relativni,da..opet ide priča o unutrašnjoj ljepoti i vrijednostima koje nas čine više ili manje dopdljivim
Ne to, nego je lepota relativna kategorija kao i pamet. Ono sto je meni fizicki lepo nije lepo nekome drugom a ako je neko meni pametan nekome drugome mozda nije. A i pamet nije univerzalna pa tako ljudi mogu biti pametni za jednu stvar a totalni duduci za neku drugu
Citat
nisam ljubomoran batice posto nisam ni ucestvovao a to mi je omiljena serija
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
ja bih da i dalje pricamo o carapama sa masnicom... to je inspirativnija tema...
Zenske osobe koje to nose verovatno nisu privlacne jerbo to nije dovoljno seksi i zavodljivo
Masnice nisu zavodljive i seksi...
Covece... sta se desilo sa ovom planetom...
Mašnice su supersexy. Ništa sekspilnije od devojke koja izgleda kao poklončić koji samo čeka da se otvori. Ja prošle nedelje muvao jednu sličnu ovoj...
... koja me nikad ranije nije nešto posebno privlačila. (samo su bile crne carape sa belim masnicama i bez paukova. )
Čekaj bre. Je li muški? Šta? Nikada se niste naložili na neku devojku koja realno nije devojka za kojom se svi okreću ali vas je opčinila inteligencijom i svojim poznavanjem recimo književnosti, muzike, filma ili sličnog.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 15:02:03 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"