Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 160287 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
@DictatorOris

Sve te price deluju ubedljivo kao i oni sto su videli NLO dok su radili na njivi, iznad Paracina, Avale i gde sve ne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
@DictatorOris

Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/60895/BEZOBRAZNO-lider+LDP+krije+istinu:+JOVANOVI%C4%86U+OBJASNI!+%28DAN+2.%29.html

BEZOBRAZNO-lider LDP krije istinu: JOVANOVIĆU OBJASNI! (DAN 2.)

Lider LDP kaže da stan na Dedinju plaća 2.500 evra, da mu je džip poklonjen i da pare zarađuje u inostranstvu! Jovanović neće da kaže kojim poslom se bavi, gde je platio porez i ko mu daje kola
1

Tužilaštvo i policija moraju odmah da zatraže od lidera LDP Čedomira Jovanovića da objasni poreklo imovine, apeluju predstavnici parlamentarnih stranaka. Reakcija nadležnih organa neophodna je posle javnog priznanja Jovanovića da zakup stana na Dedinju plaća 2.500 evra mesečno, da je džip „audi Q7" dobio na korišćenje od „simpatizera stranke" i da ima dodatne prihode u inostranstvu!
2

Naime, Čedomir Jovanović je na javno postavljena pitanja Pressa odgovorio intervjuom u „Blicu", u kome je rekao da su njegova i primanja njegove supruge Jelene sasvim dovoljna da pokriju troškove luksuznog života na Dedinju. Jovanović, koji kao poslanik zarađuje oko 100.000 dinara, tvrdi da „dodatne prihode stiče poslovima kojima se bavi godinama u kompaniji koja je minimalno prisutna u Srbiji, a mnogo više u regionu i na tržištu EU"!?! Jovanović je još rekao da je vilu u najelitnijem delu Dedinja izabrao zbog „sigurnosti porodice" jer mu se sada u komšiluku nalaze ambasade i državne rezidencije.
Čedomir Jovanović tvrdi:

Čedomir Jovanović tvrdi:

1.Zakup stana na Dedinju
plaćam 2.500 evra mesečno.
2.Džipove mi pozajmljuju simpatizeri stranke.
3.Prihode stičem u kompaniji koja je minimalno prisutna u Srbiji, a mnogo više u regionu i na tržištu EU!

Lider LDP, međutim, nije objasnio u kojoj to „kompaniji" dodatno zarađuje i gde plaća porez na prihod. Takođe, Jovanović je izbegao da kaže koji mu to simpatizer daje na korišćenje basnoslovno skup novi džip.

Potpredsednik NS Dragan Jovanović kaže da je objašnjenje za luksuzan život lidera LDP „smešno i naivno".

Čime se on to bavi

- Tužilac treba da ispita odakle Jovanoviću toliki novac! Odakle mu toliki keš? Ne vozi on džip na lepe oči! Da li između njega, kao predsednika LDP, i tog simpatizera stranke postoji ugovor o korišćenju džipa? Ko plaća održavanje i registraciju?! Ko je vlasnik auta od 60.000 evra?! Zna se ko vozi tako skupe džipove, pitanje je da li je to neko ko se bavi sumnjivim poslovima? I, molim vas, kako Jovanović uzvraća na takvu velikodušnost? Da, možda, ne lobira za neke zakone u Skupštini? - pita Dragan Jovanović.

On smatra da Čeda treba narodu da objasni po čemu je tako poseban kada mu se pozajmljuju džipovi i zašto se to ne dešava i liderima drugih stranaka.
PRESS pita:
PRESS pita:

1. Čedomire Jovanoviću, pokaži ugovor o zakupu stana!
2. Čedomire Jovanoviću, kaži ko ti to pozajmljuje žipove?
3. Čedomire Jovanoviću, kako se zove 'kompanija' u kojoj radiš i čime se tačno bavi?
4. Čedomire Jovanoviću, koliko si zaradio prošle godine i gde si platio porez na prihod?

- Drugo, da li je njemu čista savest ako radi bezbednosti porodice mora da živi na Dedinju?! Čime se on to bavi? Pa, i mi ostali bavimo se politikom, a živimo k'o sav normalan svet - komentariše Jovanović, i podseća da je u ponedeljak istekao rok za prijavu poreza na lična primanja.

