Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ЛДП - oд критичара до спасиоца владе  (Pročitano 6585 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Naravno da je najobrazovaniji deo gladackog tela opredeljen za LDP , sta je tu cudno ?  Politicki program LDPa je avangardan , ispred svog vremena , a ako uzmemo u obzir da je 80 % stanovnistva Srbije sa osnovnim obrazovanjem ili bez ikakvog obrazovanja jasno je sta stoji kao najveca prepreka masovnijem glasanju za LSP ! Nije upitno da najobrazovaniji gradjani glasaju za LDP . Zato je DSu potrebna mudrost i znanje LDP a , jer DS glasaju oni gladaci  iz navedenih 80 % .

Vidljivo skoro u svakoj temi na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pa naravno . Ja sam ovde nov , imam respekta prema clanovima foruma koji odavno pisu , ali razbicu patriJote i DS ovce na svakoj temi . Dovoljno je samo da pisem nasa programska nacela . I nasu viziju .
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 01:18:11 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Pa naravno . Ja sam ovde nov , imam respekta prema clanovima foruma koji odavno pisu , ali razbicu patriJote i DS ovce na svakoj temi .
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Politicki program nije avangardan vec podilazeci agresivan sa ciljem da prestavi sebe kao nosioce ideja koje generalno ni sami ne umeju da sprovedu. Prekopirana lazna Djindjiceva mantra u demagogskom pakovanju besmislenih uvlacenja i kompromisa svemu stranom sto iole ima bilo kakav uticaj na domacu politiku. Skup zgubidana i propalih karijerista na koje jedino mogu da se loze mozgovi ovog naseg mucenog sistema koga su ubedili u sve osim da li je njegova riba sponzorusa i koje boje medvedic da joj kupi. Mnooogo govori o tebi i tvom oseciju licne samostalnosti podrzavanjem ovog "slucaja" od stranke Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 01:31:52 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa naravno . Ja sam ovde nov , imam respekta prema clanovima foruma koji odavno pisu , ali razbicu patriJote i DS ovce na svakoj temi . Dovoljno je samo da pisem nasa programska nacela . I nasu viziju .

Ali LjDP je u koaliciji sa DS-om. Kako da razbijas svoje koalicione partnere? A patriote nisu slomili ni mnogo jaci od tebe, tako da dzabe ti trud. Mnogi su se razlupali o patriotski bedem i slomili zube ponavljajuci ono sto ti hoces da ponavljas. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Дечко је мало шизофрен, у следећим постовима очекујте и пљување ЛДП-а Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ja svoje stavove ne menjam kako vetar duva . Evo , pola mojih nekadasnjih istomisljenika sad se loze na pravoslavlje , Rusiju , spremaju se da docekaju ruskog predsednika , zalazu se za ujedinjenje sa Rusijim i slicne stvari  ! Ja to nikad necu uraditi , to je samo prolazna moda , a liberalizam kao praksa i ideja obelezice Srbiju u narednoj deceniji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Naravno da je najobrazovaniji deo gladackog tela opredeljen za LDP , sta je tu cudno ?  Politicki program LDPa je avangardan , ispred svog vremena , a ako uzmemo u obzir da je 80 % stanovnistva Srbije sa osnovnim obrazovanjem ili bez ikakvog obrazovanja jasno je sta stoji kao najveca prepreka masovnijem glasanju za LSP ! Nije upitno da najobrazovaniji gradjani glasaju za LDP . Zato je DSu potrebna mudrost i znanje LDP a , jer DS glasaju oni gladaci  iz navedenih 80 % .
mislim da nisi u pravu kada tvrdis da najobrazovanije deo glasackog tela glasa za ldp. sami funkcioneri ldp se dice cinjenicom da njihova partija uziva najvecu podrsku medju najmladjim glasacima. tesko da neko ko je zavrsio srednju skolu moze da se smatra obrazovanijim od npr. nekog lekara specijaliste starog 45 godina.
a ako mislis da ldp ima glasacko telo koje za sebe uglavnom misli da je najobrazovanije i najpametnije, onda si definitivno u pravu!

