Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 21:37:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP utopija  (Pročitano 9187 puta)
05. Nov 2006, 16:47:36
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
mislite li da je ovo ozbiljna politicka partija i ako jeste da li je u stanju da napravi stetu srbiji ukoliko bude ucestvovala u sledecoj vlasti, imajuci u vidu njen plan i program????
<mislim na kosovo i njihov odnos prema zlocinima za vreme rata>
voleo bih da cujem vasa misljenja!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Znači štetu mogu da naprave oni koji su za to da se građaniam kaže istina i akcenat stavi na pitanje Srba koji žive na Kosovu i oni koji su za top da Srbija raskrsti sa zločincima i politikom koja je do njih dovela... Zanimljiva "logika".

A štetu ne čine SRS koja je slala dobrovoljačke odrede u pljačke bele tehnike, DSS koja nastavlja miloševićevu politiku i svađa se sa predstavnikom UNa i DS koja na sve to ćuti i gleda kako da uvali svoja dupeta u fotelje. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Znači štetu mogu da naprave oni koji su za to da se građaniam kaže istina i akcenat stavi na pitanje Srba koji žive na Kosovu i oni koji su za top da Srbija raskrsti sa zločincima i politikom koja je do njih dovela... Zanimljiva "logika".

A štetu ne čine SRS koja je slala dobrovoljačke odrede u pljačke bele tehnike, DSS koja nastavlja miloševićevu politiku i svađa se sa predstavnikom UNa i DS koja na sve to ćuti i gleda kako da uvali svoja dupeta u fotelje. Smile

ej, ne znam za ldp, zvuce kao i tuce njma slicnih, ali to za seseljeve dobrovoljce nije tacno. bio sam prisutan kada su direkt sa buseva vratili 5 km teritorije, i povezali maltene cijelu liniju kad su nasi bezigradjani dali petama vjetra. sramota je da ih prozivas. pa ti ljudi ni ranjeni nisu htjeli u bolnicu nego su se borili dok mogu pucati. da se oni i prijedorcani nisu pojavili kad je bilo najpotrebnije, bilo bi svasta...
 mnoge su kazane i gospice sprijecili ti sto ih prozivas. a sto se tice bijele tehnike, vjeruj da ih nije mogo zapasti sve i da su htjeli od ovih nasih motorizovanih i bezigradskih pozadinaca vezista i porcijasa...
aj' u zdravlje, nemoj sta zamjeriti .   Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
sta pricas rufus bg? kakvi radikali, pricamo o ldp-u? pitanje se vise odnosilo na same ideje koje su specificne za tu partiju npr. potpisujemo otimanje kosova, potpisujemo krivicu za ratne zlocine. mene interesuje dan posle ukoliko ldp doje na vlast. koliko je pametno da mi kao drzava damo  pristanak da se stvori nova drzava koja nema nikakvog demokratskog kapaciteta i da od iste ocekujemo da stvori uslove da srbi normalno zive, da se bore protiv narko mafije i islamskog terorizma. pa zaboga oni zive od toga!!! to su stvari koje mene plase jer mislim da ce srbija dosta izgubiti ukoliko se kosovskom pitanju ne pristupi politicki zrelije. imam jos toga da ti kazem kad je u pitanju program ove partije,pogotovu o delu koji se odnosi na ekonomiju!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
srbija dosta izgubiti ukoliko se kosovskom pitanju ne pristupi politicki zrelije.

?! Ovako. Kosovo ce za mesec i po - dva dobiti konacan status. A sad ti pricas da se pridje zrelije? Ako je iko zrelije mogao da pridje to nije LDP, jer nije u vlasti. I niko nije nasao za shodno da nam danas cestita prvu godisnjicu  Smile Da nastavim.

Znaci, ne znam kako odjednom se pojavljuju Srbi sa Kosova koji idu da Cedi uruce nagradu za najveceg izdajnika?! Mislim, da sam na njegovom mestu, meni bi imponovalo da sam predsednik mlade partije koja ima toliki uticaj na status Kosova. Ali nema. Mi smo samo rekli da je Kosovo izgubljeno 98-99 i da je pregovorima trebalo da se pridje sa ljudske strane, a ne sa geo-politicke. Uostalom, da li si procitao u programu LDP-a deo o Kosovu?

A odnos sa zlocinima za vreme rata... Ako nisi do sad primetio, ona nacija koja najmanje prica o svojim zlocinima, a mnogo vise gleda u tudje dvoriste, losije prolazi.

