Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:40:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 30973 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Picatabis! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Sad ce novi Izbori pa ce mo da vidimo kakce nam Cedica proci
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
Ja da mogu da trgujem, Kosovo ne bi bilo sa nama jos 89-e. Ali zato bi bile sve Srpske zemlje pa i Makedonija. A danas bi letovali u Srpskom Zadru.

Појасни!!!
Citaj 'Memorandum', zbog kojeg se raspala Juga.
To su pisali akademici, ne ja. Progresija, kojom se mnoze Siptari, regresija Srba, izbaciti ih iz drzave, tako sto ce im se dati teritorija. Zagovarala se podela Kosova. Nije pisalo izbaciti, nego svakako uvijeno. Ali je bilo ono: daj im teritoriju i upravu, pa neka se odluce dal hoce u Jugu ili nece.
Velike su se rasprave vodile jos pre Milosevica.
Kostunica je govorio na svim tribinama: amputacija dela teritorije za rad ujdinjenja sa ostalim Srbima. Bila je Srpska pre Dejtona.
Pa ne izmisljam ja rupu u saksiji.
Nego Kosovo je bilo moneta za potkusurivanje dushe Srba, u zamenu za bestidne pljacke. Nije to prvi put sta Kostunjavi radi sada.
Stavis tako Rashe, Sekire, Dulishe da vicu: izdajnici.
Posle im lepo objasnis da je to veeeelika sila, i navedes ih da optuzuju pokvareni zapad za pljacku.
I tako srpske lopine, sa srpskim slugendrama gaze po sopstvenom narodu a srptvo se raspada.
Nije ti jos jasno?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
То је врло просто.
Ако нема емоција, што се Пицарош онда тангира око Сребренице?!
...zato sto moram da vam skrecem paznju da niste realni i da pricate banalnosti. Spominjete 'Oluju' u negativnom kontextu, a srebrenicu niko od srba ne spominje i tako 'vijaju' pravdu....e to 'ortak' tako ne funkcionise Smile  Smile Smile

Такође, ако нема емоција шта Пицароша заболе за Америку.
opet, zato sto ste nezreli da vodite razgovore na ovu temu...jednu stvar lansirate u orbitu, a drugu zakopavate duboko u zemlju, a iste stvari su u pitanju i ostecenim narodima podjednako znace....to tako ne ide Smile  Smile
А оне слике... Па биле и по Београду неке слике са сребреничким жртвама.

Да видиш
Да памтиш
Да знаш Smile

^^ zbog ovoga treba da ispastate...zao mi je samo onih koji nisu kao vi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Pica
Za Srebrenicu se treba potpisati. Tu nema dileme i u to necu da ulazim.
Ali za Hrvatsku, jebi ga!!!Oluje, Bljesci.
Ni posle 50 godina od NDH ti ides kod ljudi da uvodis crne kosulje, izbacujes iz ustava, maltretiras samo zato sto je Srbin, koljes itd itd. da ti ne pominjem da su to svesno organizovali preko JNA (slucaj Spegelj).
Tamo je jos bilo Srba koji su zivi izasli iz jama 41-e.
To sto sada imaju, je iskljucivo zahvaljujuci srpskoj gluposti. A jako su dobro prosli.
Trebali bi Slobi i Voji (Seselju) spomenike na sred Zagreba da dignu.
Da je bilo pameti i diplomatije, imali bi drzavu od dva dela sa jednom debelom autonomijom na sredini i sa putovanjem u juznu Hrvatsku preko Bosne.
Dok se ne bi opametili. Ali sta ces kada je Sloba, veliki diplomata, izjavio: ne znamo da radimo, znamo da se bijemo.

Balije u Bosni, su zajebavali Srbe da ce uvesti pravo prve bracne noci. Shacovali Srpkinje, zajebavali Srbe.
Delili titule aga i begova, po nekim nazovi naslednim familijama.
Ne opravdavam, ali sta su ocekivali? Obaska, sto je moje misljenje, da se sa njima zajedno ne moze ziveti.
Oni drze zene kao kucne ljubimce, u redu, ali nase zene koje su normalne, kazu da se nude zato sto ne sakrivaju lice. Raspitaj se malo. Tako im pise u svetoj knjizi.

Ja smatram da se to treba potpisati zbog nas samih ali ja se rasplakati necu zbog njih.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
A to sto Hrvatska govori da je u Jasenovcu ubijeno 100 000??? Ona treba zbog toga da ispasta. Pa Komadant SS jedinica je izjavi da su ustase najobicniji koljaci. Sami nemci kazu da je ubijeno 700 000 hiljada civila. Kako vas samo nije sramota Smile
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
@Pica
Za Srebrenicu se treba potpisati. Tu nema dileme i u to necu da ulazim.
Ali za Hrvatsku, jebi ga!!!Oluje, Bljesci.
Ni posle 50 godina od NDH ti ides kod ljudi da uvodis crne kosulje, izbacujes iz ustava, maltretiras samo zato sto je Srbin, koljes itd itd. da ti ne pominjem da su to svesno organizovali preko JNA (slucaj Spegelj).
Tamo je jos bilo Srba koji su zivi izasli iz jama 41-e.
To sto sada imaju, je iskljucivo zahvaljujuci srpskoj gluposti. A jako su dobro prosli.
Trebali bi Slobi i Voji (Seselju) spomenike na sred Zagreba da dignu.
Da je bilo pameti i diplomatije, imali bi drzavu od dva dela sa jednom debelom autonomijom na sredini i sa putovanjem u juznu Hrvatsku preko Bosne.
Dok se ne bi opametili. Ali sta ces kada je Sloba, veliki diplomata, izjavio: ne znamo da radimo, znamo da se bijemo.

Balije u Bosni, su zajebavali Srbe da ce uvesti pravo prve bracne noci. Shacovali Srpkinje, zajebavali Srbe.
Delili titule aga i begova, po nekim nazovi naslednim familijama.
Ne opravdavam, ali sta su ocekivali? Obaska, sto je moje misljenje, da se sa njima zajedno ne moze ziveti.
Oni drze zene kao kucne ljubimce, u redu, ali nase zene koje su normalne, kazu da se nude zato sto ne sakrivaju lice. Raspitaj se malo. Tako im pise u svetoj knjizi.

Ja smatram da se to treba potpisati zbog nas samih ali ja se rasplakati necu zbog njih.

Smile Smile Smile

Потписујем иако се не слажем са твојим виђењем садашњости у потпуности!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Sta bre da se potpisuje. Srebrenica cista propaganda, kao Markale, kao Racak. Vi potpisujte sta hocete, samo u vase ime, i neka vasa deca placaju i neka vas proklinju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Sta bre da se potpisuje. Srebrenica cista propaganda, kao Markale, kao Racak. Vi potpisujte sta hocete, samo u vase ime, i neka vasa deca placaju i neka vas proklinju!
                                                   Smile                     
        I ne samo to,drzave koje podrzavaju Cedu i na koje se on''politicki''ugleda,
naprave za mesec dana tri puta gora sranja u Iraqu od Srebrenice,pa to sve ide pod tepih.....
                                                    Smile
Uostalom stvar je gotova sto se tice Srebrenice,sud je rekao svoje.A Ceda i ceo LDP-u paketu
                          sa njim moze tom deklaracijom da obrise d***e!
                                                  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Нето шта би са том декларацијом на крају, колико потписа скупише?  Smile

Нема нам Руфутабиса да чујемо информације из прве руке... вероватно опет отишао на страну у неку "школу демократије"...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:40:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.