Politicki program nije avangardan vec podilazeci agresivan sa ciljem da prestavi sebe kao nosioce ideja koje generalno ni sami ne umeju da sprovedu. Prekopirana lazna Djindjiceva mantra u demagogskom pakovanju besmislenih uvlacenja i kompromisa svemu stranom sto iole ima bilo kakav uticaj na domacu politiku. Skup zgubidana i propalih karijerista na koje jedino mogu da se loze mozgovi ovog naseg mucenog sistema koga su ubedili u sve osim da li je njegova riba sponzorusa i koje boje medvedic da joj kupi. Mnooogo govori o tebi i tvom oseciju licne samostalnosti podrzavanjem ovog "slucaja" od stranke Smile
citirao sam te zbog tvoje prve recenice u ovom postu, koja je me uzgred receno odusevila.  Smile
ldp ima najbolji ekonomski program koji se jedini razlikuje od onoga sto nude ostale politicke partije (one uglavnom ili imaju slicne ekonomske programe ili nemaju npr. sns), ali su nebrojno puta do sada pokazali da vrh partije ne razume taj program koji su pisali ivan jankovic, aleksandra stevanovic i ana jolovic. ako ga ne razumeju idiotski je ocekivati da ce ga sprovesti (na stranu dilema da li ce ikada i biti u prilici da odlucuju o ekonomiji ove drzave).
program je zapravo pokusaj da i na tom polju ponude nesto interesantno i specificno po cemu ce se razlikovati od ostalih, ali strogo na papiru.
sa druge strane, sve svoje kapacitete i aktivnost usmeravaju na onaj drugi deo programa, politicki program. tu su specificni po pateticnom i cesto idiotskom retorikom, cija sustina staje u nekolicinu reci - ljudska prava, ratni zlocini, ukidanje rs, ratko mladic, nezavistnost kosova, drzava srbija je kriva za ovo, drzava srbija je kriva za ono....

ono sto je po meni takodje interesantno kod te partije imajuci u vidu njihova nacela, jeste i nihov odnos prema rs, tj. bih.
prvo, mesaju se u unutrasnja pitanja jedne suverene i medjunarodno priznate zemlje svojim proseravanjem o ukidanju rs.
drugo, principijalno se zalazu za priznavanje nezavisnosti kosova, ali zato im je nezavisnost rs nepojmljiva.
cak i da prihvatimo da se u rs desilo etnicko ciscenje (koje se na isti nacin i gotovo u istoj meri desilo i u muslimansko hrvatskoj federaciji), pa da je rs "genocidna tvorevina", postavljam pitanje svakom iole razumnom coveku sta se onda desilo na kosovu (pre bilo kakve price samo nek mi neko odgovori gde su kosovski srbi?).

sve je to gotovo neverovatno, pogotovu ako se neko zamisli kako izgleda zemlja koja prizna sve te zlocine (za koje nije direktno kriva ili za koje postoje i drugi jednako odgovorni krivci) i njena ekonomija gde ukratko jedan zaposleni treba da zaradi za dva penzionera i dva sluzbenika, a na to i neku milijardu ratne odstete?!

i na kraju, nece ova drzava jos dugo. to je sigurno!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
Ja svoje stavove ne menjam kako vetar duva . Evo , pola mojih nekadasnjih istomisljenika sad se loze na pravoslavlje , Rusiju , spremaju se da docekaju ruskog predsednika , zalazu se za ujedinjenje sa Rusijim i slicne stvari  ! Ja to nikad necu uraditi , to je samo prolazna moda , a liberalizam kao praksa i ideja obelezice Srbiju u narednoj deceniji .

Исто је то срање, ти навијаш за Европу, ови навијају ѕа Русију, хвалоспеве пишете и једни и други о вашим "узорима-спасиоцима", а да трунке реалности немате о тренутном стању и колика је та љубав заиста велика. Класично помодарство са обе стране с тим што неки мешају наклоност и идолпоклоништво па се мученици погубе у карактерисаљу издајника и патриЈота да више ни сами не знају са киме се свађају и кога пре да окарактеришу. Жао ми вас је и једних и других, гадна је то патологија.............

Елем дечко празњикава ти је прича колико и радна књижица вољеног ти Чеде, тако нигде нећеш догурати у дискусији а специјално не на овом форуму, дај то мало боље да нам не постанеш ударна врећа за пред спавање Smile

........
Управо то Камаро, од свих кукања и жалопојки ЛДП-ов реалан политички-социјални-економски-билокакавпрограм једноставно не можес да чујеш, попаљивање масе и одређене циљне групе квази урбане клинчадије дистанцирајући их од осталих надменим ставом и попаљивом реториком. Лично мени је то мало јадно.....

Citat
liberalizam kao praksa i ideja obelezice Srbiju u narednoj deceniji

Ја сам био овде када сте исто ви страначки либерали исто млатили и пре три године а даље од једва 5% се не помакосте Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 02:48:00 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Citat
Управо то Камаро, од свих кукања и жалопојки ЛДП-ов реалан политички-социјални-економски-билокакавпрограм једноставно не можес да чујеш, попаљивање масе и одређене циљне групе квази урбане клинчадије дистанцирајући их од осталих надменим ставом, реториком. Лично мени је то мало јадно.....
da se razumemo, nista ni ostali nisu bolji.
ali bar su stereotipni, pa ne iritiraju u toj meri! a valjda na moje misljenje utice i to sto me ovi ne salecu iz svakog coska sa pricom kako sam genocidan i kako sam zlocinac.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.373 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.