Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 76194 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
. Šta kaže zvanična crkva za Aušvic u crnoj reci?

ne seri taxtex Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Šta ne seri jel nije kao logor jebote???
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Добро попови не смеју да бију,а јел сме неко други да их бије и да их везује за кревет и сл.Сећамо ли се случаја кад су у некој нашој болници нашли децу ометену у развоју везане за кревете?

Da, secamo se... a secamo li se da su tada svi osudili to i nije bio niko ko je probao da to racionalizuje i odbrani?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
kao shto rekoh judeo-liberalnim vlastima smeta kad se narkomani uspesno lece Smile . zbog toga je sad  ekspresno napisana i ta krivichna prijava i pokrenuta istraga.

zapitajte se zashto policija nije tako azurna kad treba hapsiti dilere (a javno je poznato ko su i u kojim kaficima operishu  Smile ) ili zatvarati javne kuce (opet dobro poznato o kojim se lokalima radi) .... sasvim je jasno da su tadicu&co narkomani potrebni - odnosno narkomanija je josh jedan od nachina da se od omladine napravi slaba,glupa ,lenja rulja bez morala kojom je lako vladati  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
kao shto odavno priupitah sta si zavrsio, gde radis ako radis, koliko zaradjujes, jesi li isao gde van zemlje?   Smile

Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 13:06:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
judeo-liberalnim vlastima

Mislim da postajes nezanimljivo dosadan sa ponavljanjem...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
kao shto odavno priupitah sta si zavrsio, gde radis ako radis, koliko zaradjujes, jesi li isao gde van zemlje?   Smile

Smile

radoznalost je ubila machku ,machka je imala 9 zivota ,a ti samo jedan ....  Smile

Citat
judeo-liberalnim vlastima

Mislim da postajes nezanimljivo dosadan sa ponavljanjem...

repetitio est mater studiorum  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Добро попови не смеју да бију,а јел сме неко други да их бије и да их везује за кревет и сл.Сећамо ли се случаја кад су у некој нашој болници нашли децу ометену у развоју везане за кревете?

A što nepotrebno (da ne kažem nešto drugo) menjaš teze?!  Smile

Citat
. Šta kaže zvanična crkva za Aušvic u crnoj reci?

ne seri taxtex Smile

Smile

Šta ne seri jel nije kao logor jebote???

Zapravo nije.
Čitao sam temu na jednom... narkomanskom forumu. Odnosno, ceo forum je posvećen narkomaniji. (da znam, u prvi mah ste pomislili da sam posetio LDPov sajt, ispravio sam se.  Smile )
Čitao tako ispovesti bivših (i sadašnjih) narkomana.
Ne dobijaju svi batine niti ih stalno gaze. Čak naprotiv. Uglavnom im ispiraju mozak sa verskim glupostima.
Ali pojedinci koji učine neki prestup itekako zarade batinice.
Mladić s onog snimka, navodno, je prokrijumčario neku drogu. I dok su oni mislili da se on leči, on se za to vreme drogira. Zato je zaradio batine. (doduše, jedan snimak ne znači ništa po meni, skupite i platite 1000 ljudi da demonstriraju i u inostranim dnevnicima i vestima može izgledati kao da je pola države izašlo na ulice. )
E sad... jebi ga... šta je istina, ne znam 100% tačno. Nisam bio tamo niti nameravam u skorije vreme. (nemam pare za drogiranje Smile Smile ) Ali čitajući razne ispovesti, kad se sve sabere i oduzme (da ne kažem podvuče crta ili linija  Smile )... nije tako strašno kako ti u prvi mah serviraju.  Smile

Moj stav u vezi lečenja narkomana ste mogli pročitati na prvih nekoliko strana ove teme.
Ukoliko neko ne želi da se leči, na trg i metak u čelo. Vrlo efikasno.  Razmislio sam dobro i čvrsto stojim pri tome.
Nažalost takva radikalna ideja bi vrlo teško prošla ovde, uostalom, domino efektom bi povukla niz drugih posledica jer ko nam garantuje da se i drugi problemi ne bi rešavali tako. Znači tako nešto je ovde (Za razliku od Kineza) nemoguće jer je nekontrolisano. A posebno što razni autoriteti (da ne idem dalje) imaju interes od rasipanja droge.

