@ kombiondzija Pa onda je to jos zalosnije video si nesto,a kao da nisi i dalje si slep i ostao si isti!!!Tacno je to znas kako to nas narod kaze mgarac u Bec-magarac iz Beca
Не заносим се туђим стварима подцењујући своје. Поносан сам на своје порекло, на свој народ, Отаџбину... Ви има увек да осећате празнину у себи јел не поштујете своје а другима природно не припадате. Ви сте својим ставом ставили себе у ранг са Курдима и Ромима. Постали сте људи без Отаџбине. Са таквим ставом вас неће поштовати ни они којима тежите да се додворите. Само напред, кад тад ће вас стићи кајање због свега.
Prvo ja ljude ne cenim po verskoj i rasnoj pripadnosti vec prema tome koliko vrede i kolkio znaju... ja sam ponosan tamo gde sam rodjen,na Srbiju,sto si ti veci srbin od mene!?zato i zelim da ovde bude normalno i moderno drustvo da uhvatimo korak u razvoju sa ostalim razvijenim zemljama,a ne da se izolujemo i ucaurimo!!Zato sto volim Srbiju,ovo je iskreno zelim,ali bez nacionalizma i licemernog patriotizma,vec sa modernim,gradjanskim strankama!!!!
Prvo ja ljude ne cenim po verskoj i rasnoj pripadnosti vec prema tome koliko vrede i kolkio znaju... ja sam ponosan tamo gde sam rodjen,na Srbiju,sto si ti veci srbin od mene!?zato i zelim da ovde bude normalno i moderno drustvo da uhvatimo korak u razvoju sa ostalim razvijenim zemljama,a ne da se izolujemo i ucaurimo!!Zato sto volim Srbiju,ovo je iskreno zelim,ali bez nacionalizma i licemernog patriotizma,vec sa modernim,gradjanskim strankama!!!!
А шта је национализам него патриотизам, нема никакве разлике. По чему ти видиш да остали који не мисле као ти желе да се учауре и изолују. Схвати само да не желимо да Србија буде банана држава, коју ће свака шуша из иностранства моћи да цима како јој падне на памет. По чему си закључио да некоме од нас смета нечија верска и расна припадност. Ја не волим оне који су ратовали против нас а све остале поштујем. Имам пријатеља муслимана који ме цене и поред мојих ставова, јел се пре свега према њима постављам као човек.
Чим видим Весну Пешић као председницу јасно ми је какав ће то бити политички савет!! Ови лјуди који су на списку су добили велике паре од Шиптара да подрже независност Косова,и сад они мени причају о модерној Србији!Будале,скотови,идиоти,кретени....
Kako to da proverimo? O parama od Šćiptara? Daj neki izvor ako imaš.
za specijalce iz prepodobnog i prepostenog saveta ldp-povoljno kod mene kombi za vase turneje i gostovanja u misiji modernizacije srbije...
ako ce ovi dokonjaci i zgubidani da nas modernizuju...zimbabve siri ruke-stizem!!!
srbijanka turajlic-megacar,kad se pojavi u muskoj kosulji...pvi put sam pomislio da ju je voditelj predstavio kao srbijanko...nije vredjanje samo je interesantna...mucno interesantna
Tvoja poenta je? hoćete da hapsite redom ili...
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 01:49:26 od DJedai »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“