- Ako je na sva svoja primanja prijavio porez, nemam ništa protiv. Ali, ako to nije uradio, on mora u zatvor! - poručuje Dragan Jovanović.

Posao za tužilaštvo

Potpredsednik DSS Borko Ilić tvrdi da raskošni život Jovanovića bode oči građanima koji jedva krpe kraj s krajem, a da nemušto objašnjenje odakle mu novac „vređa inteligenciju".
Nema dobrog odgovora...
Nema dobrog odgovora... Jovanović snimljen kako izlazi iz dedinjske vile

- Ako neko živi luksuznije nego što je realno moguće, nadležni treba da se pozabave time. Tako je to svuda u normalnom svetu... Ako Jovanović ima dodatne prihode, on mora da ih prikaže. I neka otkrije ime velikodušnog simpatizera koji mu pozajmljuje džip. Nema potrebe da se stidi... - priča Ilić.
a

Čeda se opet pravda

Čedomir Jovanović ponovo se oglasio, opet preko „Blica", pokušavajući da odgovori na neka pitanja koja mu je javno uputio Preš. Lider LDP ovog puta tvrdi da ima „solidne stalne porodične prihode", koji su uglavnom bazirani na plati iz Skupštine Srbije i na prihodima od autorskih prava, koji se kreću između 200.000 i 250.000 dinara, ali koji su trenutno uzdrmani jer mu je žena „na porodiljskom". Prosta matematika kaže da je ovaj prihod jedva dovoljan da plati pomenutu kiriju za stan na Dedinju koja, prema njegovoj tvrdnji, iznosi 2.500 evra ili oko 235.000 dinara. Koji „simpatizeri" mu onda omogućavaju da podmiri sve ostale troškove njegovog, najblaže rečeno, lagodnog života, nije pomenuo.
Jovanović se novinaru „Blica" takođe požalio i da je odustao od uzimanja stambenog kredita jer to „u ovom trenutku ne bi bilo racionalno zbog poskupljenja kredita"! Poskupljenje kamata je, dakle, jedan od razloga što je rešio da ipak plaća ogroman zakup stana?!
Vođa liberala kaže i da ne krije da pomenuta kompanija, od koje ima dodatne prihode, ima sedište u Švajcarskoj, ali je, osim šturog objašnjenja da se ta firma bavi „poslovima iz oblasti televizije i interneta", opet izbegao da kaže koja je to firma i koliki je tu njegov deo.

On smatra da se Jovanović svojim smešnim objašnjenjima ruga narodu, a naročito „mladim ljudima u koje se kune".

Portparol SPS Đorđe Milićević kaže da on kao zaposlen na fakultetu ima gotovo ista mesečna primanja kao i poslanici, ali da ne može da sredi svoje stambeno pitanje kao Jovanović.

- Ali, ako već ima dodatne prihode, neka kaže gde radi i koliko zarađuje. I to je morao negde da prijavi. Drugo, smešno mi je objašnjenje da vozi džip simpatizera stranke. To mora da je neki vrlo ostrašćen simpatizer kad pozajmljuje nov džip, skuplji od 60.000 evra! Ovde postoji indicija da je Jovanović nelegalno stekao imovinu, i tužilaštvo i policija moraju da reaguju - smatra Milićević.

Sasvim je zanimljivo da radikali imaju razumevanja za lidera LDP.

- Od voznog parka Jovanovića, koji je u opoziciji, mene više zanima otkud Đeliću 10 miliona evra i kako mađioničar Dinkić opstaje na vlasti - kaže funkcioner SRS Milorad Mirčić.

Konačno, iz bliskog okruženja predsednika Srbije Pressu je rečeno da Boris Tadić ne želi da komentariše „aferu Čeda".

- Javnost ga komentariše sasvim dovoljno, nema potrebe da i mi to radimo... - kaže izvor blizak Tadićevom kabinetu
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Čedomir Jovanović između porodice i politike

Jelena i Mihajlo najviše trpe

"Putovanja, tribine, razgovori, to je moja svakodnevica. Nemam mnogo vremena za porodicu. Pokušavam da ne unosim u kuću ono što mi se dešava. Ipak, ako dođem i ćutim, jasno im je da mi se nešto ružno dogodilo"

Kad god nekud izađu, Jelena i Čeda su na meti fotoreportera

Zvali su ga Robespjer srpske politike posle 5. oktobra 2000. Mlad, rečit, misao jasna i razumljiva. Bio je čovek koji budi nadu s istim žarom, koliko i nepomirljiv u nameri da brzim reformama u Srbiji što pre stignemo do vrata Evrope. Na licu je uvek nosio osmeh mladalačke iskrenosti.

