Hteo sam nesto da kazem na nju, ali stvari nisu toliko banalne, kako ih vi anti-LDP-ovci predstavljate.
Bravo, Nikolla 90, mada je nase drustvo toliko zatucano, da se osecam kao da se borimo protiv vetrenjaca, i da nema nikakvog smisla. Ne misle svojom glavom i ne cene zdrav razum i , sa takvim ljudima, nema nam spasa.
Nije sve u laznom patriotizmu, momci i devojke, ima i nesto u istini, od koje mnogi beze.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Na svako pitanje sam dao argumentovan odgovor, a kao odgovor na to sam dobio fraze tipa "Čeda narkoman", "Glupi klinac", "Čedisti skojevci" itd.
Чеда јесте наркоман.
Клинац јеси. Глуп баш и ниси, пре бих рекао да си у великој заблуди.
ЛДП је прави пример скојеваца на данашњој политичкој позорници у Србији. Све иде по диктату партије.
Што се тиче аргумената, требао би сам да будеш свестан, ко је био у праву овде. Мене стварно мрзи да купим цитате. На сва твоја питања сам ти одговарао, док си ти био врло пробирљив, што се тога тиче.
wolfcorleone , О теми је све рекао сам Никола, иначе члан/симпатизер ЛДП својим недоказаним тврдњама да је патријарх "шеф мафије". А подсетимо се и Чедине визије:
"Crvena boja je super! Licno sam levicar i mislim da u ovom vremenu u kome živimo i nemamo puno izbora: ili levo ili desno. Ili liberalno ili konzervativno. Ili cemo pod patrijarhovu suknju, s kandilom u ruci, ili cemo modernizovati ovu zemlju sklanjajuci gvozdenu zavesu koja nas je odvojila od svega normalnog — izmedu ostalog i crvene boje."
Ceda Jovanovic
Изјава посланичког кандидата Машана Станковића, познатог и као Руфутабис Битићи и Есадина Ђ. Ковјенић Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa. Svakome prema zaslugama bez pardona za bilo koga. Ne moze patrijarhu koji nije patrijarh nego nacelnik generalstaba funkcija biti plast ispod kojeg ce skrivati svoje zle radnje. Eraserhead, LDFovac (liberalni demokrata)
Толико о томе да ли је ЛДП против патријарха.
И у праву си - јуришате на ветрењаче. Да не вређате све српске светиње било би вас забавно гледати. Овако, изгледа да је време за дератизацију, пардон денацификацију... мислим што бисте ви рекли "чишћење Србије од шљама" - вас чедиста.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Siguran si u to nikolica 90 ? Ti si jedini koji prijavljuješ ostali se bore muški , e sada pošto si obožavaoc Ldpa to je sasvim prirodno , vama je u opisu kukavicluk i udarci iza ledja, vredjali bi ste ali da se vas ne vredja , inace vaša je stranka uvreda za bilo koga ko ima 3 ciste u glavi !
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 13:59:06 od rinaka »