Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:00:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li koristite marihuanu?
Da
Ne
Vrlo retko
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija Marihuane  (Pročitano 36194 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC Desire X
Своју слабост према дрогама немој више промовисати наркоману најобичнији!!!
Ја немам проблема, здрав сам, чист сам, и не зависим!!!

Upotreba marihuane prouzrokuje:

Probleme sa pamcenjem i ucenjem; zaboravljanje; gubitak koordinacije; dezorijentisanost; iskrivljenu percepciju; ubrzani rad srca; anksioznost i napade panike; napade paranoje, straha i smeha; napetost; zakrvavljene oci; povecan apetit;

Posledice koriscenja marihuane:

Ostecenje mozga i centralnog nervnog sistema, poremecaji u reproduktivnim organima i radu srca, povecanje krvnog pritiska, rak.

Iste simptome prouzrokuje masna hrana, alkohol... Smiley naravno kada se preteruje... tako je i kod Marihuane
A ti imas jedan veliki problem... Ne zelis da priznas da imas problem!! Strejtercino najobicnija  Smile Smile
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC Desire X
I da zaboravih... ako marihuana tako deluje na ljude (pamcenje, bla bla) kako to da sam ja zavrsio srednju, upisao fax, ocistio prvu i dao pola druge godine... U Roku??? Ajde strejtercicu pametni kazi mi kako to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I da zaboravih... ako marihuana tako deluje na ljude (pamcenje, bla bla) kako to da sam ja zavrsio srednju, upisao fax, ocistio prvu i dao pola druge godine... U Roku??? Ajde strejtercicu pametni kazi mi kako to?

Као и већина људи!!! То не доказује ништа! И ајмо поново...

Probleme sa pamcenjem i ucenjem; zaboravljanje; gubitak koordinacije; dezorijentisanost; iskrivljenu percepciju; ubrzani rad srca; anksioznost i napade panike; napade paranoje, straha i smeha; napetost; zakrvavljene oci; povecan apetit;

Ostecenje mozga i centralnog nervnog sistema, poremecaji u reproduktivnim organima i radu srca, povecanje krvnog pritiska, rak.

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC Desire X

Као и већина људи!!! То не доказује ништа! И ајмо поново...

Hahahahahhaha... pa chemu onda pishesh ovo?? 
Smile Smile Smile Smile Sam sebi kontrirash  Smile Smile Smile Smile
E sad ovako da ja pojasnim...
Probleme sa pamcenjem i ucenjem - da  pisac ne razmishljajte da ucite nesto naduvani...  kao kod alkohola,
Zaboravljanje - i ovo je tacno... moze vam se desiti da u toku razgovora sa nekim zaboravite sta ste poceli da pricate... kao kod alkohola,
Gubitak koordinacije cete iskusiti u blazem obliku nego kada se uroljate od alkohola,
Dezorijentisanost takodje identicno posledici kada ste pijani,
Iiskrivljenu percepciju imate i kad ste pijani,
Ubrzani rad srca imaju ljudi koji i inace imaju ubrzani rad srca,
Anksioznost i napadi panike ???? Ti bi ovo verovatno iskusio Smiley... kao kad nekome ne prija alkohol ovo mu se deshava sa Marihuanom.
Napade paranoje, straha i smeha... da ali Napadi je veoma jaka rec... bolje Trenuci paranoje, straha, i smeha ali su najcheshci "Napadi" smeha... ovi ostali su u domenu statisticke greske.
Napetost ???? Naprotiv sinak... ovo totalno nije tachno! Bolje da si napisao Preopushtenost  Smile
Zakrvavljene oci - Naravno  [smilie=frisko14.gif] ali to se zove crvenilo ociju i bukvalno se ne oseca...
Povecan apetit - Opet da, naravno  [smilie=mc.gif] ali nije nekontrolisano povecanje.
Sve ovo deshava samo u toku "delovanja" marihuane (1 do 4 sata) posle toga se sve vraca u normalno stanje.

Ovo nikada nije dokazano ! Pominjano u pojedinim slucajevima jeste, ali Nikada.. ponavljam Nikada nije dokazano kao jedinstvena posledica korishcenja Marihuane.

Nisam nameravao sve ovo da objashnjavam ali kad si uporan Izvolte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Po 1000 put naucite da koristite dugme izmeni jer nema potrebe da otvaras novi post ako si zaboravio neshto.
Pod dva cujem li jos jednu prozivku tipa narkomane, ti ovo ti ono ode ovo pod lock.
Pod tri smanji dozivljaje sa koriscenjem alatke za uvecavanje slova!!!!
Nadam se da sam bio jasan.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC Desire X
Po 1000 put naucite da koristite dugme izmeni jer nema potrebe da otvaras novi post ako si zaboravio neshto.
Pod dva cujem li jos jednu prozivku tipa narkomane, ti ovo ti ono ode ovo pod lock.
Pod tri smanji dozivljaje sa koriscenjem alatke za uvecavanje slova!!!!
Nadam se da sam bio jasan.
Ja se zaista izvinjavam... ali mogu da garantujem da ce Feanor11985 namerno nastaviti da bi tema bila zakljuchana.
A sto se tice alatke za uvelichanje slova to koristim jer je zabranjen caps look... lepo kazete:
Citat
Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!
Jos jednom izvinjenje sa moje strane i nadam se da vas Feanor11985 nece isprovocirati da zakljuchate ovaj topic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
da ali kad citas pravilnik procitaj ga detaljno ovo si preskocio:
Stvari koje treba maksimalno izbegavati
- Poruke bez smisla koje nece sadrzati nikakav konkretan sadrzaj, tipa: slazem se, i ja, da, ne i sl. Bilo da se sa necim slazete ili ne, ako iznosite misljenje, to misljenje i obrazlozite ili bar jasno stavite do znanja da se slazete sa necijim obrazlozenjem.
- Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li.... Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje
- Ne preterujte sa koriscenjem smajlija, interpunkcijskih znakova, kolorizacije i ostalih stvari koje su trenutno dostupne na forumu.
- Ne ocekujte da vam se sve na tanjiru servira. Niti ce ko ovde da vam radi maturski, niti ce ko da vam radi domaci. Mi smo tu da vam pomognemo oko nekog konkretnog problema, a ne da nas izrabljujete.
- Ne postavljajte svoje teme u pogresnim forumima! Detaljno iscitajte imena i opise svih foruma, pa tek ako i tad ne znate gde da temu postavite to uradite u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara], odakle ce je neko od moderatora ili administratora preseliti na pravo mesto
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ma nema legalizacije i tacka

a vi se prepirite danima ili bolje nadjite negde u kafani pa opletite
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC Desire X
ma nema legalizacije i tacka

a vi se prepirite danima ili bolje nadjite negde u kafani pa opletite
Ima i tachka Smiley kad tad... i mislim da kafana nije dobro mesto za tu vrstu pletenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zabraniti zabrane! Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:00:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.