Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Кад почнем да виђам Чеду у трамвају, као што сам виђала Патријарха Павла, можемо да разговарамо. Живим поред Богословије и никад, док је био здрав, није изашао из аута, већ је долазио сам, пешке преко улице.
Кад почнем да виђам Чеду у трамвају, као што сам виђала Патријарха Павла, можемо да разговарамо. Живим поред Богословије и никад, док је био здрав, није изашао из аута, већ је долазио сам, пешке преко улице.
Па то ти кажем... Јуче онај Вучићевић из Курира, јес да је смешан, али је лепо рекао како је Чеда почео каријеру. У бушним патикама, а фамозни Грубачић му је купио кожну јакну (ваљда ону Аверикс јакну о којој је Чедај причао и кад је дошао на власт) А сад шта све има. Само се питам одакле?
Него, све ми се чини да њима СПЦ смета из неких других разлога, а да су Пахомије, Филарет и ко све остало само згодни изговори да нападају. Шта мислите, зашто им смета СПЦ???
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Па то ти кажем... Јуче онај Вучићевић из Курира, јес да је смешан, али је лепо рекао како је Чеда почео каријеру. У бушним патикама, а фамозни Грубачић му је купио кожну јакну (ваљда ону Аверикс јакну о којој је Чедај причао и кад је дошао на власт) А сад шта све има. Само се питам одакле?
Него, све ми се чини да њима СПЦ смета из неких других разлога, а да су Пахомије, Филарет и ко све остало само згодни изговори да нападају. Шта мислите, зашто им смета СПЦ???
То су, наравно, само изговори. Њима СПЦ смета јер је на страни свог народа, и његових настојања за уједињењем са Републиком Српском. ЛДП сматра, једнако као и Харис Силајџић и Жељко Комшић, да је РС геноцидна творевина. То није све.
Буљук горила - Ништа нарочито. Зна се да се поштени људи, шетају са 10 телохранитеља.
Летовање на Миконосу са све буљуком телохранитеља, које је довукао из Београда? Ма шта вам је?! Па на том Миконосу, само сиротиња проводи одмор.
A zašto on ima telohranitelje? Zato što je bezbedan ali mu je dosadno da sam ide po gradu ili..? I ti telohranitelji na Mikonosu za koje se ispostavilo da su Ivan Andrić, poslanik..
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Буљук горила - Ништа нарочито. Зна се да се поштени људи, шетају са 10 телохранитеља.
Летовање на Миконосу са све буљуком телохранитеља, које је довукао из Београда? Ма шта вам је?! Па на том Миконосу, само сиротиња проводи одмор.
A zašto on ima telohranitelje? Zato što je bezbedan ali mu je dosadno da sam ide po gradu ili..? I ti telohranitelji na Mikonosu za koje se ispostavilo da su Ivan Andrić, poslanik..
А због чега није безбедан? Мислиш ли да је то због тога што говори о независном Космету и сл.?
Не, за то ће га неко пљунути на улици, викнути му да је издајник и стране плаћеник, гађати га каменом, пустити пса на њега.
Гориле вуцара са собом, због тога што је шуровао с мафијом малко више но што би требало. Опет ти понављам, поштеном човеку, заштита не треба.
Ниси ми одговорио, одакле му паре за та "задовољства"?
Одакле дојучерашњем пропалом, одрпаном студенту, данас паре за гориле, позната летовалишта, добра кола, одела, сатове?
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 11:39:12 od DuKiM57 »