Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ЛДП - oд критичара до спасиоца владе  (Pročitano 6530 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
da se razumemo, nista ni ostali nisu bolji.
ali bar su stereotipni, pa ne iritiraju u toj meri! a valjda na moje misljenje utice i to sto me ovi ne salecu iz svakog coska sa pricom kako sam genocidan i kako sam zlocinac.

Они су ми ту негде иста багра к"о радикали Smile ал бар ми ови други мање пљују земљу па сам мало либералнији према њима да се тако пластично изразим Smile иако смарају дозлабога.......

Мада генерално жива истина треба их све редом онако ђутуре из скупштине, која год да су странка, колективно дићи у ваздух за добробит човечанства Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 03:11:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa naravno . Ja sam ovde nov , imam respekta prema clanovima foruma koji odavno pisu , ali razbicu patriJote i DS ovce na svakoj temi . Dovoljno je samo da pisem nasa programska nacela . I nasu viziju .

Smile Smile Smile

хумор ти је јача страна...настави,молим те ,визионару Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
@alex
isti si kao cedoser samo fantaziras  Smile

ajde mozlim te iznesi cedine vizije da se nasmejem malo na ovaj tumorni dan   Smile
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Има човек визије.

Citat

SPC: Ludilo u glavi nesrećnika

Izjave Čedomira Jovanovića su lažne i lažljive u celini i pojedinostima, a ko god je površno upoznat sa njegovim "žitijem i priključenijima" zna da je on posećivao neke druge ličnosti, na nekim drugim adresama, a ne srpskog patrijarha i srpske vladike.
Ovo je, između ostalog, deo opširnog odgovora koje je juče objavila Informativna služba SPC, reagujući na optužbe bivšeg potpredsednika Vlade Srbije po više pitanja iznetih u emisiji "Insajder" RTV B92.
Jovanović je pored ostalog teško optužio više arhijereja SPC i doveo ih u vezu sa likvidacijom premijera.
SPC je navela da Jovanovićeva osnovna namera ne predstavlja ništa novo i da je na liniji stalne, manje ili više intenzivne kampanje koju sprovode agresivni anticrkveni krugovi i pojedinci. "Novina u sličnim napadima na Crkvu predstavlja to da su Jovanović i družina, zajedno sa njima naklonjenim medijima, počeli da izmišljaju događaje i da za njihove aktere proglašavaju sami sebe i još poneku ličnost, uključujući i samog patrijarha", navela je SPC.
Crkva u saopštenju pita "gde, kada i koje zločince je blagosiljala Crkva". "Kakvo je to ludilo u glavi ovoga nesrećnika. Ako je i u svemu ostalom ovako "istinoljubiv", kao što je po pitanjima naše Crkve, onda on nije nikakav "insajder" nego potpuni i beznadežni autsajder", navodi se u saopštenju.

то је оно "да ли је то измислио или му се причинило у његовим халуцинацијама"  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja svoje stavove ne menjam kako vetar duva . Evo , pola mojih nekadasnjih istomisljenika sad se loze na pravoslavlje , Rusiju , spremaju se da docekaju ruskog predsednika , zalazu se za ujedinjenje sa Rusijim i slicne stvari  ! Ja to nikad necu uraditi , to je samo prolazna moda , a liberalizam kao praksa i ideja obelezice Srbiju u narednoj deceniji .

Ta половина је отишла у другу крајност, али шта очекивати од поштоваоца лика и дела Ч.Ј.? За ЉДП не гласа никаква напредна омладина и образовани део Србије, већ наркомани кокаинци, агресивни атеисти, несхваћене уметничке душе, мондијалисти и родомрсци, хипици, Југословени, Хрвати, Шиптари, јевреји и неки муслимани (против неких од набројаних немам ништа против), најамници ЦИЕ, ситни кримоси, НВО сектор, прснути идеалисти..има их још.. Smile

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIDER LDP PONUDIO OTVORENU SARADNJU PREDSEDNIKU SRBIJE I DEMOKRATSKE STRANKE

Čeda se nudi Tadiću

Čedomir Jovanović juče je u intervjuu Večernjim novostima poručio da je spreman za saradnju s liderom DS u nekoj od budućih vlada, iako je za Tadića ranije tvrdio da vodi neozbiljnu politiku i da je deo raštimovanog orkestra

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović juče je u intervjuu Večernjim novostima poručio da je spreman za saradnju s predsednikom Srbije i DS Borisom Tadićem u nekoj od budućih vlada. Jovanović tvrdi da su određeni nesporazumi prevaziđeni, te da se kroz normalizaciju odnosa između ove dve stranke „relaksiraju ljudi i procesi i smanjuje prostor za protivnike“.

