Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LG Nexus 4 E960  (Pročitano 28760 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple 6S
Koji bi mi preporucili da uzimam od  LG Nexus 4 E960 i Samsung I9300 Galaxy S III
« Poslednja izmena: 02. Maj 2013, 00:12:09 od XRash »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia E71
Par puta mi se desilo da mi se telefon sam ugasio i da ne moze da se upali. obicno se to desi dok je na punjacu.
sad sam izbrisao sve aplikacije koje bi mogle da imaju veze sa tim(lock screen,light flow i sl...)i vise mi se to ne desava?
Nedostaje mi light flow.
Ustvari od prelaska sa iosa na android jedina stvar koja mi nedostaje su notifikacije dok je telefon zakljucan i sl.Znam da ima aplikacija koje to resavaju ali nisam nasao nijednu da mi se svidja kako izgleda.Ne mogu da verujem da nisu na androidu napravili opciju da mozes sam da odredjujes da li notifikacije i koje mogu da otkljucavaju ekran na odredjeno vreme.
A ne bi da petljam sa novim aplikacijama da ne bi opet poceo da mi se gasi telefon bez razloga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Apple iPhone
To sto ti se desava nije to light flow-a, ja ga imam i nemam takvih problema.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 6s
To se meni desilo 3 puta do sada, isto dok je bio na punjacu ili posle punjenja baterije ( skinut sa punjaca, i ostavljen). Ne znam zbog cega se to desava, na XDA sam procitao da bas moze da bude do punjaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia E71
Pa ne znam,mislim da je i kod mene tako bilo.
Dok je bio na punjacu a jednom otprilike pola sata nakon sto sam ga skinuo sa punjaca.
Imam mcs 01ed punjac.
U medjuvremenu sam kontaktirao lg i rekli su mi da izbrisem sve i vratim na fabricka podesavanja sto sam i uradio i stvarno se vise ne desava.
Skoro sam siguran da je neka aplikacija pravila problem.
Mozda da uporedimo sta ti imas od aplikacija i sta sam ja imao pa ako se neke gadaju mozda je to to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam, za sada je sve ok. Imam aplikacije koje se same sinhronizuju kad instaliram novi ROM. uglavnom ih ne koristim, samo osnovne funkcije, telefon, sms, wifi samo kad hocu da skinem neki app, i to je sve. Paranoid android rom, i kernel, za sad je sve ok.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2013, 19:25:18 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Par puta mi se desilo da mi se telefon sam ugasio i da ne moze da se upali. obicno se to desi dok je na punjacu.
sad sam izbrisao sve aplikacije koje bi mogle da imaju veze sa tim(lock screen,light flow i sl...)i vise mi se to ne desava?
Nedostaje mi light flow.
Ustvari od prelaska sa iosa na android jedina stvar koja mi nedostaje su notifikacije dok je telefon zakljucan i sl.Znam da ima aplikacija koje to resavaju ali nisam nasao nijednu da mi se svidja kako izgleda.Ne mogu da verujem da nisu na androidu napravili opciju da mozes sam da odredjujes da li notifikacije i koje mogu da otkljucavaju ekran na odredjeno vreme.
A ne bi da petljam sa novim aplikacijama da ne bi opet poceo da mi se gasi telefon bez razloga...

Alternativa Light Flow-u je LEDBlinker (Pro) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker.pro&hl=en
Koristio sam i jednu i drugu aplikaciju ali LedBlinker je mnooooogo bolji i pouzdaniji. Light Flow je znao da brljavi.
 Sledeci put kada imas neki problem i verujes da ti aplikacija uzrokuje isti, instaliras neki program za logg-ovanje i tako "uhvatis" krivca. (belezi sve system-ske i user aktivnosti)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia E71
Nije mi se desavalo da se gasi od kada sam izbrisao lite flow,lock screen notifications i lock screen. Jedan od ta tri mi je pravio problem definitivno.
Probacu led blinker pro.
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Chrome 26.0.1410.65
mob
Apple iP5
A white version of the LG/Google Nexus 4 is coming soon. Here's a quick look at it:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.