрешно схватио...то је логика мандаре и осталог полусвета
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Znači i mi možemo da tebe linčujemo na jedan jedini način-ne želimo da budeš na fprumu i bilo bi lepo da te nema ovde i dobiješ stalni ban a ne samo dvodnevni????

Znas li ti some jedan sta znaci "forum". Forum znaci da neko ima pravo i da kaze misljenje koje se tebi ne svidja, iz nekog tvog razloga.  Smile

Beše lepo bez tebe klovne ovih dana

Jesi se naodmaro, mogao si da lupas a da ti niko ne smeta, i tebi upala sikira u med, bio si verovatno sretan ko Klintonka  Smile

Smradiću i  to je domokratija-koj ćeš racq na bureku , nećemo tee-linčovaćemo te komentarima ali nećemo kao ovi tvoji "0slobodioci" da te stvarno mnogo jebemo i iživljavamo se nad tobom-

Znam ja da bi ti dao stalni ban da se pitas ali na tvoju nesrecu, nije tako. Inace, vidim, fino ti kucno vaspitanje, vredjas sagovornika, verovatno ti je to svakodnevnica u kuci pa tu "kulturu" prenosis na forum...  Smile

Znam da je Sirt u Libiji, ali to sa lincovanjem, to je demokratski zar ne? A secas se onomad, dok je bio ziv, Gadafi uhvati zenu sa ulice, dovuce je u palatu, pa jebe, jebe, pa onda njegovi sinovi, pa straza, pa klavirstimer, pa je posle ubiju. Njegova drzava, mogao da radi sta hoce. Dakle, on je demokrata?

Pa radio je dok narodu nije do*urcilo, kako ste vi odobravali postupke Gadafija, mogu i ja da odobravam postupke naroda .. Sada, ne secam se da je nasledio, kupio, dobio od boga ili sta ti ja znam drzavu tako da nije njegovo vlasnistvo nego vlasnistvo libijskog naroda

Kakve ona konkretno ima veze sa Libijom? I sto onako svrsava zbog smrti Gadafija? Objasni mi to, ako vec ne mozes svoje ushicenje da objasnis ovde, jos malo pa 500 strana.

Svrsavala dok se slikala sa Gadafijevim sinovima, svrsava sada i sta tu ima neceg novog u njenom ponasanju pa da se toliko cudimo  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 18:41:03 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Pa radio je dok narodu nije do*urcilo, kako ste vi odobravali postupke Gadafija, mogu i ja da odobravam postupke naroda .. Sada, ne secam se da je nasledio, kupio, dobio od boga ili sta ti ja znam drzavu tako da nije njegovo vlasnistvo nego vlasnistvo libijskog naroda

Libijksi narod je potpomognut cuvenim saveznicima oduzeo silom drzavu, koju je Gadafi dobio revolucijom. On ubijao, sada ovi ubijaju. Inace, samo bolesnik moze da opravdava ubijanje neduznog naroda. Vojska je nesto drugo. Pobunjenik vs gadafijev vojnik, ko koga ubije, nek ubije, zabole me.

Logika ti je ista kao kod moje babe Branke iz Kopljara, nadomak Orasca. Nista licno, volim svoju babu, tako ja kad gledam fudbal i kad se zacudim kako neki autsajderi igraju dobro, ona odmah sa objasnjenjem: "Sine, pa mladi momci, jaki, trce ko navijeni". "Aj bezi baba, prosek starosti u timu 28.6 godina, sve fudbalski penzosi". "Pa to je iskustvo, sine, zna baba"...

Svrsavala dok se slikala sa Gadafijevim sinovima, svrsava sada i sta tu ima neceg novog u njenom ponasanju pa da se toliko cudimo  Smile

Zar predstavnica drzave, koja se grozi same pomisli da pokusa da ubije drzavnike drugih zemalja treba tako da se ponasa?

"Ju gospode Boze"! (Svetlana Bojkovic, Bolji Zivot)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat
Zar predstavnica drzave, koja se grozi same pomisli da pokusa da ubije drzavnike drugih zemalja treba tako da se ponasa?