Dakle lečenje i rešavanje problema se mora izvesti na neki drugi način.

Na stranu moj stav u vezi narkomana, po meni ovo, Crna Reka, nije način. (@bf_109_g_6 nisu svi izlečeni)
A ne sviđa mi se ni da tamo neko kontroverzno lice poput popa poseduje objekat zatvorenog tipa, deli lekove i vodi svoju politiku ma kakva ona bila.
Međutim... nije mi to najveća briga.
Smatram da ovo nije pravi način lečenja jer se postavlja pitanje šta je sledeće?
Uvek se mora razmišljati na taj način.

Daš im danas gej paradu a oni ti sutra usvajaju decu i traže legalizaciju pedofilije i zoofilije.

Počnu od osnovne ljudske brige prema životinjama završe kod moralisanja i krenu da ti određuju ishranu i kvare decu.

Krenu da skidaju diktaturu bagerom a onda kad dođu na vlast postanu još gori. (Postoji ona izreka:Daj mu vlast da vidiš kakav je zaista )

Ktitorski podržiš crkvu i daš joj moć a oni te vrate u srednji vek i izmisle jedno 15 sprava za mučenje (ja istraživao vala)

Primera je puno zaista.
Ljudi imaju tedenciju da iščupaju celu ruku kad im daš prst.

Dugoročno gledano, mislim da ovo sa Crnom Rekom nije dobra stvar i ne može na dobro izaći.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
kao shto rekoh judeo-liberalnim vlastima smeta kad se narkomani uspesno lece Smile . zbog toga je sad  ekspresno napisana i ta krivichna prijava i pokrenuta istraga.

zapitajte se zashto policija nije tako azurna kad treba hapsiti dilere (a javno je poznato ko su i u kojim kaficima operishu  Smile ) ili zatvarati javne kuce (opet dobro poznato o kojim se lokalima radi) .... sasvim je jasno da su tadicu&co narkomani potrebni - odnosno narkomanija je josh jedan od nachina da se od omladine napravi slaba,glupa ,lenja rulja bez morala kojom je lako vladati  Smile ...
Smile Smile Smile nista ne bih dodao...
Kakve veze ima sta je covek zavrsio, gde radi i gde je putovao sa njegovim stavovima o lecenju narkomanije?
Da, mislim da su preterali sa batinama...narkomaniju treba tretirati kao tesko krivicno delo. Oni koji se drogiraju, trebalo je da znaju da je to potencijalno samoubistvo cim su prvi put zaboli sebi spric u venu. Dakle, idealno mesto za njih bi bilo ludnica ili zatvor.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 13:16:48 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
kao shto rekoh judeo-liberalnim vlastima smeta kad se narkomani uspesno lece Smile . zbog toga je sad  ekspresno napisana i ta krivichna prijava i pokrenuta istraga.

zapitajte se zashto policija nije tako azurna kad treba hapsiti dilere (a javno je poznato ko su i u kojim kaficima operishu  Smile ) ili zatvarati javne kuce (opet dobro poznato o kojim se lokalima radi) .... sasvim je jasno da su tadicu&co narkomani potrebni - odnosno narkomanija je josh jedan od nachina da se od omladine napravi slaba,glupa ,lenja rulja bez morala kojom je lako vladati  Smile ...
Smile Smile Smile nista ne bih dodao...
Kakve veze ima sta je covek zavrsio, gde radi i gde je putovao sa njegovim stavovima o lecenju narkomanije?
Da, mislim da su preterali sa batinama...

Ima velike veze, ne samo sa ovo temom vec svim njegovim stavovima. A dok god ne zeli to da kaze a iznosi ove smele tvrdnje kao jedinu istinu ja ga ne shvatam ni malcice ozbiljno.

Obrazovanje, posao, drustveni status, mobilnost... sve su to faktori koji itekako uticu na formiranje necijih stavova, a mene bas zanima odakle on dolazi, iz kog miljea  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 13:17:42 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.