Trenutno vreme je: 24. Maj 2022, 05:00:49
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Tema: [Leksikon] - Hajde da se upoznamo (Pročitano 1241451 puta)
Ucesnik diskusija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Chrome 49.0.2623.110
Nokia
o:: Godina:1990 o:: Visina/Tezina:180/78 o:: Kosa:Smedja o:: Posao/Skola:Vojna akademija trenutno bez posla o:: Knjiga:Grad lopova,Hlorofilija o:: Muzika:Rok o:: Film:Saving Private Ryan,Letters from Iwo Jima,Schindler's List o:: Status:Singl o:: Grad/Drzava:Novi Sad,Srbija o:: Pijem & Pusim?:Pijem ponekad,pusim ponekad o:: Volim:Sport,avione i naravno zene o:: Mrzim:Iskompleksirane muskarce i nafurane devojke o:: Bojim se:Boga o:: Obozavam:Moje drugove,drugarice,porodicu i filmove o:: Zivotni moto:Sve se moze kad se hoce o:: Zivotni moto:E sad....ipak nista.
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 46.0
o:: Godina:1984 o:: Visina/Tezina:182/92 o:: Kosa:Smedja o:: Posao/Skola:Menadžment na Ftn-u, trenutno bez poslova o:: Knjiga:Pravila Ćutanja, Momir Bulatović o:: Muzika:Rok o:: Film: Recimo Titanik o:: Status:Singl o:: Grad/Drzava:Novi Sad,Srbija o:: Pijem & Pusim?:Nepijem, nepušim o:: Volim:Sport, Lepe žene o:: Mrzim:Iskompleksirane devojke o:: Bojim se:nikoga o:: Obozavam:Moje kućne ljubimce, a imam ih dosta
Clan u razvoju
Zodijak
Pol
Samsung
o:: Godina:1970 o:: Visina/Tezina:182/88 o:: Kosa:Smedja bar sto je ostalo o:: Posao/Skola:tehnolog, trenutno vozac o:: Knjiga: psihologija, politika, itd o:: Muzika: ac dc, bebek, moccart, Patricia Janeckova o:: Film:nevolim i negledam o:: Status:ozenjen o:: Grad/Drzava:leskovac,Srbija o:: Pijem & Pusim?:mastika, nepušim o:: Volim: žene o:: Mrzim:??? o:: Bojim se:??? o:: Obozavam:???
[font=Verdana][/font]evo me opet[b][/b]
Pocetnik
Zodijak
Pol
Zastava
pozdrav. osnovne informacije tipa godine, odakle itd su u profilu i zasad dovoljno, nadam se da ćemo se fino družit :D
Trenutno vreme je: 24. Maj 2022, 05:00:49
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .