Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
o:: Godina: 1977 o:: Visina/Tezina: 1.72/85 o:: Kosa: smedja o:: Posao/Skola: inz.rac.mreza/dipl.ing.elekt. o:: Knjiga: bilo sta od Dojstojevskog o:: Muzika: zavisi od raspolozenja (iskljucujuci metal) o:: Film: Blade Runner o:: Status: zvanicni duh foruma o:: Grad/Drzava: Beograd/Srbija o:: Pijem & Pusim?: povremeno/ne o:: Volim: putovanja, sex o:: Mrzim: ljude stoku o:: Bojim se: krvi, svoje o:: Obozavam: italijansku kuhinju, jednog bivseg clana o:: Zivotni moto: ako ne mozes da ih pobedis, zabavi ih o:: Dopuni sam: kul ideja, podseca me na osnovnu skolu
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
o:: Godina: 1985 o:: Visina/Tezina: 178/70 o:: Kosa: braon o:: Posao/Skola: Jezik i Knjizevnost o:: Knjiga: Sve sto moram o:: Muzika: Blues R'n'r Funk Soul Disco Klazika Narodnjacina..ali samo stara ili izvorna o:: Film: SAturday night fever o:: Status: Disco Ninja Sesuale o:: Grad/Drzava: Trst-BG o:: Pijem & Pusim?: Valjda vise ne pijem o:: Volim: Razne stvari....vezane za ljudska bica... o:: Mrzim: Ponekad sebe,ali mnogo cesce druge o:: Bojim se: Glupih ljudi o:: Obozavam: Pecanje o:: Zivotni moto: Udri brus li pobi gi svi o:: Dopuni sam: uf jebo te
« Poslednja izmena: 10. Jan 2006, 17:00:11 od Cyber Cow »
o:: Godina: 34 o:: Visina/Tezina: 180, 75 o:: Kosa: smedja o:: Posao/Skola: prevodilac, lektor, spiker (kada ima posla) o:: Knjiga: Prirucnik za osnovnu gramatiku engleskog jezika (autor) o:: Muzika: sve vrste muzike koje se mogu slusati o:: Film: Nijedan odredjeni o:: Status: ludo nepopravljiv o:: Grad/Drzava: Subotica o:: Pijem & Pusim?: pijem u drustvu, ne pusim o:: Volim: iskren stav bez zavlacenja o:: Mrzim: sebicnost, dvolicnost, laz, izigravanje face, prazne duse o:: Bojim se: samog sebe najvise o:: Obozavam: Boga o:: Zivotni moto: Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes. o:: Dopuni sam: Zivotni put pun bola i patnje, ali na kraju mora doci do pobede.
o:: Godina: druga polovina ljudskog veka o:: Visina/Tezina: 175/oko 65 o:: Kosa: jos uvek vise smedja nego seda o:: Posao/Skola: dezuram na Netu o:: Knjiga: Millionaire-Wayne Wagner & Al Winnikoff(po treci put-bezuspesno) o:: Muzika: stari dobri rock en roll o:: Film: u zadnje vreme samo komedije o:: Status: clan u 'razvoju' o:: Grad/Drzava: prvo moram da proverim da nije promenila ime opet o:: Pijem & Pusim?: trujem se o:: Volim: sve sto vole tete u najboljim godinama o:: Mrzim: LAZ o:: Bojim se: ludila o:: Obozavam: svitanje o:: Zivotni moto: Postuj sebe da bi te drugi postovali! o:: Dopuni sam: Svako ZASTO ima svoje ZATO!!!!
o:: Godina: 1951 o:: Visina/Tezina: omalen/90kg žive vage o:: Kosa: za još dva pranja, bez feniranja o:: Posao/Skola: Šk. za industrij. oblikovanje/Graf. priprema za štampu o:: Knjiga: Žarko Komanin: "Provalije" o:: Muzika: rok 1980-1990 o:: Film: "Ligejin grob" o:: Status: kakav bre, status? bračni? oženjen, jbg... o:: Grad/Drzava: Beograd/Medak Republika o:: Pijem & Pusim?: samo duvam, ne pijem o:: Volim: umetnost i njene akrobacije o:: Mrzim: sebe, ponedeljkom ujutro o:: Bojim se: nestašice cigareta, kafe i šećera... promaje u avgustu... o:: Obozavam: članicu pod nickom daljina, još jednu - Atajlo, ali nema je ovde... o:: Zivotni moto: puši, ali pazi da ne ostaneš bez pljuga u ponoć. o:: Dopuni sam: živeli muževi naših žena, je*eš seks!
o:: Godina: 1985 o:: Visina/Tezina: 185/110 o:: Kosa: Nema Eventualno brada o:: Posao/Skola: Designer elektronske umetnosti/Robotic Technician o:: Knjiga: Kum - Mario Puzo , Na Drini cuprija - Andric o:: Muzika: rock, metal, ambiental o:: Film: Forest Gump, Green Mile, Godfather, T2, Matrix o:: Status: Misterija o:: Grad/Drzava: Beograd/Srbija o:: Pijem & Pusim?: Locem o:: Volim: Prijatna mesta, prijatne ljude o:: Mrzim: Do podne sebe, od podne ceo svet o:: Bojim se: bolesti o:: Obozavam: Sport, dobro vino, dobru muziku, pivo o:: Zivotni moto: Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience o:: Dopuni sam: Vi cete svakako sesti procitati hiljade mojih poruka, naci u njima smisao koji ja nisam planirao napisati, izvuci iz njega zakljucke, presuditi koja su moja interesovanja, i bez da vam ja kazem sta zaista volim i kakav s
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Šta da ti dam? Sebe ne mogu Jer se mnogo volim A volim i tebe Al ne kao sebe Jer ako bih volela tebe kao sebe ili možda više tebe nego sebe Život bi rešio tada da me sjebe...
o:: Godina: 1987 o:: Visina/Tezina: 180/74 o:: Kosa: tamno-smedja, o:: Posao/Skola: ekonomska o:: Knjiga: stranac,na drini cuprija,vlak u snijegu o:: Muzika: sve slusam,eto hiphop ponajvise o:: Film: petparacke price,ko to tamo peva,rane,lajanje na zvezde o:: Status: 10 cevapa sa kupusom i koka kola o:: Grad/Drzava: Bijelo Polje,nadam se uskoro BGD/a drzava SCG o:: Pijem & Pusim?: pijem rijetko,zapalim ponekad o:: Volim: partizan,kompjutere,sport o:: Mrzim: ne znam kako bih to nazvao,a znam termin u sebi o:: Bojim se: visine o:: Obozavam: partizan,sport.......... o:: Zivotni moto: ne znam o:: Dopuni sam: neka ,necu
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.