sto pre udjemo u EU, tim pre cemo biti u poziciji da namecemo neke zahteve Kosovu, uvodimo sankcije ako nas ne slusaju, i imacemo celu Evropu da nas podrzi. Sto sporije pristupamo EU to cemo sve vise liciti na Kosovo. Znaci, EU sto pre!
= LDP utopija! evo dobuili smo odgovor sta je to LDP utopija.odlican odgovor. 5+ slazem se da je LDP prepun dvostrukih standarda, ali sam takodje siguran da su posle ovoga sta su napravili od referenduma dobili jos 2-2.5%...dovoljno je. samo sad idu kao na kartu CEDA ZA PREDSEDNIKA ili CEDA ZAMENIK PREMIJERA to je tipicno ono das mi prst on celu ruku 'oce. gamad.... ko misli da su oni minorni(ne prelazi cenzus) nije u toku. ja nemam nista protiv toga jer svakako vise ne voliom DSS od LDP-a, a i nadam se da ce nas podrzati da imamo premijera iz DS. bravo za LDP iako su mnooogo zasrali do sada
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
koalicija se izjasnila, ne totalno explicitno, ali necemo imati predsednickog kandidata, tj. malo nam fali pa da i otvoreno podrzimo Tadica, sto ce se sigurno desiti.
Sva sreca pa necemo morati da okusavamo srecu vec znamo sta i kako treba da uradimo da uzmemo 7-8% sto nam je trenutni cilj, jer nam popularnost raste. Cenzus prebacujemo, nemoj da brinete Jedva cekam da objave datum izbora.
LDP nece osvojiti vise od 2% na sledecim izborima tako da .Jedino da se ujedinite sa LSV,GSS,DHSS,SVM i ostalim slicnim strankama mozete uci u parlament.A i tada ste sigurno biti opozicija.Jel zbog vaseg suludog programa ni jedna demokratska opcija nece hteti sa vama u koaliciju pa cak ni DS.Tako da Srbija moze da odahne u naredne 4 god da ce LDP doci na vlast
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Kakva je partija LDP, govori i slucaj iz Nisa. Naime, u Nisu na Pravnom fakultetu docent dr. Nebojsa Randjelovic , inace clan Predsednistva LDP, vrbuje "clanstvo" tako sto im obecava sestice ukoliko se uclane u njegovu stranku(partiju). Pa sad vi malo porazmislite kakvim to kadrovima raspolaze LDP.
Sva sreca pa necemo morati da okusavamo srecu vec znamo sta i kako treba da uradimo da uzmemo 7-8% sto nam je trenutni cilj, jer nam popularnost raste. Cenzus prebacujemo, nemoj da brinete Jedva cekam da objave datum izbora.
Ma, ja ne brinem. Cestitam unapred.
a ti to cestitas samom sebi? reka si da si clan jedne od partija koja je u koaliciji sa LDP??
LDP nece osvojiti vise od 2% na sledecim izborima tako da .Jedino da se ujedinite sa LSV,GSS,DHSS,SVM i ostalim slicnim strankama mozete uci u parlament.A i tada ste sigurno biti opozicija.Jel zbog vaseg suludog programa ni jedna demokratska opcija nece hteti sa vama u koaliciju pa cak ni DS.Tako da Srbija moze da odahne u naredne 4 god da ce LDP doci na vlast
juuu brale, al si tiu sukobu sa realnoscu! oni ce nazalost veoooma da udju u parlament, i onda ce da ucenjuju DS i DSS svojom podrskom, pa mozda budu bili i dovoljno bezobrazni da traze mesto potpredsednika vlade. sto naravno nece dobiti... zato se mole da G-17 i slicni ne predju cenzus da bi oni bili jedini koji ce da ucenjuju. al dobro, kad oni dodju, onda cemo svima mi moci da lupamo sankcije
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Ma, ja ne brinem. Cestitam unapred.
a ti to cestitas samom sebi? reka si da si clan jedne od partija koja je u koaliciji sa LDP??
Tako je Kraljevicu Marko. A dali ce biti izborne koalicije sa njima, videce se. Trenutno smo, kao sto dobro znas, u koaliciji sa DS-om.
E, da. Da ne zaboravim. Cestitam unapred i vama !
« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 13:36:17 od Yell »