Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 161126 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Jovanović: Niti ja trebam Vučiću, niti on treba meni

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da je realno da gradski izbori u Beogradu budu polovinom marta, što je, prema njegovim rečima, termin o kojem bi se moglo razmišljati i kada je reč o republičkim izborima.

Jovanović je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da mandat privremene uprave u Beograd traje 60 dana i da “od 17. januara Beograd mora ući u izbornu kampanju”, a da je zbog vremenskih uslova teško očekivati da izbori budu u februaru.

On je rekao da su stranke uvek spremne za izbornu kampanju, a na pitanje da li će LDP ući sa nekom partijom u predizbornu koaliciju, odgovorio je da o tome u toj stranci ne razmišljaju, da je LDP odbio ponudu DS, da su koalicije privremena rešenja koja traju samo do izbora i da mu se to ne dopada.

Upitan u kakvim je odnosima sada sa DS, Jovanović je rekao “kao i sa SNS-om”, a na pitanje o mogućnosti dogovora sa SNS, Jovanović je odgovorio da to zavisi od ljudi koji će glasati na izborima.

- Jasno je da među nama postoje razlike, ne samo u odnosu LDP-a i SNS-a, nego i odnosu svih drugih partija koje deluju u našem društvu - rekao je Jovanović, ocenivši da za SNS glasaju ljudi koji bi želeli da konzerviraju postojeće stanje.

- Niti ja trebam Vučiću, niti Vučić treba meni - istakao je Jovanović i ocenio da rezultati proteklih lokalnih izbora u Odžacima, na Voždovcu i u Kostolcu nisu povod za vanredne izbore.

"Ovako više dalje ne može"

Predsednik LDP-a je istakao da je dokument “Dogovor” namenjen pre svega društvu i građanima od kojih se traži da “shvate činjenicu da ovako više dalje ne može”.

- Od radnika tražimo da shvate da nam je potreban Zakon o radu, jer taj zakon o radu nije pretnja za onoga koji radi, nego za onog koji ne radi - rekao je Jovanović.

Jovanović je naveo da ne funkcionišu ekonomija, da ne postoji nijedan segment života koji je održiv i da “naredne godine treba da vratimo šest milijardi evra”.

- Ako želimo da se borimo protiv korupcije, želimo institucije, zakone - istakao je Jovanović, navodeći da Srbija u toj oblasti za godinu i po dana nije usvojila nijedan zakon.

- Mi danas plaćamo ekonomsku cenu propale politike - rekao je Jovanović, ističući da se mora promeniti politika i da će LDP učininiti sve da se u zemlji uspostavi elementarni red.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Jovanović: SNS potreban dogovor sa LDP

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) potreban dogovor sa LPD, jer su naprednjaci potrošili svoje potencijale.

- Tražim podršku od ljudi za politiku koju je oduvek vodila LDP, koja nikada nije bila politika sa neodgovornim stavom prema interesima, da bih nakon tih izbora razgovarao sa onima koji će nam jedino biti sagovornici na temu formiranja vlade pod uslovom da tu podršku dobijemo, a to su naprednjaci - rekao je Jovanović za RTV B92.

Upitan da li partnerstvo znači predizbornu koaliciju, ili savez posle izbora, Jovanović je rekao da LDP neće praviti predizbornu koaliciju sa SNS, i da to nisu hteli ni sa Demokratskom strankom.

- To bi bio ono što se radi u svakoj normalnoj zemlji, razgovor, dogovor oko nekih tema, pa nek se onda izjasni moja stranka, neka se izjasni članstvo, ako hoće hoće, ako neće neka preuzmi odgovornost za to - dodao je on.

Jovanović je pozdravio i odluku Evropskog saveta o održavanju međuvladine konferencije EU - Srbija u januaru 2014. godine.

- Žao mi je što je potrošeno toliko energije i što smo se grizli međusobno, i propuštali prilike u kojima bi došli do rešenja, ne samo zbog ljudi koji žive na Kosovu, nego zbog činjenice da bi tim rešenjem bili bliži onoj slici kojoj želimo o sebi da stvorimo u svetu - rekao je Jovanović.

