Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:49:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ce Leeds uspeti da izbori povratak u Championship ove sezone?
Da, direktnom promocijom
44.7%  (38)
Da, kroz plej-of
25.9%  (22)
Ne
29.4%  (25)
Ukupno glasova: 85
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Leeds United  (Pročitano 281183 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
I na kraju umalo da zaboravim, povezujemo se sa Allanom Smithom
Pa s'obzirom da je rezerva u Njukastlu i da skoro uopste ne igra, mozda i dodje u Lids  Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 02:17:29 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Da se vrati maticnom klubu...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Само ће их оробити за плату. Не треба им то.

Иначе ово за Дана из Виле не верујем да је истина. Замисли да ће он у Чемпионшип....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne bih volio da Smith dođe iz par razloga.  Napustio nas je 2004.  i otisao u Scum a svi znamo sta to znaci za Whitese.  I to kao izgovor je bio da je Leeds u finansijskim problemima.  E moj Smith.  
Drugo, imamo u sredini Kilkennya, Howsona, Johnsona(koji je solidan otkako je na transfer listi i licno bi volio da produzi ugovor), pa i Claytona koji je u Peterboroughu na pozajmici a nije los igrac uopce. . . . Smith bi dolaskom zauzeo mjesto nekoga od ovih, a navedeni su zasluzeno tu gdje jesu jer igraju odlicnu sezonu.  Mozda ce Killa biti odsutan zbog Australije cijeli januar ali to nije razlog za Smitha.  Radije nek Grayson dovede Micheaela Johnsona iz Citya jer je momak odlican igrac, samo ako izbjegne povrede.  Ili nekog zadnjeg veznog iz PL sigurno se moze naci za manje pare.  Ostatak ekipe je jako solidan, imamo sirinu ekipe vecu nego bilo ko u Championshipu.  Jedan Sam je zamjena Gradelu, a odlican je, jedan McCormack je zabio 23 gola u 2.  ligi prije 2.  sezone, a takođe je klupa, Pa Paynter(25+ golova prosle sezone za Swindon), pa Parker zamjena McCartneyu itd. . . . Al najvise mi se sviđa Snodgrass koji je klasa za 2.  ligu i kapiten Howson.  

A Woodgate je kako sam citao oporavljen ali Redknapp nece da riskira s njim i da ga baca u vatru.  

I da vas pitam, kako pratite Leeds svaku tekmu? Ja inace svaku slusam na radiu koje nema na tv, a kad je na SK ili SK+ onda uzivam uz ekran  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne bih volio da Smith dođe iz par razloga.  Napustio nas je 2004.  i otisao u Scum a svi znamo sta to znaci za Whitese.  I to kao izgovor je bio da je Leeds u finansijskim problemima.  E moj Smith. 
Drugo, imamo u sredini Kilkennya, Howsona, Johnsona(koji je solidan otkako je na transfer listi i licno bi volio da produzi ugovor), pa i Claytona koji je u Peterboroughu na pozajmici a nije los igrac uopce. . . . Smith bi dolaskom zauzeo mjesto nekoga od ovih, a navedeni su zasluzeno tu gdje jesu jer igraju odlicnu sezonu.  Mozda ce Killa biti odsutan zbog Australije cijeli januar ali to nije razlog za Smitha.  Radije nek Grayson dovede Micheaela Johnsona iz Citya jer je momak odlican igrac, samo ako izbjegne povrede.  Ili nekog zadnjeg veznog iz PL sigurno se moze naci za manje pare.  Ostatak ekipe je jako solidan, imamo sirinu ekipe vecu nego bilo ko u Championshipu.  Jedan Sam je zamjena Gradelu, a odlican je, jedan McCormack je zabio 23 gola u 2.  ligi prije 2.  sezone, a takođe je klupa, Pa Paynter(25+ golova prosle sezone za Swindon), pa Parker zamjena McCartneyu itd. . . . Al najvise mi se sviđa Snodgrass koji je klasa za 2.  ligu i kapiten Howson. 

A Woodgate je kako sam citao oporavljen ali Redknapp nece da riskira s njim i da ga baca u vatru. 

I da vas pitam, kako pratite Leeds svaku tekmu? Ja inace svaku slusam na radiu koje nema na tv, a kad je na SK ili SK+ onda uzivam uz ekran  :D
ma iskreno drug nama treba jedan vodja u odbrani al fakat dobar igrac da zna komandovati odbranom a slazem se s tobom da imamo ostatak ekipe odlican a sto i alan smith bi nam dobro dosao...a sto se tice tekmi i prenosa svaku tekmu ako nema televizijskog prenosa slusam preko radija, agledam kad ima na sport klubu il preko neta,ima sad u subotu na sport klubu+ prenos leeds-a..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A ne znam sto ramona nuneza nema po nom sto je pokazo u onoj jednoj tekmi kad je usao sa klupe ne izgleda da je los igrac,mal,brz,prodoran al imamo klupu sto jest, jest dobru jos samo da bradly potpise da se ne zeza vise sa tim ugovorom al po meni on ima jaku zelju da ostane u Leeds-u sto je u nekoliko puta i dokazao svojim izjavama i mislim da ce i on na kraju potpisati kao i becchio,kikeny....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
@mexy_whites
Imas prenose po raznim sajtovima po netu imas na atdhe i tu negde potrazi...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma znam to, kad bude prenos uvijek gledam....Ali ne budu prenosi svake sedmice jer ne prenosi BBC, Sky ili Setanta(ako nije bankrotirala) pa da bude linkova na netu.

Jedino ako neko ima LUTV mada se u BiH odakle sam ja ne moze ni uzeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Druze samo ti to lepo procesljaj i naci ces uvek, ako ne nadjes pitaj ovde pa neko ce sigruno znati gde ima. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ok Smile

Max Gradel se povezuje sa Newcastleom ali Grayson je odmah demantovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:49:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.