Pa sad kad vidimo da jedan Vukasovic (za neupucene, advokat Zvezdana Jovanovica) je bio nosilac liste Socijaldemokratije sa Vukom Obradovicem, onda shvatimo kakva je sva bagra bila u DOSu. DOS je bio neophodan da bi se napravila najveca promena, a to je smena Slobe.
Nije problem u 5. oktobru, vec sto nije dosao 6. oktobar Ali doci ce i taj dan!
Kakva bagra je bila u dos-u najbolje se vidi po shefu tvoje partije umesto da se borio da se lopovi iz prethodne garniture strpaju u zatvor on je zhurio u shilerovu da obezbedi dovoljne kolichine narkotika za svoju surlu ili je trchao u CZ da poseti shefa zemunskog klana... I vi nekom neshto prichate o bagri...
Баш бих волео да видим како ЛДП једног 6. октобра, узима ствар у своје руке. Они нису способни ни да преузму кућни савет или месну заједницу, а о држави и да не говорим.
Баш бих волео да видим како ЛДП једног 6. октобра, узима ствар у своје руке. Они нису способни ни да преузму кућни савет или месну заједницу, а о држави и да не говорим.
garantovano vece rezultate ce napraviti od dss-ns i g17+!
garantovano vece rezultate ce napraviti od dss-ns i g17+!
Можда у еротским сновима. Нема шансе, и ово што су ушли у парламент је велико достигнуће за њих. Увек ће бити маргиналци.
mozda ti mislis da ja kenjam, ali obrati paznju na ovo! sta ldp nudi na polju ekonomije, ne sme da ponudi nijedna partija! sve vise ljudi pristaje na to jer vidi da nema izlaza u demagoskim pricama koje ostale partije ne zele da odbace jer se time igraju sudbinom! oni nemaju sta da izgube! bice oni daleko veca partija!
Ja znam da je DOS morao da saradjuje sa njima da bi smenili slobu jer je sloba bio izuzetno jak. Morali su da se udruze sa djavolom. A ceda je uvek isao da pregovara. Za sve zivo, a ne samo za to. Ima mu'a covek. Ceda je i izrucio slobu hagu (tj. pregovarao sa njim). Svasta cete da cujete... znam. Nebitno, ne mozete da shvatite jer ne zelite.
Ja znam da je DOS morao da saradjuje sa njima da bi smenili slobu jer je sloba bio izuzetno jak. Morali su da se udruze sa djavolom. A ceda je uvek isao da pregovara. Za sve zivo, a ne samo za to. Ima mu'a covek. Ceda je i izrucio slobu hagu (tj. pregovarao sa njim). Svasta cete da cujete... znam. Nebitno, ne mozete da shvatite jer ne zelite.
Pa Sloba je smenjen 5.oktobra... Zashto je Cheda naredne tri godine ishao u Shilerovu? Mozhda da se zahvali shto su se udruzhili da smene Cobija? Kako ti umesh da lupetash pa to je revija
Jel i u CZ-u posecivao Ducu da bi smenio vec smenjenog Cobija?