Izvor: Blic

Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) potreban dogovor sa LPD, jer su naprednjaci potrošili svoje potencijale.

Opet vidi zmajeve Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Čeda je dileja kao i njegovi birači, međutim zna i da kaže neke istine o ovom sistemu. Npr da lečenje ne može da bude besplatno. Besplatno je lečenje moglo da bude kod komunista u sistemu u kojem nije bilo ekstremnih socijalnih razlika. Za državni sistem koji smo prepisali sa zapada lečenje nije prioritet, tako da država ne može da izdrži teret finansiranja sistema javnog zdravstva. Lečiće se svako prema dubini svog novčanika. Takav smo sistem izabrali 5. oktobra i ozvaničili aktuelnim ustavom. Na to nam nisu skretali pažnju kad smo menjali komuniste, al to jeste ono što nas čeka u budućnosti.  Naravno treba reći i da je Čeda jedan od prvoboraca ovakve države, zbog čega i jeste dileja. Al je makar iskreniji od "modernih levičara" iz DS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Želim da birači DS postanu LDP-ovi

Beograd -- Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da nema nikakav problem da "dogovor" s građanima ponudi svakoj stranci u Srbiji i da u tome ne beži od naprednjaka.

Jovanović ne krije želju da svaki birač DS-a postane birač LDP-a.

U intervjuu Tanjugu Jovanović podseća da je DS imala "privilegiju" da joj prvoj bude ponuđen "dogovor", ali bez ambicije da LDP na nekoga utiče da bude deo dogovora.

"Mi nemamo autorsko pravo, niti bih pomislio da bi trebalo da utičemo na nekoga da odluči da li može ili ne može da bude deo dogovora. Mi bismo želeli sa svima da se dogovorimo i DS je imala privilegiju da joj prvoj bude ponuđen dogovor", navodi Jovanović.

Oni su, kako kaže, to najpre odbili, onda na pritisak iz stranke ipak razgovarali, nisu imali nikakvih ideja sem da im LDP posluži kao "štit" u voždovačkim i beogradskim izborima, za one koje, kako je rekao, "ne bih štitio ne u politici nego ni u svakodnevnom životu, jer nemam nikakvo razumevanje za politiku koja zloupotrebljava svoju moć svodeći samu sebe na servis za lične interese onih koji se u tom trenutku nalaze na vlasti".

"Dogovor smo im ponuduli kako bismo napravili organizaciju koja bi uspostavila neophodnu ravnotežu u životu zemlje i sa idejom da to ne bude ravnoteža između vlasti i opozicije, nego među svim ključnim institucijama koje utiču na život u zemlji. Želeo sam da LDP zajedno s DS poruči da je dosta sukoba, a da na izbore idemo s porukom da od građana tražimo podršku za politiku koja se u Srbiji mora sprovesti", rekao je Jovanović.

U tom smislu, dodaje, potpisnici "dogovora" morali bi da budu sremni da kažu da cene ono što je dobro i da budu nemilosrdni u kritici onoga što je loše, te dodaje da političari nemaju prava da biraju šta će raditi i s kim, "pa zašto bismo to pravo imao Đilas ili ja".

"Ako je s druge strane Vučić, onda ćemo raditi s Vučićem. Ne za sebe, onako kako su demokrate radile poslednjih godina najčešće, nego za svoju zemlju. Na tim osnovama nemam nikakav lični problem sa DS, a o onima koji je danas vode najmanje razmišljam, jer su oni u najmanjem problemu", kaže Jovanović i dodaje "čak i kada teatralno skreću pažnju na svoje probelme i navode nevolje u kojima se nalaze".

On, kako tvrdi, pravi razliku između birača, simpatizera, članstva DS, jer su to ljudi s kojima se uvek slagao, koji nisu odobravali odnos Tadića i Đilasa i ljudi koji su vodili stranku ni prema njemu (Jovanoviću) ni prema Koštunici, koji su "koketirali s nacionalizmom i bežali od odgovornosti i reformskih poteza".

