Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Леон Којен прелази у радикале ?  (Pročitano 8056 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Štrahe naglasio planirani su razgovori sa strankama iz Holandije, sa Kipra, i Danske.U Nemačkoj on želi saradnju sa inicijativom "Pro Keln", a ne sa NPD ili DVU.On je najavio da u ovaj projekat želi uključiti i stranke iz zemalja koje nisu članice EU kao što su Hrvatska ili Srbija.

Kako ti zamisljas ovu saradnju za mene nemoguca misija

a sa ovim ostalim sam upoznat ali opet ti kazes to su samo recenic ili dve od ljudi koji iskreno nemaju veliku podrsku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
 saradnja je moguca na jednoj razumljivoj osnovi - svako na svom - shto znachi da svaki beli  evropski narod treba sam da odluchuje o svojoj nacionalnoj teritoriji , bez shovinizma i polaganja prava na teritorije koje mu ne pripadaju .
  kad se to postigne , beli evropski narodi mogu da formiraju neku vrstu zajednice koja bi shtitila interese bele rase u svetskim poslovima i borila se za njeno unapredjenje ..

to da je nazalost ova opcija danas u manjini u evropi (pa nazalost i u srbiji  :[5]Smiley je istina. medjutim , realna chinjenica ostaje - nashi prijatelji nisu nikakvi antiglobalisti ,levichari i druge gluposti - nego jedino rasno svesni ljudi nacionalnih i desnih opcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Ja ne djelim njihova stanovnistava na prinsipu rase ali neka druga da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 

Шешељ им је оставио задатак да кад он оде у Хаг, СРС се трансформише и позиционира ка центру, јер он је још тада схватио да нема потребе да се више удвара тврдом језгу, када ми немамо за кога другог да гласамо.
Даље знаш, СРС је дошла до подршке од 2.200.000, Русија је све јача, а досманлије губе веру у европејство.

drugim rechima , izdali ste svoje principe i priblizavate se judeoliberalizmu , multikulturalizmu i.t.d.  Smile

mislim da su radikali otpevali svoju labudovu pesmu na ovim izborima - od njih srpski nacionalisti vishe nemaju shta da ochekuju . ako stvarno i ovaj jevrejin udje u SRS ,ja sigurno vishe nikad necu glasati za radikale - a koliko sam primetio i vecina nacionalno opredeljenih mladih ljudi.

A što nisi prestao da ih glasaš kad je Milan Pak ušao u savetnike stranke još pre 10 godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米

Твоја идеологија је контролисана са запада и ви имате задатак да разбијате анти-глобалистичке снаге, нпр глупим расним темама у земљама које су 100% белачке.
Ви сте лажна опозиција и запад односно руководство НСП преко ваше идеологије покушава да наметне игру 'белци да се држе белаца' и тако у ситуацији сукобљених раса, Јевреји и западњаци могу да владају вечно.
ne postoje nikakve "anti-globalistichke" snage  Smile . crnci se bore za crnachka prava , kinezi za kinu ,arapi ta arabiju i islam ,a samo glupi belci veruju u "antiglobalizam" i "multikulturalnost" ...  Smiley 1

ideologija koju shiri SRS je u stvari veoma slichna ideologiji DS , samo shto se vi malo vishe brinete o interesima gradjana srbije (dakle ne vishe srba nego nekih "gradjana"  Smile) ,dok su oni vishe okrenuti sopstvenom dupetu .

razlog zashto sam glasao (dosad) za SRS je bilo to shto ste - manje zlo ,mada kako se stvari odvijaju mozda postanete i vece zlo  Smile

inache ,srbija nije nazalost 100% belachka ,a kako se stvari odvijaju srbi ce postati manjina u svojoj zemlji ,bash kao shto beli evropljani postaju manjina svuda u evropi. za tu chinjenicu su podjednako krivi i danashnji vladaoci ,kao i vi "anti-globalisti"
Да ја имам неко најновије оружје за масовно уништавање, било би много мртвих белаца, али Србија би била слободна и велика у загрљају још моћније и веће Русије.

Али ти су роб своје анти-српске идеологије и у бризи за права ''беле расе'' спреман си да погазиш свој национални идентитет, то већ чиниш ЛДП-овски наступима против СПЦ.

А колики су национал-социјалисти лицемери, говори чињеница да неке белце они не сматрају белцима, т.ј. да постоје белци нишег рода, то су Јевреји и белци муслимани.
Ако толико волите белу расу, признајте и вашу белу браћу Јевреје.
А шта је са усташама и они су бела браћа ?

Не могу да схватим да постоје људи који више мрзе банту црнце које никада у животу неће ни видети од усташке гамади и осталог олоша само зато што су и они белци.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2008, 22:08:34 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Buca Krtalic iliti Srbin1389... oladi vise... ne mozes ti da psujes onoliko koliko ja mogu da brisem i banujem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kojen leon cavoski

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.