Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:44:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31015 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
znam  Smile ali covek je uporan i insistira na odgovoru  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
То је врло просто.
Ако нема емоција, што се Пицарош онда тангира око Сребренице?! Или чега већ... око неке ЛДП декларације је почела ова тема. Сигурно нису у питању неки Срби који су страдали.
Такође, ако нема емоција шта Пицароша заболе за Америку. И сутра да Америка постане кинеска колонија... Ска пробљем, што би рекли наши држављани, сад је израелска колонија, па ништа... Не видим онда чему толике реакције кад се пљује по Америци. Шта га заболе шта неко у Србији мисли.

Дакле, то нек остави нама емотивцима. А емоције су чудна ствар. Неког волиш, неког не волиш. Отуд различите реакције кад су жртве различите. Ја овде не причам о "универзалним вредностима". Нисам ја тај. За мене је све субјективно. А ви пробајте доказати да сте објективни. Демантоваћу вас.

А оне слике... Па биле и по Београду неке слике са сребреничким жртвама.
Да видиш
Да памтиш
Да знаш Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
 Једини циљ ове ЛДП декларације је наставак пљувања по Србији и прикупљање оних који не мисле својом главом око ЛДП-а.
 Значи,имаће неког да мисли уместо њих... Smile Smile
 А да ли ће исти тај и да ради за њих,и да им оствари економски напредак?
 Сумњам!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Au bre skorpi, smanji malo gledanje b92, ispra ti mozgic, ubacio si sve njihove vesti u svoje postove.
Znam ja da je za tebe trgovina teritorijama, narocito Srpskim, uvek dobrodosla i prihvacena, kao i ovoj pici i ovim ujama ovde, ali pravim Srbima nije niti ce ikad biti.
Nikad necemo trgovati nasom zemljom jer je ona svetinja. Jednog dana mozda i ti osetis to u sebi....
 Mada, sumnjam....
Jedan savet, nemoj da pravis potomstvo za sobom, a ako vec oces nikako ih nemoj lagati da su Srbi, otac im sigurno NIJE
Rasho ne brini za moje potomstvo. Oni ce uvek biti pravi Srbi.
Ja da mogu da trgujem, Kosovo ne bi bilo sa nama jos 89-e. Ali zato bi bile sve Srpske zemlje pa i Makedonija. A danas bi letovali u Srpskom Zadru.
Na zalost ne mogu, samo da pricam na forumu.
Da mi je znati ko je tebe naucio da nema Srba koji razmisljaju glavom kao ja, nego samo d*tom kao ti?

Kad bi mogao samo da mi objasnis, koja je to cast da izgines za Milosevica, Martica, Kostunicu mozda bi me malo prosvetlio.
Ili u nekoj buducnosti za Legiju, Jocica i Vucica Smile Smile Smile
Hajde Rasho cekam te Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Ja da mogu da trgujem, Kosovo ne bi bilo sa nama jos 89-e. Ali zato bi bile sve Srpske zemlje pa i Makedonija. A danas bi letovali u Srpskom Zadru.

Појасни!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ali zato bi bile sve Srpske zemlje pa i Makedonija. A danas bi letovali u Srpskom Zadru.

Srbija do Tokija !!! 

Sta mislis zasto je Saudijska Arabija tako bogata, ko kupuje tu naftu? Srbi? Smile ...pa dobro, oko 0,2%  Smile Ko finansira Al Kaidu? Lepo si rekao, oni koji imaju pare...da li je to Amerika ili Saudijska Arabija ili ko zna ko uopste nije bitno....
 Smile

Sad podržava Al Kaidu ?!?  Ovaj Picatabis je skroz pošašavio...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pa to bi samo ti, zaludjen i nafilovan, ratovao za nekog, Cedu, Bebu, bilo koga!
Ja ratujem za SRBIJU!!!!
Za svoju otadzbinu, za narod, za potomstvo pa tek onda za sebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
daj ljudi sta vam je, sta se palite?
dozvoljavate da polemisete sa pola clanstva (ili u brojkama 13) ldp oko njihovih fix ideja.....
sta se spustate na njihov nivo, ja ih uopste neshvatam ozbiljno i dodju mi ko neka humoristicka serija.... da se opustim.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Batice, i ja sam tako mislio, pa sad imaju 15 poslanika....
Zajebi, para vrti gde burgija nece...
Mozda su smesni, ali imaju bogate gazde koje ce da plate da oni budu na sceni....
Zato ih treba sto pre deratizovati.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Sta mislis zasto je Saudijska Arabija tako bogata, ko kupuje tu naftu? Srbi? Smile ...pa dobro, oko 0,2% Smile Ko finansira Al Kaidu? Lepo si rekao, oni koji imaju pare...da li je to Amerika ili Saudijska Arabija ili ko zna ko uopste nije bitno....
 Smile

Sad podržava Al Kaidu ?!? Ovaj Picatabis je skroz pošašavio... Smile

Изгледа је Пицотабису једино битно да за све окриви Србе. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:44:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.