Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LG Nexus 4 E960  (Pročitano 28933 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
koristim ga tek par dana i telefon je predobar, zamerka mu je baterija a možda i nije kad je to falinka skoro svih novijih telefona. . . i malo se više greje kod zahtevnijih aplikacija.  telefon mi je drug uzeo u švajcarskoj za 400 evra 16gb.  verziju nov sa garancijom i nije sim zaključan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Preskup je jos uvek  Smile Treba jos malo pricekati. Od 1. Februara stize ogromna kolicina N4 u PlayStore online prodavnice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Apple iPhone
Juce mi je stigao iz USA, pa ako nekog nesto zanima, nek pita Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.13

ajde, ja ću... odakle ti je tačno stigao ? Koga imaš tamo, familiju ili prijatelje ? Jesu ti ga doneli lično ili su ga poslali ? Čime se bave tamo i od kada žive preko ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56

ajde, ja ću... odakle ti je tačno stigao ? Koga imaš tamo, familiju ili prijatelje ? Jesu ti ga doneli lično ili su ga poslali ? Čime se bave tamo i od kada žive preko ?

Koliko su ga platili tamo?
Uporedi ukratko sa GNexom i da li ima problema sa zvukom kao i ostali Jelly Bean korisinici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Apple iPhone
@ćććččč stigao iz Čikaga. Prijatelje, poslali po nekim ljudima.

@strix83 350 dolara + nesto sitno za poštarinu. U poređenju sa Gnex-om je nebo i zemlja, po svemu za sada. Mnogo brže radi, bukvalno leti. Bateriju jos uvek ne mogu da procenim. Mogli su malo kvalitetnije da odrade power i volume up/down tastere, sve ostalo je baš lepo upakovano. IPS ekran je pravo osveženje nakon SAmoled-a, možda su boje isprane ali još uvek su mi oči naviknute na SAmoled. Zvučnik je dosta bolji od GNex.
To je to za sada, nisam imao puno vremena da ga čačkam a nisam uspeo da uzmem ni microsim jer je u toku presek stanja u Telenoru.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
LG Nexus 4
Telefon je bruka. Treci dan se ne odvajam od njega.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
My Nexus 4 is Destroyed

Watch as Joe the Android Guy shows you what happened to his Nexus 4, what he could have done to prevent it, and how he's going to deal with it until his replacement phone arrives.

Share your horror stories here:
http://pocketnow.com/2013/02/07/gravity-killed-my-nexus-4

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.14
voleo bih da se dokopam jednog od ovih kretena koji uništavaju skupe telefone da bi ih videle komšije na youtubu, ispuštajući čekić od 500g sa visine od jednog metra na telefon, ili bacajući ih sa visine na ekran...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
voleo bih da se dokopam jednog od ovih kretena koji uništavaju skupe telefone da bi ih videle komšije na youtubu, ispuštajući čekić od 500g sa visine od jednog metra na telefon, ili bacajući ih sa visine na ekran...

Kreten je onaj ko komentarise post/neciji postupak a da nije prethodno procitao/pogledao prilozeno...

Smile

Inace, moj Sexy Nexy stize za par dana (iz Minhena), ako se budem setio i nasao vremena, napisacu vam utiske  Smile

p.s. Ovo sad pisem samo vlasnicima Nexus-a (4):
Jel ko od vas nabavio kakav case (futrolu), kupljen u Srbiji? Vidim da na "kupujemprodajem" ima, samo, 2 vrste i nesto mi se bas ne svidja izbor  Smile
 Svaki savet i iskustvo ce dobro doci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.