Sta ti nije jasno u nasem ekonomskom programu?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
pitanje se vise odnosilo na same ideje koje su specificne za tu partiju npr. potpisujemo otimanje kosova, potpisujemo krivicu za ratne zlocine. mene interesuje dan posle ukoliko ldp doje na vlast. koliko je pametno da mi kao drzava damo  pristanak da se stvori nova drzava koja nema nikakvog demokratskog kapaciteta i da od iste ocekujemo da stvori uslove da srbi normalno zive, da se bore protiv narko mafije i islamskog terorizma. pa zaboga oni zive od toga!!! to su stvari koje mene plase jer mislim da ce srbija dosta izgubiti ukoliko se kosovskom pitanju ne pristupi politicki zrelije. imam jos toga da ti kazem kad je u pitanju program ove partije,pogotovu o delu koji se odnosi na ekonomiju!

Opa, pocela predizborna kampanja. Iz koje si stranke>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Opa, pocela predizborna kampanja. Iz koje si stranke>

vidis, nisam bio toliko pronicljiv. hvala ti  Smile
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
znaci ti si za to da srbija prizna da je izvrsila genocid i da placa milionske odstete za zlocine koji su pocinile neke bitange koje sa srbijom imaju veze samo sto su po nacionalnosti srbi? meni je logicnije da mi kao drzava pruzimo pomoc u hvatanju istih i jasno damo svetu do znanja da mi veze nemamo sa tim zlocinima,ali tu se prica zavrsava!kad sam rekao zrelije mislio sam na jedan bitan detalj> kosovo dobija nezavistnost,a sta mi kao drzava treba da uradimo, da ih priznamo prvi? ili mozda nesto drugo? ja nemam odgovor na to pitanje, zato sam i ovu pricu pokrenuo, mozda neko ima neko ima bolje misljenje. kosovo je ozbiljna stvar za srbiju ali ne iz iz istorijskih razloga vec iz prakticnih,ekonomskih. buducnost kosova moze da se krece u dva pravca!
1. da se njihovo drustvo kultivise i izadje iz kriminala, sto je tesko izvodljivo jer vekovima zive po tim principima, i okrenu se stvaranju jednog gradjanskog drustva i stabilne ekonomije>ne zaboravi br.stanovinka i prosecnu starost od 15.god. znaci za 3 god. imace obilje jeftine radne snage,postoje i drugi pokazatelji koji im idu na ruku i koji govore o njihovoj perspektivnosti. sem obrazovanja, naravno, to nazalost nemaju i to je dobar razlog da odluce na varijantu br.2
2. da nastave sa ovakvim ponasanjem, da cepaju makedoniju,grcku,juznu srbiju i stvaraju veliku albaniju. podsetio bih da bi ova tvorevina ozbiljno promenila geopoliticku sliku na balkanu i ugrozila ekonomsku buducnost srbije. 
sto se tice ekonomskog programa problem je sto ga nemate, a to je po mom misljenju najbolji argument ldp-a. naime liberalne ideje u ekonomiji su trenutno najpotrebnije srbiji. to ovu stranku cini interesantnijom od svih ostalih>free market is a future of serbia<
NISI ME SHVATIO, TRAZIM ARGUMENTE ZA PITANJE KOSOVA I ZA ZLOCINE  DA BIH GLASAO ZA OVU STRANKU NA IZBORIMA!!!!!!!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Nije mi tacno jasan tvoj cilj Kamaro. U nasem programu ima deo koji se tice ekonomije. Zalazemo se za brzu tranziciju, jeftiniju drzavu, smanjivanje PDV-a, smanjivanje korupcije u privredi i jos dosta toga. Ako si bas toliko rad da nas diskreditujes, nadji jedno 10 minuta vremena da procitas sta ti je nejasno u nasem programu, zato cu ti ga sad i postaviti.

Znaci Kosovo ce biti nezavisno? Ako je tako, to LDP jedini sme da kaze ljudima u Srbiji. Kakav je njihov ekonomski potencijal, boli me uvo, za kriminal me malo manje boli uvo, ali samo da lepo zastitimo granice, i za to ce me boleti uvo. Briga me je jedino za Srbiju, za nas ekonomski potencijal, za nase obrazovanje. Btw, ne znam kako mi bilo kome mozemo da pricamo o obrazovanju, kad je u Srbiji (bez Kosova), prosecan nivo obrazovanja 6 razreda osnovne skole. Jel si to znao? I stvarno ne vidim kako LDP ima toliko veze sa Kosovom?

Sto se tice zlocina, mislim da ne treba da uradimo nista vise od ostalih zemalja koje su u ratovima ucestvovale. Znaci da isporucimo ratne zlocince, i da se prema njima ne ophodimo kao zrtvama, niti kao prema herojima. A potpisivanje genocida nije nam u planu, niti to iko od nas trazi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
program.pdf (1646.1 KB)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Чеда и његови ме подсећају на предратне скојевце. Исти наступ, пароле и чежњиви погледи ка власти и свим привилегијама , које је Ћеда већ имао прилику да искуси као потпреседник Владе.  Такво прво радно место би могао пожелети сваки млади човек Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 21:37:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.