Vidim upisao se sav krem i elita burek lepotica i lepotana , koji obiluju inteligencijom prosecnom za jednog aliena, samim tim su i oni koji popustaju(moglo bi se koje slovo otfikariti), i oni zeljni kvalitetnog pickaranja. Predpostavljam jer u svome zivotu nemaju problema.
Fali nam jos njih nekoliko sa psihologija i zabava moze da pocne
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Dancing queen,hahah ja nisam lijepa,nego sam predstavnik ljudi sa ravnim stopalima. tema mi se učinila interesantnom,pa samo rekoh da škrabnem koju riječ. vezano za temu,inteligencija mnogih lijepih ljudi dodje do izražaja(ljudi počinju ozbiljnije da je uočavaju) ili kad počnu da se zbližavaju sa istom osobom ili kada ljepota date osobe počinje da se gasi. tako da postoji generalizacija. moja sestra npr,kao i mnogi ljudi koje znam,je jaaako lijepa,bavi se plesom,pojavljuje u medijima...i dosta ljudi vidi to. a kad je malo bolje upoznate,vidi se jedna nevjerovatno sposobna,pametna,divna osoba. tako da...sve je od slučaja do slučaja. znam i ljude koji su jako ružni,a puni sebe,bez ikakvog osnova i čini im se -niko kao ja..
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Vidim upisao se sav krem i elita burek lepotica i lepotana , koji obiluju inteligencijom prosecnom za jednog aliena, samim tim su i oni koji popustaju(moglo bi se koje slovo otfikariti), i oni zeljni kvalitetnog pickaranja. Predpostavljam jer u svome zivotu nemaju problema.
Fali nam jos njih nekoliko sa psihologija i zabava moze da pocne
Polako, konobarske smene traju 12 sati, pa baksis, pa popis
I ove su tako nesto, ljubicasto-rozLe..Odnosno crne sa ljubivasto-roze detaljima i belom masnom... Ali natpis, pala sam na dupe od smeha kad sam videla, kako je ubola...simboliku
Pa naslov nije skroz pogrešan. Mislim, ko ga uopšte smatra pogrešnim od vas tu. Lično. Pametni ljudi, odnosno ljudi koje ja smatram pametnim su mi uglavnom veoma lepi... ali nisu i svi lepi ljudi pametni.
I inteligencija poseduje određenu dozu seksipilnosti sama po sebi.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...