Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 75571 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cheka se nalaz obdukcije...bio je modar, bukvalno prebijen i u obe ruke drogiran.

Lechenje u nadlezhnoj ustanovi, nije imalo efekata...uvek se vracao tom zlu, ili nije ni prekidao.

Pa mislim da bi njegovi roditelji bili srecni da je on sad zhiv...i, naravno izlechen, ako neko se izlechi i na taj brutalan nachin.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 21:57:33 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
cg , ovo nije verski objekat - vec posed koji chak mislim i nije u vlasnishtvu crkve

Koliko se secam mislim da jeste mada nije ni bitno...
Zalosno je sto odobravate ovakvo nasilje ali dobro to je vasa stvar...pitao bih se sutra da dodjete (ne daj Boze da do toga dodje) u situaciji da vas sin ili cerka budu narkomani, dal bi ih poslali tamo i da vam salju snimke kako ih prevaspitavaju na takav nacin.
Mada zasiguran sa da bi...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Zalosno je sto odobravate ovakvo nasilje ali dobro to je vasa stvar...pitao bih se sutra da dodjete (ne daj Boze da do toga dodje) u situaciji da vas sin ili cerka budu narkomani, dal bi ih poslali tamo i da vam salju snimke kako ih prevaspitavaju na takav nacin.

mislim da nije u redu shto si obrisao onu poruku sa slikama zavisnika , kad vec prichamo o posledicama lecenja i nelecenja  Smile ....

drugo , ljudi koji salju svoju decu u ovaj centar su iscrpeli sve mogucnosti .probali su oni i socijalne centre i psihijatre ali nishta nije uspelo. ovom im je dakle verovatno bila poslednja nada - da li bi ti ostavio svoje dete da umire negde na ulici ili bi probao makar i ovo ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@cg_ac

Ja sam protiv nasilja, ali sam zaista bila skoro na jednoj sahrani (Leshtane kod bg-a) gde je prvi izveshtaj lekara bio, da je momak ubijen bre  Smile

« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 22:21:37 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
mislim da nije u redu shto si obrisao onu poruku sa slikama zavisnika , kad vec prichamo o posledicama lecenja i nelecenja

Ovde nije rec o posledicama lecenja i nelecenja...vec o tretmanu norkomana u rehabilitacionom centru  Smile

Citat
drugo , ljudi koji salju svoju decu u ovaj centar su iscrpeli sve mogucnosti .probali su oni i socijalne centre i psihijatre ali nishta nije uspelo. ovom im je dakle verovatno bila poslednja nada - da li bi ti ostavio svoje dete da umire negde na ulici ili bi probao makar i ovo ?

Gledaj od narkomanije se ne umire...umire se od overdoza.
Naravno da ga ne bih pustio tamo...postoji zilion drugih centara van nase zemlje koje zasigurno ne primenjuju ovakve metode.

Citat
Ja sam protiv nasilja, ali sam zaista bila skoro na jednoj sahrani (Leshtane kod bg-a) gde je prvi izveshtaj lekara bio, da je momak ubijen bre

Gledaj drugo je kada je neko ubijen, to je zlocin po ma kom osnovu da se desio...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ma choevche ubili ga narkodileri, majka nije mogla da ga pozna...a, vec je bio na lechenju, i nije bilo nikakvog efekta.

I, sad znam da bi ga majka i tamo poslala, samo da je on zhiv.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Ovde nije rec o posledicama lecenja i nelecenja...vec o tretmanu norkomana u rehabilitacionom centru  Smile

pa slike sluze da podsete ljude shta se deshava ako ne preduzme lecenje ,tj da postojei mnogo gore stvari od batina.

Citat

Gledaj od narkomanije se ne umire...umire se od overdoza.
Naravno da ga ne bih pustio tamo...postoji zilion drugih centara van nase zemlje koje zasigurno ne primenjuju ovakve metode.

jao  Smile zar ti stvarno mislish da se umire samo od predoziranja  Smile ? narkomanija slabi i telo i um .narkomani umiru od raznih boleshtina (sida ,hepatitis ,zutica .... ) od iscrpljenosti ,kao posledica nasilja u borbi za drogu .....  Smile

i kao shto rekoh , ljudi salju decu kod ovog popa kad izgube svaku nadu. kod njega uglavnom dolaze visestruki povratnici  Smile

Citat
Gledaj drugo je kada je neko ubijen, to je zlocin po ma kom osnovu da se desio...

a shta ti mislish da se deshava kad je neko zavisnik ,a nema para da plati za drogu ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ma choevche ubili ga narkodileri, majka nije mogla da ga pozna...a, vec je bio na lechenju, i nije bilo nikakvog efekta.

Pa sta ocekujes da kazem...valjda ce naci ubice...vecinja lecenja nema apsolutno nikakvog efekta, ali da ne ulazim u dubioze...dovoljno znam za sebe, ima ovde i pametnijih  Smile

Citat
I, sad znam da bi ga majka i tamo poslala, samo da je on zhiv.

Sta bi bilo kad bi bilo...jbg, to je licna stvar neke tamo osobe, ne bih ulazio u neciju privatnost.

Citat
narkomanija slabi i telo i um .narkomani umiru od raznih boleshtina (sida ,hepatitis ,zutica .... ) od iscrpljenosti ,kao posledica nasilja u borbi za drogu ....

Naravno medjutim to se desava kod narkomana koji uzivaju drogu u vecem drustvu. Pojedinacni narkomani su veoma pedantni i tesko da mogu oboleti od navedenih bolesti.
A takodje smrtnost u Srbiji koja je u direktnoj vezi sa narkomanijom je manja od npr. broja poginulih u saobracajnim nesrecama!

Citat
a shta ti mislish da se deshava kad je neko zavisnik ,a nema para da plati za drogu ....

Krade ili uzima na recku i jedno i drugo nije isplativo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Citat

a shta ti mislish da se deshava kad je neko zavisnik ,a nema para da plati za drogu ....  Smile

Ubije poštara. To su radili po Beogradu pa je pošta odlučila da poštari novac više ne nose.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Bolje  modar a cist, nego lijep a naduvan.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.