Iako je važio za jednog od najglasnijih kritičara vlasti, vlade, pa i samog predsednika DS, Jovanović je u poslednje vreme okrenuo ploču i od bivšeg člana DS i jednog od osnivača LDP, po svoj prilici, postaje jedan od najvećih pobornika politike Demokratske stranke. Jovanović je očigledno zaboravio da je 15. oktobra 2007. za Blic izjavio da postoji „problem u opredeljenju lidera stranaka koje sebe nazivaju demokratskim i evropskim“.
„Oni konstantno varaju građane tražeći podršku na izborima za politiku koju odmah posle izbora napuštaju zbog koalicije s Koštunicom“.

Takođe, Jovanović je, kao jedan od protivnika gasnog sporazuma s Rusijom, 24. aprila prošle godine za B92 izjavio:
„Boris Tadić i njegovi ministri trebalo bi da ponište sporazum s Rusijom, jer to nije sporazum - to je pljačka!“

Nekoliko dana ranije, 13. aprila 2008, agencija Beta prenela je sledeće Jovanovićeve reči:
„LDP ne želi da bude deo raštimovanog orkestra Tadića, Čanka, Dinkića i Ljajića do Dačića i Palme. Na izbore idemo da promenimo sistem i bilo bi bolje našim političkim prijateljima da podršku traže među građanima, a ne od dinamičnog SPS ili evropski orijentisanog Arkanovog vojnika“.

ČEDA PRIČA, DS MISLI
Poslanik DSS Zoran Nikolić poručuje građanima Srbije da gledaju i slušaju izjave i najave lidera LDP „jer je to u stvari politika DS“.
- Valjda je sada svima jasno da je Čedomir Jovanović frakcija unutar DS. On jedini govori ono što zapravo funkcioneri DS misle, a ne smeju da kažu - kaže Nikolić.

Pre godinu dana, 1. oktobra 2008, lider LDP je za Pres, povodom izjave Borisa Tadića da je spreman da razmišlja o opciji podele Kosova ukoliko se iscrpe sve prethodne opcije, rekao da je takva politika neozbiljna:
„Takva ideja nije proistekla iz ozbiljne državne politike, nije utemeljena u Ustavu Srbije i odlukama koje je Skupština donela. Ako može da se deli Kosovo, zašto ne može da se deli Srbija? To nije manir evropske politike“.

Lider NS Velimir Ilić smatra da su DS i LDP postigli dogovor čim je napravljen ovakav zaokret u međusobnoj retorici.

- Nije mi jasno zašto je to tako kad se u Srbiji ništa nije promenilo, bar ne na bolje. Ova ekipa nije ništa postigla i to građani vrlo dobro osećaju. Čini mi se da su se Jovanović i Tadić nešto dogovorili i da tu saradnju ili dogovor žele sada da prošire. Mislim da je loše, ružno i neumesno biti u opoziciji, a hvaliti vlast na sav glas - ističe Ilić.
Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić u približavanju Čedomira Jovanovića predsedniku DS i njegovoj politici zapravo vidi borbu lidera LDP za opstanak.
- Jedina Čedina šansa da preživi je ulazak na Tadićevu listu! Čeda ne može da preskoči cenzus kao što ja ne mogu da preskočim sedam metara u skoku s motkom - zaključuje Vučić.

