Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Леон Којен прелази у радикале ?  (Pročitano 8636 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
Ja se stvarno  ne mogu sloziti u toj tvrdnji sa tobom jer jednostabno to ne stoji
Stoji cinjenic akoju si ti iznio ovde ranije i na  drugim temamo da su mnogi Francuzi,Englezi i td.. a svi Jevrejskog porekla imali znacajne uloge u medijskoj satanizaciji Srbije 90-tih, ali ponavljam sta to konkretno znaci kada su to radili i drugi koji nisu Jevreji
Zasto se samo na njih fokusirati

zato shto jevreji nazalost u dansahnje vreme kontrolishu medije i finasijske ustanove u zapadnom svetu ,pa preko toga i svaku vladu SAD ili EU.

dobar primer si izneo sa 90-im godinama i satanizacijom srba . da su jevreji bili neutralni u tim sukobima ,medijska slika o srbima bi bila mnogo drugachija (bilo bi onih koji su protiv ,ali i onih koji su za ). ovako ,javnost je iz medijskih kuca pod jevrejskom kontrolom bila neprestano bombardovana prichom o srbima-divljacima .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Tacno ali se zapitaj da lio je to moglo stvarno da se osvari bez vokje i pidrske i onih koji nisu Jevreju ja mislim da ne bi!
Zato insistirati na nekoliko desetina istaknutih ljudi Jevrejskog porekla koji su kroz razlicite organizacije bili protiv Srba i nekoliko hiljada onih koji nisu Jevreji a isto su bili protiv Srba je jednostavno po meni smjesna

Navescu ti primjer citao sam u zadnjem NiN-u  clanak koji se zove Gandi protiv Jevreja
Uglavnom srz price je da je Gandijev unuk koji je dekan ili sta vec na nekom Americkom Univrzitetu u Njujorku rekao nesto u fazonu Jevreji ne samo da traze krivicu Njemaca nego traze krivicu cijeloga sveta i time zapravo odbijaju i prijatelje koji su do juce bili na njihovij strani . A narod koji ne moze da oprosti ta njegova ljutnja prelazi u bijes
Naravno cijela prica je vezana za Palestinsko-Jevrejski sukob i kako ga resiti
Posljedica je da je on smenjen i optuzen od strane Jevrejski organizacija za antisemitizam , a Palestinci su ga proglasili za herija, druge organizacije okrivilie Jevreje da kontrolisu medijsku sliku u SAD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
Tacno ali se zapitaj da lio je to moglo stvarno da se osvari bez vokje i pidrske i onih koji nisu Jevreju ja mislim da ne bi!
Zato insistirati na nekoliko desetina istaknutih ljudi Jevrejskog porekla koji su kroz razlicite organizacije bili protiv Srba i nekoliko hiljada onih koji nisu Jevreji a isto su bili protiv Srba je jednostavno po meni smjesna

pa naravno da ne bi moglo da se ostvari bez jevrejskih slugu ,koji iz raznih razloga sprovode njihovu politiku  Smile . tipichan primer ti je ovaj nash LDP - oni su potroshna roba jevrejskih interesa u srbiji ,a chlanstvo je indktrinirano raznim metodama :

- nekima se obecava dobar zivot u EU
- neki su LDP-jci jer su meshanog porekla i ne identifikuju se sa srbijom i srpstvom
- neki su homosexualci i obecavaju im se njihova "prava "  Smile
... i.t.d. ...........

jevreji po pravil nishta ne rade sami , nego posredno ,i u tome je i sushtina i tajna njihove moci .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米

Шешељ им је оставио задатак да кад он оде у Хаг, СРС се трансформише и позиционира ка центру, јер он је још тада схватио да нема потребе да се више удвара тврдом језгу, када ми немамо за кога другог да гласамо.
Даље знаш, СРС је дошла до подршке од 2.200.000, Русија је све јача, а досманлије губе веру у европејство.

drugim rechima , izdali ste svoje principe i priblizavate se judeoliberalizmu , multikulturalizmu i.t.d.  Smile

mislim da su radikali otpevali svoju labudovu pesmu na ovim izborima - od njih srpski nacionalisti vishe nemaju shta da ochekuju . ako stvarno i ovaj jevrejin udje u SRS ,ja sigurno vishe nikad necu glasati za radikale - a koliko sam primetio i vecina nacionalno opredeljenih mladih ljudi.

Чуди ме да си и до сада гласао за СРС, када знаш да Шешељ мрзи Немачку и остатак западне Европе.
Заправо и пре него што је отишао у Хаг, својим анти-глобалистичким активностима више се повезао са не-белачким народима, него са твојим белим пријатељима са запада.

Твоја идеологија је контролисана са запада и ви имате задатак да разбијате анти-глобалистичке снаге, нпр глупим расним темама у земљама које су 100% белачке.
Ви сте лажна опозиција и запад односно руководство НСП преко ваше идеологије покушава да наметне игру 'белци да се држе белаца' и тако у ситуацији сукобљених раса, Јевреји и западњаци могу да владају вечно.
Пошто ти је раса важнија од нације, а требало би да нација буде на првом месту, јер се у том случају раса подразумева, европске вредности су ти битније од српских,православних и словенских из простог разлога за то што је то центар белачког света.

