Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:21:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lekari je teraju da umre!  (Pročitano 19210 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Gore je kad moras da das 4k za vadjenje krajnika sigurno... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ljudi koji boluju od kancera tretiraju se kao nuzno zlo, nizi oblik zivota, ...
Велика неистина. Барем на недавном, блиском примеру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
@ares_GM87

Ja se izvinjavam, u Tvojim postovima pishe da si lekar, ili ja loshe chitam?! Smile

Ako si lekar, shta mislish, jel ovoj zhenici treba medicinska nega, ili ne?

I, zashto se pre operacije  popunjava upitnik, gde lekar(hirurg) apsolutno ne snosi odgovornost za posledice pri operativnom toku?

Jel se to potpisuje 'smtrovnica'?

I, ova zhena je to potpisala, je l tako? Da bi sad bila u ovakvom stanju kuci... Smile

Samo da podsetim na Hipokrata  Smile

'# znanje,
# etičko ponašanje,
# da nisu lakomi za novac,
# da budu povučeni,
# krotki i dostojanstveni,
# da stiču životne mudrosti,
# da razumno govore,
# da se čuvaju mana,
# da se čuvaju praznoverica i
# da znaju koga je nužno lečiti besplatno'

Lose citas, lekari su mi kolege,  Smile a da ne, pokusavam da ih branim vec pokusavam da pruzim sliku i druge strane medalje. Tu zenu treba leciti, ali ko jos to radi bez novca? Mislim... Lekar prima platu za to, ali on je taj koji procenjuje hoce li ili nece raditi svoj posao. Postoji pripravnost gde je obavezan da to uradi, ali ima neku slobodu i  moze nekad da kaze ne ,zato sto njegova diploma nije dovoljno vrednovana. Ja bogami svoje znanje ne bih dao za danasnju prosecnu platu iz moje profesije, ne znam za druge. A etiku zaboravi, mnogo je neeticnosti van medicine, da bi je sad u medicini trazili i postovali.Ti bi kao doktor radio operacije kancera za platu od jedva 1000 evra? Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Daj Ares jebote ,pa valjda ti doktori ne smeju gledati na to kroz novac ? Koliko god da su placeni treba da casno rade svoj posao ,a ne da biraju kome ce pomoci ,a kome nece .Ako si doktor ne treba da razdvajas ljude po tome koliko ce ti platiti ,vec po tome kome je ta operacija hitnija .Makar te i ne castili posle . Tvoj posao je da odrzis ljude u zivotu i sve ostalo ne bi trebalo biti bitno .
Slazem se da je doktorima tesko i da ljudi od njih zele nemoguce stavri ,da trpe ogroman pritisak ali ne slazem se da tim da je neko doktor i da bira kome ce pomoci . Svaciji zivot jednako vredi .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Citat
Ti bi kao doktor radio operacije kancera za platu od jedva 1000 evra Smile

Shto mi ovo poznato....Kazhesh 1000.evra...plus 500.o kojima se cuti, jel tako...? Naravno zavisno od tezhine operacije..!

Neetichnosti ima svuda, ali nekako mi je 'najljigavija' u zdrastvu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
U Republici Srpskoj vrhunski kardiolog koji je pola zivota potrosio na usavrsavanju ima platu od 700-1000 evra, zavisno od broja dezura, i ne zali se, dakle, sve je pitanje nivoa svijesti samog doktora. Ako je alav i  zeli da ostvari karijeru "biznismena" u zdravstvu, dzaba mu i 3000...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120

Daj Ares jebote ,pa valjda ti doktori ne smeju gledati na to kroz novac ? Koliko god da su placeni treba da casno rade svoj posao ,a ne da biraju kome ce pomoci ,a kome nece .Ako si doktor ne treba da razdvajas ljude po tome koliko ce ti platiti ,vec po tome kome je ta operacija hitnija .Makar te i ne castili posle . Tvoj posao je da odrzis ljude u zivotu i sve ostalo ne bi trebalo biti bitno .
Slazem se da je doktorima tesko i da ljudi od njih zele nemoguce stavri ,da trpe ogroman pritisak ali ne slazem se da tim da je neko doktor i da bira kome ce pomoci . Svaciji zivot jednako vredi .
Pa znam da ne bi trebalo, al nekad nema izbora il da uzme i zivi normalno il da leci dzabe pa da zivi ko slepac i da nema npr. detetu da kupi patike za skolu...Ima ljudi koji bi pre crkli nego da uzmu mito i naravno treba ih postovati. Cisto da znas da ne orpavdavam to sto drpisu novac vec mi dosadno da slusam da se ista prica non stop vrti pa malo da pokrenem svadju, ko zna mozda se javi neko suludo resenje, inovacija....  Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Znači on koji zarađuje 1000 eura mora da uzme mito da bi detetu kupio patike, ali mu nije teško da traži pare od ljudi koji zarađuju 250 eura kao da njihovoj deci ne trebaju patike. Uostalom ako ne želi da leči ljude za siću nek da otkaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Jeste da posao lekara nije dovoljno vrednovan, međutim ista je situacija i sa većinom drugih poslova.
Zbog prirode posla lekari su u poziciji, da maltene ucenjuju pacijente, da traže neka davanja ili usluge kako bi se angažovali oko bolesnika. Često ljudi nemaju izbora i moraju ispuniti zahteve doktora, neretko im i život zavisi od toga.
Takvi lekari su sramota za svoju profesiju. Svi ljudi koji koriste tuđu nesreću da bi izvukli neku korist su nikakvi ljudi.

Takođe mi nije jasno kako neko kome je 1000 eura mala plata, nema razumevanja za pacijente kojima su primanja 3-4 puta manja (velika većina ljudi je u takvoj situaciji)?

Uaaa korumpirani doktori i svi ostali!

Svaka čast i veliko hvala svim poštenim zdravstvenim radnicima!!!

P.S.
Deki, nisu svi pravnici, odnosno budući pravnici loš. Evo ja sam izuzetak Smiley
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Citat
al nekad nema izbora il da uzme i zivi normalno il da leci dzabe pa da zivi ko slepac i da nema npr. detetu da kupi patike za skolu

I opet se nesvesno provlaci taj bozanski karakter doktorskog poziva... 1.000 evra je dovoljno da se zivi kao slepac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:21:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.