Ceda i drugari su totalno izgubili kompas. Samo cekam da pocnu da napadaju americkog ambasadora kao saradnika mafije. Zato "Droga je smrt bavite se sportom".
evo par stihova od mene nema niko sto Srbin imade Cedu i LDP da protiv njega rade
Vesna Pesic Ceda i ostali liberali hoce Srbiju pretvorit u Busov hangar mali u kojem se oni mogu igrat liberkratije ne bi li Srbe naucili puzat sto sramnije
Korac Zarko i njegov drugar Batic Vladan zajedno na Srbe skacu ne bi li se tako dopali Vatikanskom jahacu
Canak Nenad crkvu Srpsku napada jer zna da nam je ona najveca nada na Pavla gospodina nam se okomise misle pripitomicemo Srbe lakse ako ih od crkve odvojimo i americkom sisom zadojimo
Ceda i drugari su totalno izgubili kompas. Samo cekam da pocnu da napadaju americkog ambasadora kao saradnika mafije. Zato "Droga je smrt bavite se sportom".
to ce onda baciti jos jednu od vasih velikih gluposti u vodu: da ceda ide u ambasadu SAD-a ponaredjenja kako da dela po srbiji.
ceda je ovim ubio 2 muve jednim udarcem. miskovica i na drugoj strani debile koji u isto vreme tvrde 2 kontradiktorne stvari.
ali zakon ste, bez ovog foruma, ja ne bih znao sta je to glupost u izvornom obliku
evo par stihova od mene nema niko sto Srbin imade Cedu i LDP da protiv njega rade
Vesna Pesic Ceda i ostali liberali hoce Srbiju pretvorit u Busov hangar mali u kojem se oni mogu igrat liberkratije ne bi li Srbe naucili puzat sto sramnije
Korac Zarko i njegov drugar Batic Vladan zajedno na Srbe skacu ne bi li se tako dopali Vatikanskom jahacu
Canak Nenad crkvu Srpsku napada jer zna da nam je ona najveca nada na Pavla gospodina nam se okomise misle pripitomicemo Srbe lakse ako ih od crkve odvojimo i americkom sisom zadojimo
Pozlatila ti se svaka i svaka ti se dala . U Srbiji bas ima budala ali ih ti mngo pogodi u srce i zivac koji ih najvise boli.
Ja bih samo preneo citat Duha za koji se nadama nece naljutiti jer sam ga pozajmio sa druge teme-: "А што се тиче ЛДП-а, ево шта је рекао Машан Станковић, човек са посланичке листе
Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa. Svakome prema zaslugama bez pardona za bilo koga. Ne moze patrijarhu koji nije patrijarh nego nacelnik generalstaba funkcija biti plast ispod kojeg ce skrivati svoje zle radnje. "
Pa kazite koji normalan Srbin moze reci ovo?
Vanja_qator
Zasto onda takvu bliksost sto se imena tice nemas i sa Papom -mozda i njega zoves krsetnim imenom a ne imenom koje je uzeo kada je postao PApa??
Ne mogu da verujem da iz rtebe izbija ovolika mrznja prema PAtrijarhu i crkvi. Zar ti nista nije sveto pa moras da vredjas ovim nacinom PArtijarha ??Zar ne mislis da ako ne verujes ima drugih ljudi koje debelo povredjujes ovakvim nacinom.
Ovim cinom oslovljavanja Patrijarha njegovim krstenim i svetovnim imenom podsecas me na Jelenu Karleusu- kada se slikala na krstu -izjavila je -Oprosti mi Pavle. Stvarno -mozda su ti silikonski implatanati ovoliko zatrovali glavu pa ne mozes ni da postujes ni pravoslavlje, SPC i njenog Patrijarha, Nju razumem pomalo jer joj je sva pamet u sisama i silikonskim usnama a gde tebi ugradise implatante kada te ovoliko zatrovase??????
nikoloa 90
tebi treba malo vise od sat vremena i mnooooogoooooooooooooooooomozga da bi mogao da shvatis nesto. To se videlo odavno tvojim "viskoumnim postovima" na forumu. Blago onima koji bar priznaju da nemaju nista u glavi - ima mesta da im se nesto ulije u nju. Valjda ce se neki pravi pelcer i primiti???
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 18:38:40 od stami4 »
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
a kad je to Patrijarh nesto lose uradio ajde samo jednu njegovu recenicu koja izlazi iz konteksta ma brate svaka mu je odmjerena svaka ima smisao on neprica svasta znas ono nije neko laprdalo kao neki
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 19:03:35 od sasaborg »
I nisam siguran da je tu mislio na Gojka licno, vec na patrijarha kao instituciju. Takodje, Gojko je jos ok, kakvi pretenduju da dodju na njegovo mesto.
То да ли је напад видећемо после анализе. А шта патријарха као институцију је дозвољено вређати, а? Па ни је не кажем ништа лично против Чеде, против његове жене или што је дете назвао Лајф. Ја иступам против његове политике. А ти сад чекаш ко ће да наследи актуелног патријарха (и ружно је то инсистирање на световном имену), па да опелтеш, а? Или си можда поплашен?!? Дакле да видимо
Citat
"Crvena boja je super! Licno sam levicar i mislim da u ovom vremenu u kome živimo i nemamo puno izbora: ili levo ili desno. Ili liberalno ili konzervativno. Ili cemo pod patrijarhovu suknju, s kandilom u ruci, ili cemo modernizovati ovu zemlju sklanjajuci gvozdenu zavesu koja nas je odvojila od svega normalnog — izmedu ostalog i crvene boje."
Ceda Jovanovic
На страну оне сомнабуне идеје како је црвено супер, можда то ставим и у потпис и неко "левичарење" о којем би се могло што-шта рећи... Чим се каже или-или то је говор екстремизма. Или Црква или Европа, а?! Па није ти то бре Партизан или Звезда. То једно друго не искључује. Узгред, ја као паган могу да верујем и у неке елементе православља. Али то је тек за тебе виша математика. Ти верујеш у "евроатланске интеграције", Ђинђића као њиховог пророка и Чеду, Бебу и остале као утемељиваче цркве. То је твоја религија. И веома си монотеиста - не верујеш ни у шта друго. Одатле и онај "старински" израз - реформски талибани.
Браво Зубе Зелени Биће и ово једном код мене на сајту
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Politicko delovanje jedne stranke je kratkorocno u odnosu na pravoslvanu veru srpskog naroda. Istorija je to pokazala nebrojeno puta.Proslo je vreme komunista koji su sisitematski inistavali veru zbog svoje partijske ideologije-proglasivsi veru opijumom naroda. Srpske crkve su unistavali, popove kaznjavali, crkve pretvarali catk i u torove za stoku. Bilo i neponovilo se. Hteli su da urade ono stoTurci nisu uradili za period od 5 vekova vladavine nad Srbima- da uniste pravoslavnu veru i zatru pravoslavlje.
Vredjanjem Patrijarha i SPC vredjate i verska opredeljenja naroda -pravoslavne veroispovesti. A politcko delovanje ne moze nikako da podrazumeva vredjanje verskih osecanja pravoslavaca ili bilo koga. Zasto se LDP bas okomio na pravoslavlje???
Definitivno: vredjanjem Srpskog PAtrijarha ne podizete partijski rejting vec vam slogan postaje ona stara narodna poslovica:cega se pametan stidi time se glup ponosi !
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu