Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 75830 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma,to je daleko poznata stvar...

papa je kralj obmane licno.

jedini problem,a ujedno i najveci,kod katolika i njihovog svestenstva sto kriju svoje izopacenosti i ne bi o tome progovorili...ni pod razno...

kritika najobicnijeg katolika na adresu svoje crkve kao institucije,koji pri tom ne mora da bude ni pretjerani vjernik,kod njih je nezamisliva...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
I u ovom slucaju ce biti materijalnih dokaza, kao i u slucaju Pahomije, samo ce osovina SPC-BIA
to opet gurnuti pod tepih.

Значи светска завера бие и спц?  Smile Изгледа су се удружили биа и спц и сковали заверу како да твој мозак гурну под тепих. Морам признати веома успешно су то одрадили а метријалних доказа има у готово сваком твом посту.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy IIs

I sta sada pokusavas da zlocinom opravdas zlocin ? Krivicnim delom krivicno delo ?
Pa ne ide to.

Ja lepo kazem da je crkva ( obe ) odavno izgubila svoju pravu i prvobitnu ulogu
i postala mafijasko - tajkunska organizacija ciji su ciljevi bogacenje, luksuzan
zivot pripadnika i zastita pripadnika koji su pocinili razna krivicna dela.

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i

I sta sada pokusavas da zlocinom opravdas zlocin ? Krivicnim delom krivicno delo ?
Pa ne ide to.

i postala mafijasko - tajkunska organizacija ciji su ciljevi bogacenje, luksuzan

Od kad se rim dovojio od prave Crkve a sad polakau i SPC vuce u sve to.
Zato nama nikakva unija sa njima ne treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Nisam ni čitao temu od početka,samo da kažem da se batinama droga ne leči,100 posto.Narkoman svesno prevari dilera,ovaj ga zgazi,ali ne kao što ovaj pop radi,nego ga izobliči od batina,znači,jedenje na slamčicu,glava kao zvono,mislite da je prestao da se drogira,ma ni dobavljača nije promenio,kod istog uzima he,he,he

Droga se ostavlja samo uz pomoć jake volje,bez volje,ništa ne pomaže,možeš 5 godina da ga držiš vezanog negde,njemu je u glavi isto,ako neće da se skine,tj. ako nema volju,on će i posle 5 godina čim ga odvežeš,odmah ide da završi drogu i nastavlja po starom,pakao. Smile

Tako da je sistem ovog popa promašen i žešće primitivan,doveo dva majmuna da biju nekog bolesnika,a onaj se razmahao kao da ima box meč,jebam ga u usta,bolje da nađe neki posao nego da popu pomaže da maltretira ljude,misli pop da je lako lečiti narkomaniju,našao lopatu pa isteruje zle misli iz njih. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
U ovim ustanovama se narkomani lece radom.Jer dokon mozak djavolja rabota a kad radi i od umora covek ne moze o tome ni da razmislja.

Treba videti sta ima da kazu oni koji su svoju decu slali tamo kao i oni koji su i dan dana tamo na lecenju.Ali kad vidim ko je pokrenuo hajku i zasto sve mi jasno.,

Dobro neka mi neki strucjank objasni kako lece narkomene u ovim specialnim ustanovama?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy IIs

Pa ne ide to.

Od kad se rim dovojio od prave Crkve a sad polakau i SPC vuce u sve to.
Zato nama nikakva unija sa njima ne treba.

Uvlaci njih "BRZA LOVA" u to tj. oni sami sebe uvlace. Znas vole ljudi skupa
vozila, BMW aha i Harley-Davidson (uh ti imperijalisti, bas dobru spravu prave)

B. Peranović i Harley-Davidson  Smile Smile Smile vole covek luksuz...

Mozda bi na njega trebalo leciti batinama od zelje za luksuzom i "BRZOM LOVOM" jer
i to je bolest zavisnosti  ?

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
A zatso ti ne budes primer?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Stara priča kako je narkomanija porok bogate razmažene dece koja nisu dobijala redovnu porciju batina, pa se to mora naknadno regulisati kontinuiranim tabačenjem.

Koliko je upravnik stacionara bio premlaćivan, ne smem pomisliti, kad je postao tako dobar i karakteran čovek.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
U ovim ustanovama se narkomani lece radom.Jer dokon mozak djavolja rabota a kad radi i od umora covek ne moze o tome ni da razmislja.

Treba videti sta ima da kazu oni koji su svoju decu slali tamo kao i oni koji su i dan dana tamo na lecenju.Ali kad vidim ko je pokrenuo hajku i zasto sve mi jasno.,

Dobro neka mi neki strucjank objasni kako lece narkomene u ovim specialnim ustanovama?
Leče ih blokatorima,kojih postoji više vrsta,kod nas je devedesetih bila poznata ona inekcija koja se primala u Rusiji i koštala je 10.000 dolara,to je jedan od blokatora,koji ti blokira želju za drogom,tj.nemaš je,tada je kružila priča da ako posle te inekcije uzmeš heroin istog momenta umireš,ali ja sma znao dvojicu koji su "probili" tu blokadu nekim lekovima,i ta dvojicu hoće da se drogiraju,znači,njih niko ne može da spreči,to je bilo pre 10 godina i danas se drogiraju,i raspadaju se,a znam i lika koji je primio tu blokadu u Rusiji i uspeo je da se izleči,saamo je on imao volji,i silnu želju da se toga otarasi,i on je do danas ostao čist,i može se reći da je izlečen.A postoje razni blokatori u vidu tableta,i i neki implanti koji su ugrađuju ispod kože operacijom.

Ali,samo volja je presudna,i zato se samo jedan narkoman od njih 100 izleči. Smile

A uloga popa bi trebala da bude da ih izoluje od spoljnjeg sveta,da im uposli mozak,da im nađe neki smisao života bez droge,a ne da ih osakati od batina.Ja verujem da oni tamo imaju krize i da svašta pokušavaju da rade,tu je i problem,treba znati kako da to prevaziđu,to je umetnost,a to pop ne zna,jer ne zna materiju,on je zanesen nekim drugim stvarima koje nemaju veze sa njihovom bolešću. Smile

I dobar deo popovih "pacijenata" su tu pod pritiskom rodbine i porodice,obećenja porodici da će prestati i slična sranja,ali,ako on sam zbog sebe ne želi da se skine,nema tu pomoći,pre ili kasnije će on reći terajte se,ili će se praviti da se ne drogira,bar jedno vreme,dok ponovo ne postane očigledno.

« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 14:17:53 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.