Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:56:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: League of Legends  (Pročitano 230457 puta)
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
HTC ONE
Zasto igraju ljudi Udira sa akcentom na R ?

Ja ga igram celu cetvrtu sezonu i ovu petu i Q udir je ubedljivo najjaci..
Build mi je prvo Q do kraja pa W pa E... R uzimam samo na kraju kada sve ostalo nabudzam, level 3 solo dragon sa blue bafom, smesno je porediti R koji ti srche manu a diluje tako malo demidza kripovima u dzungli, jeste AOE ali je slab jako, sa Q em sto brzo udaras em sto savijas Smiley
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Koliko sam ja upućen Udyru se maxuje Q ili R u zavisnoti od tvog team compa, njihovog team compa i tvog načina igre...
Nije pogrešno ni jedno ni drugo. Ako već nisi, pogledaj Trick 2G on je najbolji Udyr i on sve zna oko toga kad i zašto šta maxovati.
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
HTC ONE
Vidjao sam ga par puta po strimu ali nikako da ga uhvatim da pika udira, moracu da pogledam..
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Možeš i na YouTube da kucaš T2G.
On ti je najbolji Udyr sa najrazvijenojim tehnikom na NA serveru, svi ostali Udyri pokušavanju da kopiraju njega.
Zapravo, on je dobar skoro pa samo sa Udyrom. On je najbolji (stream) ortak sa Sirhcezom koji važi za najboljeg Nasusa. Njih dvojica često igraju DUO i važe za Open The Gates Duo. Batica streamuje skoro svaki dan, odnosno jutro...
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
HTC m9
kad sam pocinjao nisam znao da ima smrat cast i tako kad sam igro kha reko joj sto bi bilo dobro da ima nesto da ne moram q pa na sampiona pa kilk pa ovo pa ono , i onda sam vidio klip od sn-a gdje prica o smart castu i tu sam ukljucio i i od tada ga ne iskljucujem vec 2 godine Smile
nez meni jedini counter je kayle kad igram zeda i lisandra ,sa ostalim herojima nemam problema mogu da igram bilo koga protiv bilo koga Smile

edit :
http://prntscr.com/72a9sx drugi ili treci put ahri i jel valja build ili trebam sta da mijenjam i ja sam max q w e
« Poslednja izmena: 06. Maj 2015, 21:08:17 od mile-jafa »
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows
Browser
Mozilla 11.0
Ne znam kojim redosledom si isao iteme, vidim da morellonomicon nisi uzeo, ako si isao ludens prvi item dobro je, to joj je prvi powerspike early, posle toga morello, I treci sad zavisi sta ti treba pre, ili zhonya ili deathcap, treba ti oba naravno, samo zavisi sta prvo. I poslednji item pored cizmi ti isto zavisi, ti ces vec znati sta ti treba, void staff verovatno. A ja maxam q, e, w, nekako preferiram e pre w, vidim da I jos igraca to radi =)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Od kada su joj nerfovali E (pre je posle E Ahri pravila tipa 20% bonus Magic DMG charmovanom liku), mnogo je bolje maxovati W, praviš veći burst.

Što se tiče builda: Ludens - Morello - Zhonya/Void/Abyssal - Deathcap
Zavisi protiv koga igraš, ko im je najnafidaniji, kako ti sam praviš najveći DMG i koliko će još trajati gejm po tvojoj proceni.

Ja nekada idem prvo na Morello, nije ni to pogrešno. Kada igraš protiv Zeda (ili nekog drugog AD-a) nije pogrešno među prvim itemima ni da kupiš Seeker's Armguard, ok suma Armora za nekoga AP carrya, a i taman ti posle treba samo 2100 za celu Zhonyu.
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2391.0
Da moze i morello prvi, ponekad idem i tako, znam da je nerfovano e, al W se desi brdo puta da ne opali uopste, kad ti pobegne enemy na brzinu, zbog toga msm da je bolje e posle q Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
W prioritizuje champove, tako da moraš da budeš blizu, i on će pogoditi champa iako su minioni pored nejga...
U slučaju da W aktiviraš tek posle aktiviranja ultija (kada mu budeš blizu) mislim da je W mnogo više isplatljivije.
Međutim, svako fura svoj fazon i zna šta njemu odgovara...
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Joj ljudi, što sam videla.. To se u životu ne sreće..
Ranked, Katarina..
Prvi item - doran's ring + mana pot
Onda builduje rod of ages..
Na kraju archangels staf.....
Meni nije bilo dobro.
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:56:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.