Izvor: Glas javnosti

« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 11:12:15 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Naravno da je najobrazovaniji deo gladackog tela opredeljen za LDP , sta je tu cudno ?  Politicki program LDPa je avangardan , ispred svog vremena , a ako uzmemo u obzir da je 80 % stanovnistva Srbije sa osnovnim obrazovanjem ili bez ikakvog obrazovanja jasno je sta stoji kao najveca prepreka masovnijem glasanju za LSP ! Nije upitno da najobrazovaniji gradjani glasaju za LDP . Zato je DSu potrebna mudrost i znanje LDP a , jer DS glasaju oni gladaci  iz navedenih 80 % .
mislim da nisi u pravu kada tvrdis da najobrazovanije deo glasackog tela glasa za ldp. sami funkcioneri ldp se dice cinjenicom da njihova partija uziva najvecu podrsku medju najmladjim glasacima. tesko da neko ko je zavrsio srednju skolu moze da se smatra obrazovanijim od npr. nekog lekara specijaliste starog 45 godina.
a ako mislis da ldp ima glasacko telo koje za sebe uglavnom misli da je najobrazovanije i najpametnije, onda si definitivno u pravu!

Politicki program nije avangardan vec podilazeci agresivan sa ciljem da prestavi sebe kao nosioce ideja koje generalno ni sami ne umeju da sprovedu. Prekopirana lazna Djindjiceva mantra u demagogskom pakovanju besmislenih uvlacenja i kompromisa svemu stranom sto iole ima bilo kakav uticaj na domacu politiku. Skup zgubidana i propalih karijerista na koje jedino mogu da se loze mozgovi ovog naseg mucenog sistema koga su ubedili u sve osim da li je njegova riba sponzorusa i koje boje medvedic da joj kupi. Mnooogo govori o tebi i tvom oseciju licne samostalnosti podrzavanjem ovog "slucaja" od stranke Smile
citirao sam te zbog tvoje prve recenice u ovom postu, koja je me uzgred receno odusevila.  Smile
ldp ima najbolji ekonomski program koji se jedini razlikuje od onoga sto nude ostale politicke partije (one uglavnom ili imaju slicne ekonomske programe ili nemaju npr. sns), ali su nebrojno puta do sada pokazali da vrh partije ne razume taj program koji su pisali ivan jankovic, aleksandra stevanovic i ana jolovic. ako ga ne razumeju idiotski je ocekivati da ce ga sprovesti (na stranu dilema da li ce ikada i biti u prilici da odlucuju o ekonomiji ove drzave).
program je zapravo pokusaj da i na tom polju ponude nesto interesantno i specificno po cemu ce se razlikovati od ostalih, ali strogo na papiru.
sa druge strane, sve svoje kapacitete i aktivnost usmeravaju na onaj drugi deo programa, politicki program. tu su specificni po pateticnom i cesto idiotskom retorikom, cija sustina staje u nekolicinu reci - ljudska prava, ratni zlocini, ukidanje rs, ratko mladic, nezavistnost kosova, drzava srbija je kriva za ovo, drzava srbija je kriva za ono....

ono sto je po meni takodje interesantno kod te partije imajuci u vidu njihova nacela, jeste i nihov odnos prema rs, tj. bih.
prvo, mesaju se u unutrasnja pitanja jedne suverene i medjunarodno priznate zemlje svojim proseravanjem o ukidanju rs.
drugo, principijalno se zalazu za priznavanje nezavisnosti kosova, ali zato im je nezavisnost rs nepojmljiva.
cak i da prihvatimo da se u rs desilo etnicko ciscenje (koje se na isti nacin i gotovo u istoj meri desilo i u muslimansko hrvatskoj federaciji), pa da je rs "genocidna tvorevina", postavljam pitanje svakom iole razumnom coveku sta se onda desilo na kosovu (pre bilo kakve price samo nek mi neko odgovori gde su kosovski srbi?).

sve je to gotovo neverovatno, pogotovu ako se neko zamisli kako izgleda zemlja koja prizna sve te zlocine (za koje nije direktno kriva ili za koje postoje i drugi jednako odgovorni krivci) i njena ekonomija gde ukratko jedan zaposleni treba da zaradi za dva penzionera i dva sluzbenika, a na to i neku milijardu ratne odstete?!

i na kraju, nece ova drzava jos dugo. to je sigurno!

Него како се ближе избори биће све више нових ликова који су или ''нису'' на партијским задацима ...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 22:22:58 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.