Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lekari i dalje nedodirljivi:Pet puta vracali trudnicu, sesti utvrdili smrt bebe  (Pročitano 9946 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
zakazani caarski rez je zakazani carski rez. Nema odlaganja... za koji kurac ste zakali CR, ako me vracate kuci... jadne zene.. kazem, vezala bih se za krevet i zvala momentalno novine i televiziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
svuda je tako. a da vidis kako lepo brinu o šiptarkama, smestaju ih u apartmane

Ово је било и кад сам ја рађала децу.

Није било овако да се враћа трудница, али да су Албанке имала апартмане и посебну негу, то да.

И не знам да л ће некада наше здраство да оздрави од корупције.

to se planski radi od WWII. mali šiptari automatski dobijaju drzavljanstvo. jednog dana ce nas pobediti na demokratskim izborima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Da nam je pravosudni sistem kako treba pa lepo da im oduzmemo dozvolu i malo osudimo na neku godinu zatvora ali dzaba, ostace tu gde jesu i i dalje ce ubijati narod nestrucnim lecenjem.  Smile

+1
Ovo je ključni problem. Neodgovornost se ne kažnjava i vremenom prerasta u uobičajeno ponašanje. Pa šta kome Bog da Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 18:14:36 od loga »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
To shto se deshava u Novom Sadu u tom porodilishtu, zove se nesavesno lechenje. U vecini evropskih drzava, i uopshte u zapadnom svetu za nesavesno lechenje, lekar gubi dozvolu za rad i josh uz to se sluzi zatvorska kazna.

...da se kojim sluchajem moja zena nadje pod takvim tretmanima vikanja i maltretiranja od strane lekara, napravio bi im veliko sranje tamo. Plashile bi me se te doktorke, zelele bi sve samo da nemaju posla samnom...
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
U većini zapadnih zemalja kad se ljekar tuži za nesavjesno liječenje, oštećenom licu uglavnom nije stalo da strpa tog ljekara iza rešetaka nego da od njega/ustanove u kojoj radi izvuče novac...Mala digresija... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 5
Pa bas zato ta ustanova i gleda koga ce da zaposli od lekarskog kadra, sigurno nece uzimati nekog tatinog kurojka, pa posle moraju da placaju visemilionske odstete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Не знам сада колико се шипатрки порађају у Бг-у, знам да на југу Србије до скоро их је било доста.
Нећу да верујем да ће нас једног дана победити на демокртаским изборима Smile

Citat
...da se kojim sluchajem moja zena nadje pod takvim tretmanima vikanja i maltretiranja od strane lekara, napravio bi im veliko sranje tamo. Plashile bi me se te doktorke, zelele bi sve samo da nemaju posla samnom...

Већима жена имају лоше искуство са бабицама или смо ми размажене.
Е сад Ти кажеш да би тако урадио, а не мислиш који је то "лекарски лоби"  Smile
Ја не знам да л је неки лекар изгубио дозволу за рад (код нас) због "лекарске грешке" Неверујем.
Надам се да ће ови несавесни "лекари" ови нељуди, стока, коначно  изгубити лиценцу за рад  бити у апсану.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Bili smo, bile smo odvratne, pretili smo i zaboravili smo.

A sta god, ko god da ta zena nesrecna bila,  nasi lekari su stoka nevidjena.

Inace ja sam potpisala da izadjem iz tog porodilista, mene su skoro molile 3 doktorke da ostanem. A ja sam potpisala dokument i otisla kuci.
Nesto tu meni opasno smrdi.
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 21:22:07 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
Већима жена имају лоше искуство са бабицама или смо ми размажене.
Е сад Ти кажеш да би тако урадио, а не мислиш који је то "лекарски лоби"  Smile
Ја не знам да л је неки лекар изгубио дозволу за рад (код нас) због "лекарске грешке" Неверујем.
Надам се да ће ови несавесни "лекари" ови нељуди, стока, коначно  изгубити лиценцу за рад  бити у апсану.

Ne mora da izgubi doazvolu ali da chujem da je neljubazan ili nadrkan, morao bi da razgovara sa mnom. To bi bili veoma neprijatni razgovori. Napravio bih takvu atmosferu da bi njemu bilo neprijatno da bude u istoj prostoriji samnom. Da malo on vidi kako je to kada je neko neljubazan prema njemu.

Josh jedna stvar. Veliki deo lekarske prakse je u stvari briga za pacijenta i ljubaznost shto itekako utiche na psihu i izlechenje pacijenta. Shta, jel treba da se tolerishe da neko uznemirava trudnu zenu?

Ne znam, mozda se ljudi plashe da se suprotstave nekom ili lekari ne fermaju zene, ali veruj mi bili bi ljubazni kada bi im se pojavio neki mushkarac.

Citat
U većini zapadnih zemalja kad se ljekar tuži za nesavjesno liječenje, oštećenom licu uglavnom nije stalo da strpa tog ljekara iza rešetaka nego da od njega/ustanove u kojoj radi izvuče novac...Mala digresija... Smile

Da, ali, kako god da okrenesh, za nesavesno lechenje se gubi dozvola za lekarski rad.
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 21:44:05 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Нађох неки страи чланак из Преса...2009 година.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/56217/PORO%C4%90AJ+OD+500+DO+1.000+EVRA%21.html

Ово каже Прес да су цене у Новом Саду (биле јелте)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.