Ima u ovom dečku nešto, govorilo se, još od platoa ispred Filozofskog fakulteta, gde je držao vatrene govore, a devojke pisale parole " Čedo, oženi me."

Onda su došle šetnje, izbori i 5. oktobar. Čedomir Jovanović je postao potpredsednik u vladi Zorana Đinđića. I tada su stvari počele naglo da se menjaju, a njegova popularnost rapidno da opada.

Hapšenje Slobodana Miloševića uz Čedino posredovanje. Novine otkrivaju njegovu ljubav prema džipovima. Čeda se u javnost pojavljuje okružen mnogobrojnim telohraniteljima. Tu su već i žestoke rasprave sa opozicijom u Skupštini. Odlazak sa Đinđićem u Kulu posle pobune "crvenih beretki". Posle Đinđićevog ubistva izvlače se njegovi susreti sa Legijom, Spasojevićem i ljudima iz sveta kriminala. Bio je u Šilerovoj, nije bio u Šilerovoj...Štampa samo o tome bruji.

Sve to ide Čedi na dušu i obraz. Uz to je, javno se tvrdi, narkoman, srebroljubac i čovek koji se od politike itekako ovajdio.

Od popularnog mladog političara Čeda Jovanović je, za mnoge, postao prilično omražen lik.

Nedavno je isključen iz Demokratske stranke kojoj, kako je to sam uvek govorio, pripada svim svojim bićem. Njegova liberalno-demokratska struja, tačnije pravo na različitost mišljenja bez kazne, koju je na velika vrata i zvanično hteo da uvede u stranku, završila se kako se to u Srbiji uvek i završi. Partijski se glasalo i Čeda je isključen iz stranke. Koja, uostalom, to partija u Srbiji hoće da u svojim redovima neguje neistomišljenike. Još smo daleko mi od toga.

Beg od crnog psa

Čedomir Jovanović je danas samo građanin. Ono što je i bio pre svih okupljanja na platou Filozofskog fakulteta. Od svega mu je ostao samo Centar za modernu politiku, smešten u zgradi na uglu kod Skadarlijske česme.

Šta danas kaže o tom munjevitom putu uspeha kojim je išao i padu koji je usledio gotovo istom brzinom? Šta se sve promenilo u njegovom životu? Kako sada misli, živi i radi Čeda Jovanović?

- Sve što sam radio, tokom svih ovih godina, i što sada radim, gledam kao na jedan veliki maraton - kaže dok razgovaramo u njegovoj kancelariji, u Centru za modernu politiku, gde je nekadašnji DOS držao svoje sastanke. - U tom maratonu, naravno, pored taktike i strategije postoje i okolnosti koje ometaju pri trčanju. Nešto te sruši, a ti se digneš i nastaviš da trčiš ka cilju. Eto, to je moj život sada. Da ga ne definišem tako, bio bih u velikom problemu šta ću sa sobom. I na sve što mi se ružno dešava gledam samo kao na prepreke, a ne kao na nepremostiv zid. Moj problem bi bio da trčim taj maraton, a da nemam cilj.

Čeda Jovanović ne deluje kao čovek koji je na nogama doživeo partijski nokaut, već, naprotiv, kao neko kome su svi ti udarci dali snage da se sredi, oporavi i krene putem kojim je, kako sam kaže, uvek hteo da ide.

- Ja to zovem diferencija karaktera - kaže s osmehom. - Kad prođete sve koncepte drame koje sam ja prošao, to vam onda postane sastavni deo života. I čudno vam je kad dan prođe bez nekog napada. Ja pre deset godina nisam mogao ni da sanjam šta će mi se sve izdešavati. A to što se i dalje bavim politikom, teško je objasniti. Ja to ne umem. Ali iz onoga što radim, valjda se vidi koliko mi je to važno. I koliko znam politika me nije promenila. Naprotiv. Ljudi koji me ne poznaju, a nađemo se u društvu, kada popijemo kafu i malo posedimo, shvate da ja nisam onaj kako me obično u javnosti sada prikazuju. Čerčil je na kraju svoje političke karijere, na pitanje zašto se bavio politikom, odgovorio: "Ja sam, u stvari, čitavog života samo bežao od crnog psa."

