Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:23:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ce Leeds uspeti da izbori povratak u Championship ove sezone?
Da, direktnom promocijom
44.7%  (38)
Da, kroz plej-of
25.9%  (22)
Ne
29.4%  (25)
Ukupno glasova: 85
Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Leeds United  (Pročitano 281084 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Kao prvo mexy_whites dobro nam dosao i izuzetno mi je drago da nas je sve vise i vise na ovoj temi,a sa druge strane to je ocekivano jer ipak radi se o velikom klubu a nekom tamo da ne nabrajam neko ce se naci prozvan  Smile

Kao drugo video sam da se suska svasta o dolasku Smith-a i Woodgate-a i ne znam koliko bi bilo pametno da ih vrate.Licno ja sam veliki fan Alana Smith-a zbog njegove srcanosti i znam da decko voli Leeds,ali navijaci mu ne oprastaju to sto je otisao u Man. Utd. i koliko sam video po netu ne bi bio prihvacen i zvizdali bi mu.Od ex igraca najveci navijac Leeds-a je James Milner iz Man.City,to sam gledao na jednom DVD gde je on dosao na Eland Road kao igrac (mislim) Newcastle Utd. a lice mu obojeno u boje Leeds Utd.

Sto se tice glasina o tome ko ce doci u Januaru pominje se Richard Dunne i Leon Best (ko je taj  Smile ) iz Newcastle koji bi dosao u zamenu za Max Gradel-a.
Po meni fali nam jedan dobar u odbrani i jedan napadac razbijac kao Soma samo malo bolji  Smile
I konacno bi bio red da matori Ken da neki paru za nesto kvalitetno jer bi dosta igraca iz Premier Lige doslo kod nas jer ipak smo institucija.Stvarno je vreme da se vratimo tamo gde pripadamo.

We are Leeds
We will be back
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 01:04:23 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
We are Leeds
We will be back

Немаш бре појма

WE ARE LEEDS WE ARE COME BACK

Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kao prvo mexy_whites dobro nam dosao i izuzetno mi je drago da nas je sve vise i vise na ovoj temi,a sa druge strane to je ocekivano jer ipak radi se o velikom klubu a nekom tamo da ne nabrajam neko ce se naci prozvan  Smile

Kao drugo video sam da se suska svasta o dolasku Smith-a i Woodgate-a i ne znam koliko bi bilo pametno da ih vrate.Licno ja sam veliki fan Alana Smith-a zbog njegove srcanosti i znam da decko voli Leeds,ali navijaci mu ne oprastaju to sto je otisao u Man. Utd. i koliko sam video po netu ne bi bio prihvacen i zvizdali bi mu.Od ex igraca najveci navijac Leeds-a je James Milner iz Man.City,to sam gledao na jednom DVD gde je on dosao na Eland Road kao igrac (mislim) Newcastle Utd. a lice mu obojeno u boje Leeds Utd.

Sto se tice glasina o tome ko ce doci u Januaru pominje se Richard Dunne i Leon Best (ko je taj  Smile ) iz Newcastle koji bi dosao u zamenu za Max Gradel-a.
Po meni fali nam jedan dobar u odbrani i jedan napadac razbijac kao Soma samo malo bolji  Smile
I konacno bi bio red da matori Ken da neki paru za nesto kvalitetno jer bi dosta igraca iz Premier Lige doslo kod nas jer ipak smo institucija.Stvarno je vreme da se vratimo tamo gde pripadamo.

We are Leeds
We will be back
Hvala na dobrodoslici.  Smile

A sto se tice Smitha ni ja ne bi volio da dodje jer je otisao u Man. utd i to je jedini razlog. Al mislim da nam nije ni potreban ako BJ ostane.
A Best je igrao u Coventryu ranije i nije bio los, ali mi ne trebamo napadaca jer imamo cetvoricu. Kad bi pojacali odbranu sa McCartneyem i O'Brienom permanent, i doveli jos jednog stopera, to bi bilo odlicno. MOT
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
empty ne diraj mi istomisljenika  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ej Mistreated posto ti ne mogu poslati PM, jel mozes uci na msn ako je isti u funkciji koji si naveo u profilu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Uf taj MSN ne koristim vec dugo,a sada sam u SU kod devojke gde na njenom kompu cak ni nema MSN...
Poslacu ja tebi PM..tj probacu sada  Smile

Jermaine Beckford scored a f*****g great goal
in the scum s***hole
in the scum s***hole.

Super slika  Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo dodao sam te na fb.

Izvinjavam se sto ovdje spamam. Smile

A ne bi bilo lose da dovedemo i jos jednog veznog. Al samo ne Smitha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
We are Leeds
We will be back

Немаш бре појма

Smile Smile

HAJ 290 idi skupljaj navijace za milvol.....dzerzelez zenica ima vise navijaca od vas hahahahaha 290 Smile mi smo institucija za vas...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
We are Leeds
We will be back

Немаш бре појма

Smile Smile

HAJ 290 idi skupljaj navijace za milvol.....dzerzelez zenica ima vise navijaca od vas hahahahaha 290 Smile mi smo institucija za vas...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
A da ti prestanes da spominjes Milvol i onako se samo blamiras ovakvim komentarima...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:23:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.