"Mislim da je rukovodstvo DS nezrelo, da povlači neodgovorne poteze, da nije spremno da ponese teret koji mora da nosi i da u ovom trenutku mnogo više misli o sebi i svojim interesima nego o bilo kome drugom", kaže Jovanović.

Njihovo, kako navodi, kukumavčenje o brutalnoj tabloidizaciji Srbije, tvrdi da je od njih i poteklo, jer je "DS bila i tata i mama svim srpskim tabloidima, od kad je na vlasti" - istučući da DS može da se smatra žrtvom političkih pravila koja je sama stvorila.

"Preko Kurira su želeli da privatizuju Politiku, Novosti i Dnevnik, pa smo ih mi sprečili protestima, kad su se s Kurirom posvađali pravili su novi Kurir koji su nazvali Preš. I meni je svejedno da li se radi o Kuriru, Prešu, Informeru, tabloidi postoje da bi to radili, a političari moraju znati da je njihova obaveza da razmišljaju o problemima građana a ne da građanima kandiduju svoje probleme", ocenjuje Jovanović i poručuje.

"Pa, neka ne čitaju te tabloide ako su posle toga nesposobni za bilo šta osim kukumavčenja nad svojom tužnom sudbinom. Svako u Srbiji zna koliko je ona okrutna prema svima koji vlast izgube, ali mislim da DS prolazi mnogo bezbolnije nego mnogi pre nje, uključujući i socijaliste, ne izjednačavam ih, uključucjući i DOS koji je prošao kroz minsko polje pod Koštuničinom vladom", rekao je Jovanović.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug
Istakavši da tu ne ne misli da sebe, "čijom kriminalizacijom su pokušavali da okaljaju Zorana Đinđića", već misli na sve što je doživelo mnogo ljudi koji su pošteno radili u policiji, pravosuđu, tužilaštvu, sudovima, medijima, javnim preduzećima, na univerzitetu, u zdravstvu, a koji su najureni bez bilo kakve podrške DS", naveo je lider LDP.

On, inače, ne smatra da je smenom Dragana Đilasa počeo progon DS, već objašnjava da je "gubitnom mesta gradonačelnika aktuelni predsednik DS izgubio pravo da se predstalja kao spasilac stranke i to zbog navodne bliskosti za Vučicem".

Na toj je tezi, naime, dodaje Jovanović, Đilas prethodno srušio u stranci Borisa Tadića, obećavajući demokratama koaliciju sa SNS-om.

Upitan računa li na eventualnim vanrednim izborima na birače DS-a Jovanović je izričit:

"Naravno, moja je ambicija da svaki birač DS postane birač LDP-a. Uprkos otrovu i lavini laži kojima su mislili da unište LDP, ja želim svakog demokratu u tom dogovoru i u politici koju želimo da sprovodimo jer je to jedino normalno u ovom trenutku što kao ljudi možemo da uradimo", kaže Jovanović.

Ovo stoga, što, kako kaže, dobro zna tu stranku, svakog dana sreće "očajne ljude", svestan razočarenja, težine neispunjenih obećanja, ali i kontroverzi koje njega prati.

"Ali nemam dilemu oko toga da li grešim ili ne kad otvoreno kažem da želim podršku svakog birača DS. Zzelim podršku svakog u ovoj zemlji ko još ima energiju i želju da nešto uradi za sebe i za nju", zaključio je Jovanović.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Шта је сада идеологија ДС-а? Патриоте које су за ЕУ  подржавају СНС. Ова друга "истинска" европска струја која мрзи Караџића и Младића  припада ЛДП-у. На коју страну нагиње ДС по вама?
« Poslednja izmena: 21. Dec 2013, 17:24:46 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
DS naginje ka kriminalu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
dobro sad su malo smanjili broj kriminalaca. većina je otišla u druge stranke.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ja bih ove Libtarde i Jebokrate mlatio samo tako, a pogotovo Jovanovica.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Jovanović: Ja se Vučića ne plašim

Beograd -- Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da je ambicija njegove stranke da uđe u narednu vladu, i veruje da je u tom smislu moguća saradnja s naprednjacima.