Jelena i Čeda sa sinom Mihajlom

Što se izbacivanja iz Demokratske stranke tiče, Čeda više s nekom smirenošću, nego s ogorčenjem, kaže:

- Bilo je sve jasno još pre početka. Zadatak je morao biti obavljen. Na svako njihovo pitanje dao sam odgovor posle kojeg oni nisu imali šta da kažu. Svim prisutnim bilo je jasno šta se dešava. Da direktiva: izbaciti Čedu iz stranke, mora da se sprovede. Gledao sam te ljude. Neki su bili potpuno zbunjeni. Neki su tek tad shvatili šta se u stvari dešava. A što je najgore, izbacili su me oni koji Demokratsku stranku doživljavaju kao predsoblje nekog upravnog odbora koji će im doneti ličnu korist. Takvi su uglavnom i bili najžešći hajkači na mene. Što nisam tražio razgovor s Borisom Tadićem? Kako kad on i stoji iza svega. On jednostavno smatra da za nas dvojicu nema mesta u stranci. To je naš odnos. U stranci je to poznata stvar. Ali, kazaću vam jednu priču. I Dantea su ljudi proterali iz Firence. Bili su složni, i on je otišao. Ali, ubrzo su se pokajali i poslali mu pismo u kome ga mole da se vrati. Nije hteo. Umro je u Veneciji i sahranjen je u crkvi Santa Kroće, pored Mikelanđela. Danas niko ne zna te ljude koji su Dantea osudili na progon. Ali, svi znaju ko je Dante.

Da li je taj meteorski put, od mitingaša i skrivača od Miloševićeve policije po beogradskim stanovima, do potpredsednika vlade, i opet vraćanje na početak, na Čedu Jovanovića ostavio neki trag i posledice.

- Naravno da nije. Tačno je da iz faze skrivanja i bežanja od policije vi završite s obezbeđenjem. Ali je to samo posledica posla kojim se bavite. Meni to nije ništa čudno. Sav taj protokol, tepisi, obezbeđenje, glamur i počasti, pa i moć koju funkcija nosi, sve to nije bio moj san. I ništa od svega toga nije na meni ostavilo traga. Zato sam i ostao zdrav. Problem je s onima kojima je gola vlast cilj. Jer ovo što se meni izdešavalo oni sigurno ne bi podneli.

Izlaz iz bunara

Kako danas gleda na život, politiku i sve ono čime se, maltene, do juče bavio?

Retki zajednički trenuci

- Na svakom koraku vidim koliko su ljudi opterećeni. Pa i moje društvo. Nedavno sam na fakultetu razgovarao sa studentima. Ti mladi ljudi dobro znaju da smo u dubokom bunaru iz koga se ne izlazi. A oni hoće napolje. Hoće na svetlost dana. E, to je i moj san. A oni koji su zaduženi ne vuku to uže da nas izvuku iz mraka. Umesto da to čine, praktično se bave verbalizmom. Uvek nešto koči, uvek se otvori neka afera, uvek se umesto rešenja nude izgovori i pravdanja. Danas kod nas vlada veliko odsustvo vizije kuda mi, kao društvo, zapravo treba da idemo. Ljudi bi sve lakše trpeli kada bi znali da će im sutra biti bolje. Za mene je osnovno pitanje: da li oni koji se danas bave politikom znaju šta Srbi moraju da urade pa da izađu iz krize? A iz onoga kako rade ispada da ne znaju ili neće da znaju.

- A vi znate?

