Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 11:14:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lepe zene neverne?  (Pročitano 25687 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Citat
  -Uvažene   prijateljice sa "bureka" Anea i machakz čisto sumnjam da su se vaše bake i deke,kao i vaši roditelji vama poveravali u stvarima vezanim za "preljubu".

kahm... kahm... ne znam zasto je tesko poverovatni da stvarno postoje ljudi koji su odani jedni drugima...

machakz je u pravu.. generalizacija je opasna... posebno kad se sopstveno iskustvo ili iskustvog ogranicenog broja ljudi izdize na nivo globalnog...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма, свет је постао изопачен...!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
-Uvažene prijateljice sa "bureka" Anea i machakz čisto sumnjam da su se vaše bake i deke,kao i vaši roditelji vama poveravali u stvarima vezanim za "preljubu".

cek da probam u tvom stilu  Smile  Smile

uvazeni sagovornice sa foruma, ocekivala sam ovakav komentar,
i moram priznati da sam razocarana sto je usledio..  Smile  Smile

verovatno te je nemoguce razuveriti, pa necu ni pokusavati... ali dopusti mogucnost da su nekim osobama majke bliske prijateljice sa kojima mogu ama bas o svemu otvoreno i bez  laznog morala da popricaju... jednostavno je tako i postoji i taj fenomen   Smile

-takođe sam mišljenja da u današnjem svetu,koji se mnogo razlikuje od sveta u kome su živeli naši roditelji i roditelji naših roditelja ima mnogo više izazova za "nevernošću" i ljudi su postali mnogo svesniji svoje "izvesnosti" i žele što više stvari da probaju u svom kratkom životu,nažalost "vernost" često pada na probi "vernosti"!

... ma lako je biti veran ako nema iskusenja, to onda i nije vernost Smile
i ne bih se slozila da je danas vise izazova te vrste nego ranije... moje misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
znam da se ponavljam ali....

"svaka generalizacija neminovno vodi do greske"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
kad neko cini preljubu sebe opravdava time da to svi rade i da je to normalno u modernom drustvu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
kad neko prevari svog partnera, kako ce sutra svoje dete vaspitati?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
oh bozhe ohhhhhhhhh kakve to veze ima zaboga ahhhhh ????
Chovek je greshan,nismo savrsheni,vodi nas mnogo toga kroz zhivot shto se kosi sa moralnim nachelima i vaspitanjem i statijaznam sa chim josh...
Da li ste ikada prozhiveli izreku "U medjuvremenu desio se zhivot" ?
Prevara?Pa shta,ko vara neka mu je na chast,ko je prevaren,pamet u glavu i sam je sebi najvazhniji na svetu...svi se mi pre ili kasnije pokazhemo ko smo i shta smo u stvari.Sve to BLAGE VEZE NEMA sa rechenicom citiracu:

"kad neko prevari svog partnera, kako ce sutra svoje dete vaspitati?"

Svakim korakom kroz zivot imash shansu da se popravish (ili pokvarish),sam birash svoj put.Generalizovanje stvari vec pochinje da iritira, kao i lazhne skromnosti kao i preterivanje u patrijarhalnostima ... vecinom smo svi lepo vaspitani, odrasli uz pun nadzor brizhnih roditelja,sasipano nam u glavu kojeshta o moralu i kojechemu ... ali NISMO SAVRSHENI,GRESHNI SMO i to je kraj cele priche.Neko prodje na testu,neko padne...ali svi imamo sansu da se ispravimo, da nastavimo bolji,samosvesniji, da postupimo ispravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
  -bile žene lepe ili ne,sve su neverne,vernost postoji samo u bajkama !
auuuu...ti se pravo opekao covjece...Ima ona stara izreka " Sve su žene kur** osim moje mame,a i moja mama je žena"
To kur** se ne misli konkretno na prostitutku i na sexualni zivot, nego uopsteno o zenskom karakteru, i nekim razmisljanjima koja su iskljucivo Božijom voljom nama muskarcima nedokuciva!!!Mozda si tako nesto nacuo pa takve gluposti lupetas...Ja konkretno necu pricati o svojoj vezi, ali imam 2 drugarice koje uzasno vole svoje momke i koje ih nisu nikada prevarile,no sve momke prije njih jesu!!!Tako da 100% vjerujem u "vjernost",samim tim sto sam i ja takav...

i sad ajde iskreno razmislite pa mi kažite pomoću kojih  to "trikova" -(naravno,ako izuzmemo pojas nevinosti) muškarac može da 50 godina uspe da  utiče na samoga sebe i da se suzdrži i odoli svim izazovima vezanim za seks sa drugim ženama

Jedan od 100% efikasnih trikova, htjeli neki ovdje ili ne, jeste Islam kojeg se ,priznajem pretesko drzati u potpunosti, ali drzanjem onih osnovnih nacela Islama mnogo toga mijenja bez obzira da li je djevojka lijepa ili ne.Konkretno nisam upoznat sa nacelima Pravoslavaca, Katolika itd...ali definitivno rjesenje za taj problem nevjerstva jeste pridrzavanje Bozijih uputa!(100% sam siguran da i u Bibliji mnogo pise o tome).Ali i dalje postoji ona izreka sto marčelo rece "Neko zna bibliju na pamet, a i dalje je zivotinja", naravno takve vjernike iskljucujem iz ove klase

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
munkaze

znaci, ja gresim, ja cu prevariti muza, a detetu cu reci, ja varam svog muza, al ti nemoj ili ti odluci kako ces se ponasati orema svom saputniku...

ili ja gresim, ja cu svesno prevariti svog muza, al imam priliku da se ispravim

izvini, al ja imam savest i pre nego sto pomislim nesto da uradim, prvo cu razmisliti o posledicama, a necu sebi reci: jebi ga covek sam, gresim......
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
munkaze
znaci, ja gresim, ja cu prevariti muza, a detetu cu reci, ja varam svog muza, al ti nemoj ili ti odluci kako ces se ponasati orema svom saputniku...
ili ja gresim, ja cu svesno prevariti svog muza, al imam priliku da se ispravim
izvini, al ja imam savest i pre nego sto pomislim nesto da uradim, prvo cu razmisliti o posledicama, a necu sebi reci: jebi ga covek sam, gresim......
Mislim da ides u krajnost...
Niko nije rekao da je dobro ciniti preljubu, vec da to ne treba povezivati sa vaspitanjem dece. Hteli mi to da priznamo ili ne, niko od nas nije imun na grehe, na ovaj ili onaj nacin...
I, mislim da nije potrebno pri vaspitavanju dece iznositi bas sve detalje vezane za licni primer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 11:14:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.