Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 13:04:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP utopija  (Pročitano 9213 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
DS je po meni izdajnicka partija posto se lizu sa DSS-om tj Voislavom Kostunicom koji se zalaze da je Kosovo Srbija (znaci je*bo lud zbunjenog).

e posto se DS lize sa DSS-om ako LDP bude podrzala DS onda necu da glasam za LDP i otvoreno cu cak da budem protiv njih.

Demokratska Stranka je izdajnicka partija i za mene vise ne postoje.

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 18:32:55 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Е ово је добро!
Неко је издајник зато што се залаже да је Космет Србија!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
DS je po meni izdajnicka partija posto se lizu sa DSS-om tj Voislavom Kostunicom koji se zalaze da je Kosovo Srbija (znaci je*bo lud zbunjenog).

e posto se DS lize sa DSS-om ako LDP bude podrzala DS onda necu da glasam za LDP i otvoreno cu cak da budem protiv njih.

Demokratska Stranka je izdajnicka partija i za mene vise ne postoje.

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
ti si kreten kakvih srecom nema mnogo!
e, dakle, kretenu, da li ti mislis da treba da se lize mozda sa LDP koji jos nisu sigurni da li ce preci cenzus???to  sto smo mi u ok odnosima sa DSS samo znaci da zelimo da dodjemo na vlast(i time pomognemo srbiji).
naravno da nam je prirodni partner LDP, ali vi ste suvise u fazonu sticanja novih clanova(od DS) pa nas zato pljujete, a ti da si malko pametan, shvatio bi to!
DS mora da radi ono kako misli njeno biracko telo, a to je:
1. dolazak na vlast
2. EU
3.saradnja sa proevropskim strankama-LDP GSS & stuff
4. otklanjanje DSS
a kako je moguce ovo cetvrto? nikako u skorije vreme.
ti da biras da li DSS da udje u deal sa SRS ili sa DS, pa naravno da ces da izaberes DS.
zao mi te je. ne vidis dalje od svog nosa, ne daju amovi...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mislim da DS i DSS ce na sledecim izborima biti vrlo blizu cenzusa a mozda nece ni preci :-)))

Pa cete zapitati sta ste uradili, SARADNJA SA SPS-om RADIKALIMA I DSS-om !!

Narod na izborima Vam to nece oprostiti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Poruka za DS (jbg. moramo ponavljati gradivo iz osnovne skole - srpski jezik - narodne poslovice):
Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju
                         :jackdirt:
Kad ce izbori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
sledece godine :-)))

KAD SPS I RADIKALI ODLUCE!
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 08:52:22 od vradovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung Galaxy S9+
Pa videcemo koliko cete osvojiti na izborima.Puno se nesto hvalite.Mozda mislite da svi koji su bojkotovali izbore ce glasati za LDP.Jel si zaboravio koliko je na proslim izborima osvojila koalicija za toleranciju koja je imala slicne programe kao vi.Osvojili su negde oko 4.5%.Ali koliko je tu partija bilo.Ako izadjete sami na izbore a ja se nadam da hocete nema teorije da predjete cenzus.U kojim ti snovima zivis?Svi koji su za demoktratsku opciju ce glasati za DS jer znaju da su oni nastavljaci politike Zorana a ne vi koji svojim lazima pokusavate da privucete ljude koji su bili za Zorana.Nadam se da ce ljudi prepoznati koji ste vi prevaranti.Vi koji ste za LDP mi samo objasnite jedno.Gde se Zoran zalagao za nezavisno Kosovo i da Vojvodina dobije veliku autonomiju?Dajte mi jednu njegovu izjavu
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Jeste ZORAN JE REKAO da Kosvo treba da bude nezavisno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Кажем ја да је издајник насушна, чак архетипска потреба човека. Ето доказа да не користе само патриЈоте такву реторику.
Тако је екипа са упаљачима добацивала Тадићу "Издао си Зорана" и "Ово је Легијин устав". Мислим да се Борис много потресао због тога Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung Galaxy S9+
Prvo nije Kosvo nego je Kosovo i Metohija koliko ja znam. :DA ako je bio za nezavisno Kosovo i Metohiju zasto je onda napisao strategiju o Kosovu i Metohiju koju verujem da nisi ni cuo.Ali bar onda procitaj knjigu Kosovo od Dobrice Cosica Kosovo.Tu su i pisma koja je napisao Busu,Bleru,Siraku i Srederu.Tako da ako vec nesto vec pises bar procitaj nesto a ne kao papagaj da ponavljas reci lidera LDP koje on najbolje zna da su lazi Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 13:04:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.