Национал-социјалисти = бели европејци (бели глобалисти)
јудео-левичари = европејци глобалисти
српски националисти = непријатељи европе и евроскептици

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Pusti covjeka neka kaze sta misli ja pokusavam da ga razuvjerim a to je moguce samo ako iskreno pogleda neke stvari i vidjece da su Jevreji najmanje krivi u odnosu na druge
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25

Твоја идеологија је контролисана са запада и ви имате задатак да разбијате анти-глобалистичке снаге, нпр глупим расним темама у земљама које су 100% белачке.
Ви сте лажна опозиција и запад односно руководство НСП преко ваше идеологије покушава да наметне игру 'белци да се држе белаца' и тако у ситуацији сукобљених раса, Јевреји и западњаци могу да владају вечно.

ne postoje nikakve "anti-globalistichke" snage  Smile . crnci se bore za crnachka prava , kinezi za kinu ,arapi ta arabiju i islam ,a samo glupi belci veruju u "antiglobalizam" i "multikulturalnost" ...  Smiley 1

ideologija koju shiri SRS je u stvari veoma slichna ideologiji DS , samo shto se vi malo vishe brinete o interesima gradjana srbije (dakle ne vishe srba nego nekih "gradjana"  Smile) ,dok su oni vishe okrenuti sopstvenom dupetu .

razlog zashto sam glasao (dosad) za SRS je bilo to shto ste - manje zlo ,mada kako se stvari odvijaju mozda postanete i vece zlo  Smile

inache ,srbija nije nazalost 100% belachka ,a kako se stvari odvijaju srbi ce postati manjina u svojoj zemlji ,bash kao shto beli evropljani postaju manjina svuda u evropi. za tu chinjenicu su podjednako krivi i danashnji vladaoci ,kao i vi "anti-globalisti"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
A zasto se brines za (ne)bjelacku Evropu jer se oni brinu za tebe?
Ne !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
Ne !

rasno svesni ljudi u evropi podrzavaju srbiju i njeno pravo na kosovo  Smile

kod nas mediji ne prenose da su nas podrzale mnoge stranke i organizacije koje oni nazivaju "neonacistichkim" - npr lepenov nacionalni front , austrijska slobodarska partija , ceshki nacional-socijalisti , slovaci ... a o rusima i da ne govorim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Ne !

rasno svesni ljudi u evropi podrzavaju srbiju i njeno pravo na kosovo  Smile

kod nas mediji ne prenose da su nas podrzale mnoge stranke i organizacije koje oni nazivaju "neonacistichkim" - npr lepenov nacionalni front , austrijska slobodarska partija , ceshki nacional-socijalisti , slovaci ... a o rusima i da ne govorim  Smile

Molim te iskreno da mi kazes koji su to ja do sada nisma vidio ni jedna clanak u bilo kojim novinama pa ni onim desno orjentisanim da neko brani poziciju Srbije
Evo ti me razuvjeri primjerom?
Nema ni jednog politicara, stranek organizacije pisca umjetnika novinara TV kuce radio emisiej i td... koja je glasno i jasno rekla da je ovo sto se radi nasilje i nepravda i da je Srbija upravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
  pa mogao si da procitash ovde na forumu .

za le pena svi znamo , radikalski prijatelj  Smile

slobodarska partija austrije :

Slobodarska partija Austrije ujedinjuje evropsku desnicu
Autor: Tanjug | 26.01.2008 - 09:08

Slobodarska partija Austrije (FPO) lidera Hajnc-Kristjana Sstrahea podstakla je novi pokušaj za ujedninjenje evropskih desničarskih, nacionalističkih i ksenofobičnih partija.

Nakon što je prošle godine neuspešno pokušano da se u Evropskom parlamentu formira zajednička desničarska frakcija u petak je u Beču, na sastanku vođa desničarskih stranaca iz Francuske, Belgije i Bugarske, dogovorena zajedniča evropska desničarska stranka.

Potrebnu podršku, u najmanje sedam država članice EU, desničari žele da dobiju do 15.novembra, najavio je Štrahe.Cilj, kako je naveo, jeste ujedinjenje "patriotskih snaga Evrope" za spas evropskih zemalja od islamizacije."Mi smo jedini i pravi Evropljani", podvukao je Štrahe uputivši poziv -"Patriote svih evropskih zemalja ujedinite se".

Pored FPO inicijativu za formiranje evropske desničarske stranke podržavaju francuski "Nacionalni front" Žan Mari le Pena, bugarska "Ataka" Volena Siderova i belgijski "Vlams blok" Franka Vanhekena.

Za registraciju jedne partije na nivou EP potrebno je da se u inicijativu uključe stranke iz najmanje sedam zemalja članica.

Štrahe naglasio planirani su razgovori sa strankama iz Holandije, sa Kipra, i Danske.U Nemačkoj on želi saradnju sa inicijativom "Pro Keln", a ne sa NPD ili DVU.On je najavio da u ovaj projekat želi uključiti i stranke iz zemalja koje nisu članice EU kao što su Hrvatska ili Srbija.

Govoreći o Balkanu Štrahe je kritikovao politiku EU prema Kosovu.

Kosovo je srpska zemlja i ne sme se preduzeti nikakvo jednostrano proglašenje nezavisnosti, koje bi bilo u suprotnosti sa međunarodnim pravom, poručio je on.Na drugoj strani lider FPO podržao bi otcepljenje Flandrije od Belgije, čemu teži "Vlams blok".

Izvor: Blic

za ceshke , slovachke i ruske nacional-socijaliste sam vec postavljao tamo na temi o kosovu , mrzi me da se ponavljam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kojen cavoski leon

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.