"Ja se Vučića ne plašim, nisam njime opsednut kao drugi političari, on je za mene realnost i možemo da polemišemo koliko to meni lično odgovara ili ne, ali bih ja to doživeo kao gubljenje vremena", kaže Jovanović i poredi situaciju koja se stvorila u medjima na tezi "ko se kome nudi", s nečim na šta ne može da utiče.

Zato, kaže, i pokušava nešto da uradi na približavanju ako ne stavova, a onda bar ciljeva s drugim političkim činiocima u zemlji.

"Naravno da je to u ovom trenutku pod velikim znakom pitanja, jer i ta druga strana ima neke politicke interese. Međutim, imajući u vidu način na koji su do sada radili (SNS) i činjenicu da je teško zaboraviti ono što su bili do juče, mislim da ne treba isključiti unapred neku politiku srednjeg puta kao kompromisa koji će oni napraviti između onoga što su potrebe zemlje i realnih mogućnosti te stranke, koja najviše svojih potencijala troši upravo na unutrašnju transformaciju", ocenjuje Jovanović.

Kad je reč konkretno o toj "uvredljivoj tezi" da se neko nekome nudi, lider LDP kaže da niko nema više prava na jednu čudnu vrstu zadovoljstva od te stranke "jer nam se u Briselu posle 20 godina tumaranja pridružio simbolično Nikolić, s Vučićem i Dačićem, stigli su tamo negde s Romanije i Kosova polja, ali za mene to ne znači da mi sada treba da se vratimo tamo gde su oni bili juče, samo zato što je valjda obaveza politike u Srbiji da postoji front i narod ukopan u dva rova".

"Ja na to ludilo želim da stavim tačku i to otvoreno sada kažem", rekao je Jovanović.

Veruje da je za njegovu stranku ključno da se pomeri u poziciju u kojoj će moći da utiče na politicke događaje u zemlji.

"Mi na izbore idemo i od građana tražimo da nas podrže, sa građanima želimo da se dogovorimo oko vrlo jasnih činjenica i ambicije koju imamo, a to je da budemo u narednoj vladi. To ne zavisi samo od Vučića, nego presudno od ljudi koji treba da glasaju za nas", kaže Jovanović i dodaje:

"Mi nismo isti, ali bio bih neodgovoran, licemeran, bio bih lud kada bih rekao da svi zajedno nismo u istoj situaciji. Na dnu Atlantika nema mnogo razlike između potpalublja i predsedničkog apartmana, ne poredim Srbiju s Titanikom, ali mislim da je apsolutno svakom dobronamernom jasno da mi nemammo pravo na novo trošenje vremena", kaže Jovanović.

Ne negirajući odgovornost za ono što se događalo u prošlosti, lider liberala tvrdi da su u toj stranci vrlo kritični prema svemu što vide danas oko sebe, ali i dodaje da to samo po sebi nije argument koji je LDP spreman da prihvati i da onda pred građane izađe sa porukom - glasajte za nas, mi nećemo ni sa kim, mi smo i dalje protiv svih, osim nas samih. "To je za mene jalova politika, bez ideje, i to je politika koju Srbija ne zaslužuje", kaže Jovanović uveren da je posle 20 godina međusobnih ratova Srbiji potreban "elementarni red i mir među nama i gde će vrlo precizno znati šta su naša prava, šta obaveze, koji su ciljevi, šta je zajednički cilj, kakva su međusobna prava, šta ih uređuje".

Kaže i da veruje da razgovori posle izbora neće biti "politički švedski sto sa koga ćemo birati šta hoćemo a šta nećemo da radimo".

Nabraja da ćemo u tom smislu morati da reformišemo ekonomiju, da uspostavimo održiv sistem socijalne zaštite, da reformišemo penzionu politiku, afirmišemo ljudska prava, slobode, da nas čeka i ustavna reforma, a sve to su teme koje nam stižu.

"Ja o tome želim da razgovaram s ljudima u ovoj zemlji i da im kažem, za razliku od Djilasa, koji na izbore ide s porukom - glasajte za mene jer se ja najbolje svađam s Vučićem, ja na izbore želim da idem s porukom - ljudi, podržite me kako bih došao do što uverljivije pozicije s koje ću moći da razgovaram s onim ko se nalazi na najvišoj poziciji, zato što su to činjenice na koje utiču svi drugi više od mene samog", poručio je Jovanović.

