Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 663394 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

Sto kaze @Crowz-sledece na redu je odvala da je Ratko Mladic u stvari u Libiji,i da je upravo pobio 100.000 ljudi.  Smile

Ja sam provalio da treba to za Ratka ubaciti na twiter pa neka ga traze tamo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Sto kaze @Crowz-sledece na redu je odvala da je Ratko Mladic u stvari u Libiji,i da je upravo pobio 100.000 ljudi.  Smile

Ja sam provalio da treba to za Ratka ubaciti na twiter pa neka ga traze tamo  Smile
podrzavam.  Smile

taman malo da mi se skinu s k.... i Haski Selektivni Tribunal,i EU,i @steva,i svi...  Smile Smile

ko ga oce,slobodno nek ga trazi.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5

Masu mrtvih imas kolko hoces, snimljeno najvise mobitelom. A sada, recimo nema ni snimka aviona NATO-a kako bacaju bombe. Jednostavno, nije to film pa da imas vise perspektiva i efekte ili dvokrilce koji lete 100 na sat. Obicno se danas ne najavljuju iz kog pravca i kada ce da dodju nego se pojave, roknu i nestanu, i to sve u roku od 20-30 sekundi a potencijalni snimatelji trce da ne bi posrali noge kad zaprasi.
Imas ona dva pilota sto su prebegli, sa vidljivim naoruzanjem na krilima, sigurno nisu trazli tek tako azil i doleteli na Maltu sa naoruzanjem. A Gadafijev sin Saif je izjavio i zvanicno da je bilo dejstva avijacije. Onaj ministar unutrasnjih poslova i general sto je napustio Gadafija je isto izjavljivao da je preklinjao Gadafija da ne salje avijaciju, sada, ovo su vec verodostojni izvori.  Smile

Gle maradicu, to da ima mrtvih, ima, bilo ih je i u Egiptu. Takodje je bila i vest da su neki demonstranti upali u neko skladiste i da su se naoruzali.

Pa u Pakistanu explodira bombas samoubica i posle nekoliko trenutaka bolesni mozgovi, umesto da pomazu nesretnim ljudima, trce po ulici i snimaju delove tela. U Ukrajini kada je suhoj uleteo u publiku iz vise perspektiva snimali ljudi, pa kacili na net. Ne verujem da zelis da ti dam te linkove. Kada dejstvuje avijacija, to bas i ne mozes da sakrijes. Ako gadjaju bombama, tu imas eksplozije, vatru koja je nastala nakon dejstva, gomile mrtvih i ranjenih, neduznih civila.

Neverovatno je kako CNN zna bolje sta se desava tamo nego nasi ljudi koji su bili dole i koji su dosli u Beograd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Gle maradicu, to da ima mrtvih, ima, bilo ih je i u Egiptu. Takodje je bila i vest da su neki demonstranti upali u neko skladiste i da su se naoruzali.

Pa u Pakistanu explodira bombas samoubica i posle nekoliko trenutaka bolesni mozgovi, umesto da pomazu nesretnim ljudima, trce po ulici i snimaju delove tela. U Ukrajini kada je suhoj uleteo u publiku iz vise perspektiva snimali ljudi, pa kacili na net. Ne verujem da zelis da ti dam te linkove. Kada dejstvuje avijacija, to bas i ne mozes da sakrijes. Ako gadjaju bombama, tu imas eksplozije, vatru koja je nastala nakon dejstva, gomile mrtvih i ranjenih, neduznih civila.

Neverovatno je kako CNN zna bolje sta se desava tamo nego nasi ljudi koji su bili dole i koji su dosli u Beograd.
amin.

ma,CNN uvek sve zna najbolje.pitaj @stevu,on ce ti potvrditi.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 03:00:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
A i Gadafijev sin, kad je potvrdio da je bilo dejstva avijacije, jasno je reko da je gadjano skladiste municije i oruzija, da ne bi doslo u ruke demonstrantima.
E sad, ne treba ni njemu verovati...ali sa stanovista logike i ratne taktike  Smile je mnogo pametnije unistiti skladista municije i oruzija i tako "demonstrantima" uskratti oruzije, nego spiciti bombu u masu i tako postici male konkretne efekte, a navuci na sebe jos veci bes naroda i medjunarodne zajednice.

I mene zanima, kako to Srpski piloti lete na Mirazima i Suhojima?  Smile ...ne nzma da li jos Gadafi ima Orolove sto smo mu uvaljali, ali je sasvim jasno kolika je to nebuloza.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 03:03:45 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
U Ukrajini kada je suhoj uleteo u publiku iz vise perspektiva snimali ljudi, pa kacili na net. Ne verujem da zelis da ti dam te linkove. Kada dejstvuje avijacija, to bas i ne mozes da sakrijes. Ako gadjaju bombama, tu imas eksplozije, vatru koja je nastala nakon dejstva, gomile mrtvih i ranjenih, neduznih civila.