Zaboravio si da je ona predstavnica Sjedinjenih Americkih Govnara.  Smile

Mene licno zabole da li je Gadafi ili Mugabe u pitanju, poenta je da nam sve mirise na jos jedan globalni rat. A taj globalni rat bi izazvala bilo koja velika sila, ne samo SAG. Da se razumemo, Rusija bi uradila isto to, da joj je u interesu, ovima jeste pa su i zevzecili.  Smile Ali, mi gledamo sa aspekta obicnog smrtnika, kome se gadi nacin na koji Zapad radi to sto radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Libijksi narod je potpomognut cuvenim saveznicima oduzeo silom drzavu, koju je Gadafi dobio revolucijom. On ubijao, sada ovi ubijaju. Inace, samo bolesnik moze da opravdava ubijanje neduznog naroda. Vojska je nesto drugo. Pobunjenik vs gadafijev vojnik, ko koga ubije, nek ubije, zabole me.

Pa oduzeo silom drzavu od Gadafija, uzeli svoju drzavu nazad koju je Gadafi isto tako uzeo. A da se u ratu ubija bas i nije nesto novo. A ko ima pusku u ruci pa pogine, hebi ga, njegov izbor.

Reko sam, jadna zena pisala u svojoj knjizi kako je bezala ispred srpskih snajpera u Sarajevu. Posle se ispravila pa rekla kako je jedna od sigurnosnih mera bila i posebno obracanje paznju na snajperiste, inace standard mera obezbedjenja VIP-ova  Smile

Logika ti je ista kao kod moje babe Branke iz Kopljara, nadomak Orasca. Nista licno, volim svoju babu, tako ja kad gledam fudbal i kad se zacudim kako neki autsajderi igraju dobro, ona odmah sa objasnjenjem: "Sine, pa mladi momci, jaki, trce ko navijeni". "Aj bezi baba, prosek starosti u timu 28.6 godina, sve fudbalski penzosi". "Pa to je iskustvo, sine, zna baba"...

Sto se tice fudbala, i on je bio malo drugaciji u Libiji:

Citat
But not as upset as Saadi and his father.

That same night, security officers tore down the monument to Omar Mukhtar and transferred his remains to another town. Mass arrests began the next day. But Gaddafi waited until 1 September, the 31st anniversary of his coup, to take final revenge. During Friday prayers, bulldozers destroyed Al-Ahly's training ground and team offices.

"Gaddafi's men forced young boys and girls to cheer for them as the stadium was broken down," Bashoun said. "All our records, our files, our trophies and medals, were destroyed."

The club was hit with a further double punishment: relegation and an indefinite ban.

Izvor:

Inace, ni Ajshi nije vise komforno u Alziru  Smile

Algeria's government has ordered members of Muammar Gaddafi's family in exile on its territory to stop making political pronouncements, after Gaddafi's daughter Aisha angered the new Libyan government by telling the media her father was still fighting to hold on to power.

"It is clear that the message has been passed on to Aisha and the other members of the family that they should, from now on, respect their status as guests in Algeria and remove themselves completely from any political action," Algerian Foreign Minister Mourad Medelci was quoted as saying by Algeria's official APS news agency. - Reuters

Al Jazeera
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 20:29:12 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 2610

izgelda da stalno isto pokušavamo da dokažemo smrdini.
ALI svaka luda ima svoje veselje i on  misli da je samo on u pravu. da ima samo iole sivih u glavi ne bi terao svima kontru pa i sam sebi skako u dupe.
Jer ako je linč linč je pa koja strana a ne samo Gadafijeva linčuje a "oslobodioci" , NATO i >EU ne linčuju  Smile Smile Smile

Zbog svega i zbog sve besmislenijih postova na temi , pogotovu od povratka smradine mislim da je vreme da se ovo turi pod katanac i ako bude  potrebe neka se otvori neka nova tema-Libija nakon oslobodjenja ili,....a ove nebuloze neka odu u  kantu i pod katanac
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.