- Ja tvrdim da Srbija danas mora da sluša! Da sluša i razume duh vremena u kome se nalazi. Da gleda druge, bolje od sebe, i radi što i oni rade. Naša tragedija je da deset godina posle Dejtonskog sporazuma, Beograđani idu u Zagreb da traže hrvatski pasoš, jer im je lakši život s putovnicom. Ili odu u Sarajevo ili Skoplje s istim razlogom. Čeprkaju po prašnjavim tavanima i traže te zaboravljene dokaze i dokumenta koji će ih, nekako, dovesti do putovnice i tuđih pasoša. Jer s njima lakše mogu u svet. Ja tvrdim da će se to kroz deset godina dešavati i na Kosovu. Srbija je sada jedna velika crna rupa i za mene je to najveća tragedija. Mladi ljudi danas hoće da stvaraju svet, a ne da čuče u mraku. Hoće parče svoga neba nad glavom. Hoće da rade i grade. Ja mogu, kao čovek, da razumem da je Koštunici neprijatno da isporuči generale. Mogu i da shvatim da se on lično ne slaže s tim. Da veruje da će izazvati katastrofu ako to učini. Ali onda neka se skloni. Neka pusti da mi nađemo ko će to da uradi, zarad opšteg dobra, pa neka ga onda svi zajedno kolektivno mrzimo. Nije bilo lako uhapsiti Miloševića. Ali to je moralo da se uradi. Ko je sada na Kosovu? Haradinaj? E, s njim neću da pričam. Naši političari se utrkuju u zakletvama da s njim ne sednu za pregovarački sto. Kao da je važno da li ti to lično hoćeš ili nećeš. To je isto kao kada bi ja na ratištu držao u ruci testeru kojom treba da ti odsečem nogu da bih ti spasao glavu i pitam te: da li hoćeš anesteziju? Tu nema šta da se pita. Ima da se seče. Jer samo tako ostaješ živ. A naši političari ne žele tako da rade. Ne žele da preduzmu nikakav rizik po sebe. Ili nemaju za to snage. Ali uvek imaju izgovor i priču. Američki "Ford" otpusti petnaest hiljada radnika odjednom. I šta? Spase sebi glavu. Ne možeš biti prvak sveta u fudbalu, a treniraš jednom mesečno. Obrnuto je. Moraš da radiš više od svih, da budeš bolji od svih i jevtiniji od svih. I onda si na dobrom putu. Pogledajte Makedoniju. Gligorov je uspeo, uprkos razlikama, da je sačuva. Ili Sloveniju. Imala je Drnovšeka koji nije dozvolio tolike podele i sačuvao zemlju. Svi ti potresi stvaranja novih država su prošli bez velike buke, afera i obračuna. Mi smo jedini koji smo se između sebe surovo politički obračunavali, jer nismo shvatili gde smo.

Čeda Jovanović kaže da mnogo vremena troši na putovanja, tribine i razgovore.

- To je deo moje svakodnevice. Kroz sva ta zbivanja akumuliram energiju. I nemam baš mnogo vremena za suprugu Jelenu i sina Mihajla, kome je sada osam meseci i koji je nedavno uspeo da sam stane na svoje noge. Ono što mi se dešava, pokušavam da ne unesem u kuću. Da mi se nešto ružno dogodilo moji znaju, jer kad uđem u kuću ćutim. Onda im je sve jasno.

Jovan ANTONIJEVIĆ
Fotografije iz porodičnog albuma

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Sony 
Bože me sačuvaj kakve sve teme nemamo , a o Che da Vari jedna slika će biti jača nego stotinu reči...A ne trebamo da zaboravimo šta je Čedolina bio u mladosti , hteo čovek u skinse , al' ga šutnuli... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 17:24:22 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
kolko se ja secam,reklamiranje na forumu,bez prethodnog dogovora i ugovora sa administracijom,je zabranjeno.
a ovo ovde nije samo reklamiranje stranke,vec i spamovanje.

ne znam sta onda moderatori cekaju,umesto da (u najmanju ruku) zakljucaju temu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

Smile Smile Smile

nacionalno pomirenje=kada se dva muškarca ljube u parku  2:45 minuta   Smile   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
kolko se ja secam,reklamiranje na forumu,bez prethodnog dogovora i ugovora sa administracijom,je zabranjeno.
a ovo ovde nije samo reklamiranje stranke,vec i spamovanje.

ne znam sta onda moderatori cekaju,umesto da (u najmanju ruku) zakljucaju temu?

