Siguran si u to nikolica 90 ? Ti si jedini koji prijavljuješ ostali se bore muški , e sada pošto si obožavaoc Ldpa to je sasvim prirodno , vama je u opisu kukavicluk i udarci iza ledja, vredjali bi ste ali da se vas ne vredja , inace vaša je stranka uvreda za bilo koga ko ima 3 ciste u glavi !
Ja nikoga ovde nisam uvredio, a vređan sam. Prijavio sam svaki put kad sam video, valjda za to služi opcija "prijavi moderatoru". E sad, to što vi ne možete normalno da razgovarate nego se odma' pljujete, pa se još žalite što vas mi normalni prijavljujemo, to je vaš problem. Ponavljam, nemam stranku, nisam član nijedne niti zastupam stavove bilo koje stranke.
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
niko ga ne optuzuje za necivilizovanost ,nego vidi se - mlad ,zelen , nauchili ga par gluposti koje ne razume ,zheleo bi da zhivi kao na zapadu (odnosno kako mu tv kaze da je na zapadu) , sramota ga je shto pripada narodu kom pripada ...
jednom rechju tipichan primerak danashnje sludjene omladine ...
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
А ставови ти се сасвим случајно подударају с LjDP-ом.
Ајд' да ти ипак одговорим мало опширније, да не кукаш опет како те овде само пљују, а ти јадан само "аргументујеш". Мада не видим да ти та аргументација иде од руке, када ти поставим питања или одговоирм на твоје питање, претходно мени упућено.
Нисам ја ни слеп, а ни глуп. Видим шта си ти написао. Видим и гомилу оних брљотина пре тога и онда јефтин покушај извлачења с фразом: "Нисам ја ни за кога, нити заступам било чије ставове".
Наравно да ниси ни за кога, бар тренутно, из простог разлога, јер и даље немаш право гласа.
Што се ставова тиче, наводно не заступаш никога, како би се стекла представа о твојој неутралности и како су то сасвим нормални ставови, који не треба да имају само везе с Чедером и његовом братијом, већ и са било којим другим грађанином ове земље. Притом мислим на 95% нас глупих, малоумних и заосталих. Јеби га, покушао је Чеда да нас просветли масовном медијском кампањом (за коју узгред није објаснио, одакле му пара, обзиром да се рекламирао више него све остале странке заједно), али смо ми исувише примитивни.
Болујеш дечаче од искључивости. Поради мало на томе.