U tom smislu on veruje da je za vanredne parlamentarne izbore ključno pitanje sposobnosti onih koji su dobili prethodne, odnosno mogu li i dalje da vode zemlju s efikasnošću koja će zadovoljiti naše potrebe. Smatra da se ova vlada praktično iscrpla onog trenutka kad je potpisan Briselski sporazum i da "od tada stranke vladajuće koalicije osporavaju jedna drugu, spletkare, intrigare, a zemlja stoji".

Zato je uveren da je neophodna brza i ozbiljna kampanja u kojoj se neće lagati, u koju će se ući sa idejom dogovora o elementarnim pitanjima i problemima, i iz nje izaći brzo, tako što će se prebrojati glasovi i videti u kojoj meri su građani podržali čiju politiku.

Ideja rekoonstrukcije vlade je, prema njegovom mišljenju, previše sebična i limitirana i svodi se na rešavanje internih problema u vladajućoj koaliciji.

"A pored toga što bi Vučić da bude premijer, a Dačić da ostane u vladi pa makar da to više nije, postoji i sedam miliona ljudi u zemlji koji imaju pravo na efikasno ministrastvo privrede, planiranja, izgradnje, kulture, obrazovanja, zdravlja, na sva ona ministarstva koja danas praktično statiraju u našim životima".

Zato su izbori, kako kaže, i potrebni, jer se samo tako mogu zadovoljiti te osnovne potrebe koje su ostavljene po strani.

"Drugo je pitanje da li će ih biti, jer pored naših interesa postoje i neki širi. Interes EU je puna implementacija sporazuma i stabilizovanje prilika na Balkanu", navodi Jovanović.

On, međutim, objašnjava, da bi u ovom trenutku taj interes mogla da ugrozi brza kampanja za vanredne izbore, jer će izbora biti i na Kosovu, a tako "možda dođu na vlast oni koji su nezadovoljni Briselskim sporazumom, kao što se desilo u Prištini".

To bi, smatra Jovanović, dovelo u opasnost njegovu primenu, što Evropa nikako ne želi, a onda potrebe Srbije, pa i one izborne, dolaze u drugi plan.

Prema njegovom mišljenju, takva situacija izbegla bi se dogovorom o tome da se neće osporavati Briselski sporazum, zbog čega je neophodno izabrati još efikasniju vladu...

"Vlada koja će imati evropsku politiku i Briselu i u Beogradu i na Jarinju i Brnjaku, i premijera koji osim što u Briselu razgovara s Tačijem, može da razgovara s bilo kojim Albancem na Kosovu", navodi Jovanović uveren da bi dogovor smanjio otpor Brisela u vezi s vanrednim izborima u Srbiji.

Upitan koliko je realno njihovo očekivanje da budu u narednoj vladi s obzirom na rezultate stranke na lokalnim izborima, Jovanović kaže da su izbori 15. decembra na Voždovcu, u Kostolcu i u Odžacima iskorišćeni da bi se "delegitimisao Dačić kao premijer, da bi se deifinitvno potvrdila dominacija SNS na repupličkom nivou, ozvaničio slobodni pad DS koji se još nije zaustavio, i da u svemu tome nije bilo realnog prostora za LDP".

On dodaje da su mu u tom smislu važni trendovi, a oni pokazuju blago pomeranje napred LDP-a u Kostolcu posebno, ali i na Voždovcu.

"Ti trendovi pokazuju da je SNS otišla gore, pali su SPS, DS, DS S, a LDP je otišao malo napred što nije dovoljno za lokalni parlament, ali to ne unosi previše nemira u našu partiju jer je to ono što sam realno očekivao", navodi Jovanović i ponavlja da je njima važan Kostolac, jer ako tamo imaju sedam odsto onda, tvrdi, definitivno mogu imati i na Voždovcu, pod uslovom da tamo lokalni izbori znače onoliko koliko ljudima u Kostolcu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.