hehe, dobro zapazanje  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Smile Smile Smile
U pravu je vulin za neke stvari. Svako ko podržava Nato je ipak ulizica.
 Ako većina bude za to-jbg. Zato treba da se narod pita na referendumu ali taj isti narod nema gde da čuje objektivno stanje stvari osim na par televizija od kojih je jedna za koju znam Palma +

Većina vas zna ovde da sam ja uvek simpatisao Ldp jer sam smatrao da je u toj stranci dosta dobrih ljudi i dalje mislim tako ali kako shvatam da rade u korist zapadnih interesa slepo nas gurajući u fašističku tvorevinu EU i u članstvo svetskog policajca - Nato(koji je personifikacija zla)-izgubih zanimanje za njih. Ima nekih sjajnih ljudi po meni Mićićka i Žarko Korać su meni jako dragi i pitomi ljudi dok će zbog Čede ono malo ljudi što gotivi ldp otići odatle jer on čovek kad govori stvarno bre deluje kao malo pile Kalimero-stalno ima razrogačene oči i samo sikće jbtkpa smučio bi se svakom aman zaman brate!
  Dakle,na sledećim izborima ako pobedi beli Obama(Nikolić) ne piše nam se dobro. Ja glasam za onog ko mi obeća da će da od*ebe od Nato članstva a još bolje ako kaže i od EU a joooš bolje ako batali trgovinsi sporazum. Zašto? Zato što stupanjem na snaku Svetskog Trgovinskog Sporazuma u našu zemlju stiže GMO-veštačka hrana koja će se gajiti i prodavati bez obaveze da se naglasi da je genetski modifikovano(duga priča...).

Vama,koji pljujete ljude koji su za LDP poručujem da shvatite da time samo jačate njihova uverenja-oni smatraju vas primitivnim siledžijama i nazadnom snagom Srbije ali nisu ni svesni namera zapada na ovom području.
 Molim vas da imate u vidu da se ovde dešavaju ozbiljne podele putem medija,tzv "Spec. Ops." odnosno Specijalne Operacije manipulacija i kontrole. Američki uticaj ovde je ogroman.Gotovo da smo kolonija. Nemojte napadati i mrzeti jedni druge. Ne zaboravite: Vi pripadate istom narodu i posvadjani smo idealni neprijateljima.

Još nešto-upoznao sam neke divne ljude u LDP-u,oni zaista nevino veruju da je EU predivno rešenje,da je Nato sjajna stvar i da je kule srušio Obama sa ekipom. Oni ne znaju šta Nato radi avionima iznad Srbije i da nam je nebo išarano tragovima preko celog neba(gle čuda!) od 2006-te od kako smo potpisali sporazum o učešću u partnerstvu za mir..
 Oni nisu sasvim sigurni šta se dešava u privredi i ne primećuju kada Amer,Švaba ili turčin kupi nešto ovde ali zato dižu dreku kada Rus nešto radi ovde. Dreku dižu jer smatraju baš kao što sam i ja smatrao da je zapad bolji od istoka i da nas sa Indijom,Rusijom i Kinom čeka samo haos ali ja vam sada kažem,nikad nisam bio svesniji zla koje dolazi sa zapada-ovo je rezultat višegodišnjih istraživanja,kopanja po svemu i čitanja i brdo videa intervjua,dokumentaraca i koječega.
   Dakle razgovarajmo,saslušajmo jedni druge.Svako ima prava da veruje u nešto bez obzira koliko greši-niko ne može nikog buditi motkom nego dobrim argumentima i smanjenim očekivanjima.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Сад ће мислити да се зезам али озбиљан сам.
Много је боље гласати за ЛДП него ДС.
Далеко поштенији, способнији људи, седе у ЛДП него ДС.
Људи из ЛДП много више верују у идеологију своје странке, него ДС, који води политику према истраживањима јавног мњења.
И једни и други су за улазак у НАТО, прби јавно, а други полутајно.
И једнима и другима Ким није приоритет. И једни и дурги су антируси.
Обе странке подржавају педере. Економски програм ЛДП је бољи него програм ДС.
Збиља, ЛДП је далеко мање зло.
Да се разумемо, моја политичка уверења су дијаментрално супротна у односу на ЛДП и нимало ми нису симпатични, но ако бих морао да бирам између њих и ДС, бирао бих ЛДП.
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.377 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.