Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lekara više nego što nam treba"  (Pročitano 3257 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Eo vam sve sto je sjebano u zdravstvu u jednom clanku.

http://www.belimantil.info/portal/archives/1358

A ko hoce dalje da cita:

http://www.belimantil.info/portal/ecasopis

--
Ontopic

To sto smanjuju broj studenata je i dobro i trebali su to da urade cak i prije 5 godina. Ali eto, zbog sitnih razloga se razvlace. Inercija je glavni problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Pa da brate. Ja sam trazio posao u Hitnoj u Srbiji i nema shanse, jer nemam vezu, niti bi oni zeleli mene. Mogu jedino da kazem sto se tice Americke Hitne, to je trening na dobrom nivou, samo Australija, Nemacka i ja mislim Engleska imaju bolji, ali jebi ga. 

Pa tamo ako u hitnoj nesto pogrese, ide se na sud za utvrdjivanje krivice i odstete  Smile
Pa znam, tako je u AMerici.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
I treba da smanje broj upisanih na medicini jer ih realno ima previse...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mi i dalje imamo odlične zdravstvene radnike, ali je sistem takav da oni nema šta tu da traže.
Pa da brate. Ja sam trazio posao u Hitnoj u Srbiji i nema shanse, jer nemam vezu, niti bi oni zeleli mene. Mogu jedino da kazem sto se tice Americke Hitne, to je trening na dobrom nivou, samo Australija, Nemacka i ja mislim Engleska imaju bolji, ali jebi ga. 
pa ono ... ima šanse. pitanje je isplativosti jer su plate male.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Iskreno....meni je dosta sto stalno moram da se raspitujem kod kojeg lekara da idem, sto moram da trazim vezu i za pregled, sto je jedan specijalista natrpan knjizicama od ujutro a drugi u smeni ima mozda 2 ili 3....U celom gradu mozes da nabrojis 4 ili 5 lekara koji su u svom poslu odlicni....
Nervira me sto se toliko ceka na preglede, sto moras da ides kod privatnika.....

Primer: Kad je moj sin pao i iskocio mu skocni zglob dobila sam informaciju kod kojeg lekara da idem. Kad smo dosli u deciju bolnicu samo je on radio, imao pacijente, mi smo bili treci ili cetvrti u redu, a tri lekara su stajala besposleno kod pulta sa sestrama.....Uporedjivali su rezultate u nekoj igrici....
"Ovaj te ne gleda", "ova te otkaci", "ova ne zna kako da cita snimak" "ovaj je zajebao koleno mom sinu" " nemoj slucajno kod ovoga"....Dosta mi je. Hocu da odem kod lekara, hocu da me primi, hocu da me pregleda, hocu da dobijem terapiju...za cega ja vec godinama placam to zdravstveno?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Iskreno....meni je dosta sto stalno moram da se raspitujem kod kojeg lekara da idem, sto moram da trazim vezu i za pregled, sto je jedan specijalista natrpan knjizicama od ujutro a drugi u smeni ima mozda 2 ili 3....U celom gradu mozes da nabrojis 4 ili 5 lekara koji su u svom poslu odlicni....
Nervira me sto se toliko ceka na preglede, sto moras da ides kod privatnika.....

Primer: Kad je moj sin pao i iskocio mu skocni zglob dobila sam informaciju kod kojeg lekara da idem. Kad smo dosli u deciju bolnicu samo je on radio, imao pacijente, mi smo bili treci ili cetvrti u redu, a tri lekara su stajala besposleno kod pulta sa sestrama.....Uporedjivali su rezultate u nekoj igrici....
"Ovaj te ne gleda", "ova te otkaci", "ova ne zna kako da cita snimak" "ovaj je zajebao koleno mom sinu" " nemoj slucajno kod ovoga"....Dosta mi je. Hocu da odem kod lekara, hocu da me primi, hocu da me pregleda, hocu da dobijem terapiju...za cega ja vec godinama placam to zdravstveno?
Pravo da ti kazem ni u Americi nije bajno. Za dobrog specijalistu cekas do mesec dana, i onda moras da cekas jos mesec i po da pocne da radi neki tretman ili da ti uzme neki test.  Nema nista prvog puta.  A sto se tice kvaliteta rada i radnika, ja koji sam na nizem nivou od Lekara sam uhvatio toliko stvari koje su oni propustili da je to nenormalno, tako da razumem sta pricas.
mi i dalje imamo odlične zdravstvene radnike, ali je sistem takav da oni nema šta tu da traže.
pa ono ... ima šanse. pitanje je isplativosti jer su plate male.
Gde ima shanse konkretno ako znas lokaciju?

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.153
znam za bgd. ako si spreman da radiš više od godinu dana besplatno.

edit

ti imaš američku diplomu ? tu ti treba još godinu da se prizna.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2014, 01:47:43 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
znam za bgd. ako si spreman da radiš više od godinu dana besplatno.
Jel to nesto na foru, da budes intern prvo pa tek onda posao?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.153
ne nego da ukažeš "mali znak pažnje". sve košta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Aaaa, kapiram, kapiram. Hvala lepo na obavestenju
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nam quot Lekara

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.