Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:44:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: League of Legends  (Pročitano 230893 puta)
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Kalista će sada biti još jača zbog Hjurikejna.
Btw, to sa Ćorkijem je istina, ali sve to tako bajno zvuči ako je protivnik AFK ili DC. Taj kombo nećeš tek tako lako uraditi + će te ubiti.
Mislim Vayne, Kalista, Graves, Lucian, da li stvarno misliš da je combo tako lak?
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
HTC ONE
pa nije lak, ali moze brzo da se izvede, fakticki ako pogodis Q onaj okrugli range ispalis raketu, E se isto instant pali pa moze i da shreduje malo armora, mozes sve u svemu lep dmg da dilujes u par sekundi ako ga uhvatis kada krene protivnik da last hituje kripa, ili ako tvoj supp morgana uhvati protivnika sa stanom, tada bas mozes lepo da dilujes dmg pogotovo ako imas prvi item triniti force i kupis cizmicu za magic prenetration, jedan takav kombo i adc mora vec da iskorisi healing potove, jos jedan i mora gajbi Smiley

slazem se ja, sve to lepo zvuci kada pisem ovde ali treba izvesti Smiley generalno uzimam corkija kada enemy team ima neke brutalne tenkove zbog armor shreda sa miniganom, uzmem jos BOTRK i moze lepo da se tope u smislu hit and run hit and run
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
androidNepoznat
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Pa generalno Corki je jedan od lakših adca. Tu si upravu!!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.45
Najlaksi? Ja se s tim covekom nikako ne uklapam, za mene je kvantna fizika, msm ne bukvalno, ali mi po kitu ne odgovara, inace igram dravena, gravesa, luciana, jinx, tristanu povremeno, ali se sa corkijem ne sastavljam xD
« Poslednja izmena: 30. Apr 2015, 17:30:53 od gacee016 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
androidNepoznat
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Svaki adc je težak zbog same teorije "korisnosti" i postavljanja, ali realno su Corki, Graves, Sivir pa Lucian najlakši adcovi.
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.45
Graves i Sivir se slazem, jako prosti, brzo se naviknes, dok je Lucian malo zahtevniji, dok uvezbas da svaki put iskoristis pasivnu, inace nista posebno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Sinoć sam ušao u plat 1. Ciljam da dobijem bedž na lolskill dot kom.
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
HTC m9
ja jucer sa 99 lp na1 spao prvo dobijem jednog afk drugi  nafidam ,treci  bot ode afk u 10 minuti neka djeca jungelr ih kao ne gankuje ,5 mid afk i tako
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
HTC ONE
Ja nema sanse, dobijem dve izgubim jednu, dobijem jednu izgubim dve, fascinantno je to sa kakvim likovima me trpa riot, kontam da je to do MMR-a onog, ali cudno je jer ja svaku partiju super odigram, skoro nikada nisam u minusu, mozda 2 partije od 10 sam u minusu i to fazon 10-11-15,

Bravo za plat CRAVE  Smile Smile Smile

Corki nije bas toliko lak da se savlada, CD na W ti je oko 26 sekundi, moras da znas kada da iskoristis taj spel, da li za bezaniju ili da uletis, Q moras da potrefis, npr vejn ti pobegne kako hoces kada bacis kao i lucian, E ajde to je laganica ukljucis i sevas, ali R isto je skill shot, moras da pogodis, a debljina rakete je minimalna, mozda i kao kod nidalee koplje, tako da moras da potrefis bash Smiley tako da ga te stvari, odnosno skillshotovi cine malo tezim adc-om, ali opet, sa kime god da igras naviknes se kad tad..

Ja mislim da RIVEN mora da se nerfuje, bolestan champ, igrao sam pre neki dan pojela mi panteona na topu fazon dolazi na bot oko 20-og minuta sa 10-2, trinitijem i skoro pa sklopljenim last whisperom, mozda ga je i imala, ne mogu da se setim, brate koji smaracki heroj ne moze da umre..
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
HTC m9
jest brate samo qqq w e qqq pa r i opet qqq i pobije sve na mapi i moj tim i svoj i barana i dragona
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:44:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.