ајде ти престани да будеш класично лдп-овско г....о и престани да ме провоцираш са тим кретенским питањем, постави паметно питање па ћеш добити паметан одговор.
На кретенска,провокаторска и лдп-овкса питања дајем само безобразне одговоре!
Sto te odma' savladaju emocije i bes? Samo sam te pitao,posto ti u potpisu stoji da je Vojvodina srce Srbije,da li je to zaista Vojvodina ili Kosovo.Ne znam odakle ti da sam ironican i da sam LDP-ovac... Uglavnom sam cuo da je Kosovo srce Srbije...pa te zato pitam.Najozbiljnije.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
eto. vidis da ti pase i prvi odgovor, a ti navalio ko mutav...
Citat
Sto te odma' savladaju emocije i bes? Samo sam te pitao,posto ti u potpisu stoji da je Vojvodina srce Srbije,da li je to zaista Vojvodina ili Kosovo.Ne znam odakle ti da sam ironican i da sam LDP-ovac... Smile Uglavnom sam cuo da je Kosovo srce Srbije...pa te zato pitam.Najozbiljnije.
Косово и Метохија - окупирана колевка Србије (87% посто шиптарског живља) АП Војводина - Срце СРБИЈЕ (87% Српског живља)
Ако би починио неко терористчко дело а ја да имам оружје и власт, рокнуо бих га и да је Србин, али Срби не чине терористичке акте уопште, а камоли у својој држави, не видим што се губиш!
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 17:32:13 od bambyle »
gospodo... greska... gospodo... ups... jos jedna... ovde nema gospode... clanovi, korisnici, borci za politicka prava, prestanite da se vredjate na ovom mestu... ako zelite jedni drugima da kazete koliko se ne volite, ugovorite randes i rascistite stvari... po mogucstvu u nekom napustenom hangaru.... mi cemo obezbediti bojevnu municiju...