Davno sam video to u Ukrajini, to je stvarno hard core  Smiley 1 Inace, u pitanju je vazduhoplovna izlozba na otvorenom gde je dosta ljudi nosilo kamere pa su snimali avion celo vreme ni ne znajuci da ce pasti. E sada ako se nalazim u ulici, tesko mogu da vidim kada ce da doleti avion jer mi pogled zaklanjaju zgrade, drugo, ako ga vec i cujem, gledacu da uradim zalegusu sto pre, trece, pokusaj sa mobitelom da snimis avion na trista metara visine u punoj brzini. Ono u Ukrajini su zabelezile video kamere koje su imale solidnu optiku za zumiranjem, optika na mobitelu bas i nema zoom. Negde sam video snimke Miraza u vazduhu ali bez dejstva.
Sada, to je moje logicno razmisljanje, a mozemo sada naravno spekulacije i zavere jeste/nije.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
A i Gadafijev sin, kad je potvrdio da je bilo dejstva avijacije, jasno je reko da je gadjano skladiste municije i oruzija, da ne bi doslo u ruke demonstrantima.
E sad, ne treba ni njemu verovati...ali sa stanovista logike i ratne taktike  Smile je mnogo pametnije unistiti skladista municije i oruzija i tako "demonstrantima" uskratti oruzije, nego spiciti bombu u masu i tako postici male konkretne efekte, a navuci na sebe jos veci bes naroda i medjunarodne zajednice.

I mene zanima, kako to Srpski piloti lete na Mirazima i Suhojima?  Smile ...ne nzma da li jos Gadafi ima Orolove sto smo mu uvaljali, ali je sasvim jasno kolika je to nebuloza.

Ima Galebove za obuku ali ko zna dal to jos leti ali bio ih je solidan broj od 80 komada. Mada opet pilotu Mig-a ne bi bas bio problem da se presalta na Suhojev ili Miraz, i ovi nasi su valjda u Avianu ili gde leteli na F-16. Al naravno da su nebuloze, cak i da je neki Srbin koji zivi u Libiji i instruktor je jos od davnih vremena mada je i to naucna fantastika, kakve to veze ima sa Srbijom.
Inace, kad su Ameri procitali vest o "srpskim avionima" sigurno su pomislili da je sklepan od delova onog F-117 novi stealth kad ga niko nije primetio dok je leteo prema Libiji  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
јбт...ала се бауштелац узнемирио и здао око либије Smile

плашим се да га не стрефи инфаркт  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

Pa to je normalno, znali su bolje i od nas šta se dešava u Srbiji.
Pričala sam sinoć sa nekim našim ljudima u Tripoliju, poslovno...ne vraćaju se..ni telefon ni internet nije u prekidu, vć su veze preopterećene.Mada, ja sam ih dobila iz prve.
Što se mrtvih tiče...ne zaboravite mogućnost da se i demonstranti biju među sobom...kod njih ima više frakcija nego u Srbiji...a malo su krvožderniji.

Gledala sam par tih snimaka...sve sirotinja raja snimala IPhonovima.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Predsednik SAD Barak Obama izjavio je da nasilje u Libiji mora da stane i da je naredio administraciji da pripremi više mogućih odgovora na nastalu krizu.

Američki predsednik je najavio sinoć da će poslati državnu sekretarku Hilari Klinton u Ženevu, kako bi učestvovala u međunarodnim pregovorima o rešenju krize u Libiji.

U svom prvom javnom komentaru o nemirima koji potresaju Libiju, američki predsednik je rekao da su "patnja i krvoproliće nečuveni i neprihvatljivi", preneo je AP.

Američki predsednik je rekao da akcije protiv demonstranata krše međunarodne norme i da je naredio timu za nacionalnu bezbednost da pripremi niz opcija za rešavanje krize.

Obama je rekao da Vašington koordinira dalje korake sa saveznicima i međunarodnom zajednicom, ne precizirajući koje se specifične mere razmatraju protiv libijske vlade.

Američki predsednik je kritikovan što se ranije nije oglasio povodom demonstracija u Libiji, ali zvanični kažu da su čekali dok ne osiguraju da su svi Amerikanci u Libiji bezbedno evakuisani i van opasnosti.

Obamina administracija je ranije saopštila da razmatra uvođenje sankcija Libiji i zamrzavanje imovine kao jedan od mogućih odgovora na krizu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.