pa zašto ne pratiš? misliš da pedofili nisu problem u Srbiji?
Наравно да јасу. Као и у Белгији. Сматрам да свако ко је крив треба да одговара, био поп или учитељ или политичар. Само, о томе суди суд, а не ја, не ти, посебно не политичке партије.
Citat
znači i ti misliš da Pahomije nije kriv i da je sasvim u redu
Не мислим ја, мисли суд. Свако је невин док се не докаже супротно. У случају Пахомија, није доказано
Citat
Pitanje za tebe: Zašto se SPC ne oglasi povodom takvih stvari u koje su uključeni njeni članovi?
Ја нисам портпарол СПЦ, питај њих... Ако идеш у цркву, питај свог свештеника. И већ сам ти поставио контрапитање. Да ли се Ђинђић оглашавао поводом сваке неправилности у раду људи из ДС?!?
Citat
сачувала наш национални идентитет док смо били под Турцима.
pa kako nije očuvala tvoj "nacionalni identitet", pa si sada pagan?
Руфутабисе, ко тренутно користи једину мождану ћелију коју имају чланови ЛДП? Да ли сам ја "под Турцима", а? Да ли ти тако можда изгледам? Узгред, ја поштујем оне који су верници СПЦ, могао би и ти.
Citat
tužno je videti da jedan pagan mora da brani SPC.
Дечаче, ја не морам ни да умрем Осим тога, ко ти каже да ја браним. Ја нападам ЛДП. Кад причате такве глупости, лака сте мета, што ме радује Тужно велиш, па која ти је ономатопеја шмрц, шмрц или шмрк, шмрк
Citat
Ja i dalje mislim da je Gojko na čelu mafije pod nazivom SPC. Na to se mogu nadovezati i prefiksi: ratnohušačka (Irinej), pedofilska (Pahomije, Ilarion), nacistička (Nikolaj) mafija. Znaš zašto to mislim? Zato što Pavle nikad reč nije rekao protiv pedofila i ostale bagre visoko postavljene u hijerarhiji crkve čiji je šef.
Ево ставова младог члана ЛДП. И то у тренутку када је патријарх Павле тешко болестан. А што би ти да се закључава ова тема?
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Ако поштујеш изјасни се о речима твог партијског колеге који за патријарха СПЦ каже да је шеф мафије... Онда испада да верници СПЦ верују у мафију Но вама из ЛДП-а то можда импонује, можда је Ниџа хтео тиме да им удели комплимент. Шта рећи, кад је ово ваш шеф
Citat
kao i što sam mislio. štitićeš i pedofile, da bi se borio protiv svojih političkih neprijatelja.
Научи се мало да верујеш одлукама суда, чак и кад ти политички не одговарају и кад су супротне твојим идејама. Добро је то за демократију која се заснива на процедури Рецимо, ја сам веровао да се Ђинђић самоубио леденим метком, суд није мислио тако и Боже мој... Такође је било разних аргумената у прилог ономе што сам ја мислио...
Citat
Da li ti misliš da je Pahomije pedofil?
Кад будем судија неког суда и кад добијем тај случај на разматрање, рећи ћу ти...
А реци ти мени да ли "случај Пахомије", све и да је истина оправдање некоме да за патријарха Павла каже "матори зликовац" или "шеф мафије". Да / Не
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Ево ставова младог члана ЛДП. И то у тренутку када је патријарх Павле тешко болестан. А што би ти да се закључава ова тема?
On ima 90+ godina, normalno je da je slabijeg zdravlja od tebe i mene, a dela ljudi se ne mere njihovim zdravljem, Slobu (da, onog što su ga Pavlovi funkcioneri podržali 2000.) mrzim sada isto kao i dok je bio bolestan i zdrav.
Citat
Ако поштујеш изјасни се о речима твог партијског колеге који за патријарха СПЦ каже да је шеф мафије... Онда испада да верници СПЦ верују у мафију
Čekaj, to znači da vernici ne veruju u boga, nego u crkvu?! Ili je patrijarh SPC božiji šef ili nešto tako?!
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Neću, jer ni ti nisi odgovorio na bar 3 moja pitanja u ovoj temi
Ах дјечаче, па ја сам се само прогласио ненадлежним да коментаришем одлуке суда. А ти се проглашаваш ненадлежним да критикујеш ставове својих партијских другова. Баш симпатично
Citat
On ima 90+ godina, normalno je da je slabijeg zdravlja od tebe i mene, a dela ljudi se ne mere njihovim zdravljem, Slobu (da, onog što su ga Pavlovi funkcioneri podržali 2000.) mrzim sada isto kao i dok je bio bolestan i zdrav.
Не ваља ти то дечаче, мржња није здрава за срце... бубреге, главу, руке, ноге... Ето, мени су говорили да није добро да мрзим Американце, можда је то било с добром намером Можда и ја теби ово кажем са добром намером... Ваш партијско-форумски ГуРу је рекао једном да је мржња одлика слабих и слабоумних
Citat
Čekaj, to znači da vernici ne veruju u boga, nego u crkvu?!
Не знам, ја сам паган... Питај вернике СПЦ шта мисле о твојим увредама патријарха српског.
п.с. Гледам Ниџин потпис, ситна књига крупним словима, ваљда шта је рекао њихов Чеда
Citat
Smisao svake politike nestaje pred istinom da Srbija postaje najgore mesto za život.
А што се онда они баве политиком? А, шта мислите?!?
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 11:14:33 od Duh Sekire »
Ах дјечаче, па ја сам се само прогласио ненадлежним да коментаришем одлуке суда.
ali zato kada ne postoji sudska odluka, imaš mišljenje o svemu i svačemu. eno je sudska odluka da je ono što se dogodilo u Srebrenici genocid, jel i to nije istina?
Ја не поштујем Хашки трибунал, ти не поштујеш судове ове државе... Одговара ми тако А о чему се још "радило"... Радили сте се па вам се патријарх појавио у "визији", а?