Ovo je buna protiv dahija, ovo je kidanje bukagija, nad ovim nemate kontrolu, to je masovna reakcija. Brzo budi premijera, cujem zveckaju lisice: Postroj mi sve ministre! Kljuceve od riznice!
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija!
Patriote pred izbore stoput su nas izdale slali nas u ratove za svoj licni interes. Dok ikone su pevale, majke su naricale, na krvavim parama institucije su nicale.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 21:44:00 od petar_86 »
za specijalce iz prepodobnog i prepostenog saveta ldp-povoljno kod mene kombi za vase turneje i gostovanja u misiji modernizacije srbije...
ako ce ovi dokonjaci i zgubidani da nas modernizuju...zimbabve siri ruke-stizem!!!
srbijanka turajlic-megacar,kad se pojavi u muskoj kosulji...pvi put sam pomislio da ju je voditelj predstavio kao srbijanko...nije vredjanje samo je interesantna...mucno interesantna
srbijanka turajlic-megacar,kad se pojavi u muskoj kosulji...pvi put sam pomislio da ju je voditelj predstavio kao srbijanko...nije vredjanje samo je interesantna...mucno interesantna
i sta si ovim hteo da kazes? sta fali njoj? jedan istaknuti intelektualac, profesor etf u bg, zena koja ima dosta toga da kaze po pitanju visokog obrazovanja u srbiji!
pa ako nosi njihovu sliku, ne moze van srbije da vozi! a kakav je to kamiondzija ako vozi po ibarskoj magistrali? odgovor: vozac tamica
Тај "тамић" како га ти називаш кошта ко пола твога стана. А света сам видео више од половине вас. Ја не жудим за Европом јел сам путовао у те земље, а вама је то још неостварени сан. Тамо је трава зелена, море је плаво, птице исто цвркућу као у Србији. Немојте да вас партијски секретари лажу да је другачије.
Подсећате ме на Булета Гонцића из филма Октоберфест, жудите за неким глупостима у Европи и најрођеније би продали само да вам се тај сан оствари.
Само се ви задовољавајте тиме како сте нешто више од већине грађана Србије, не лажете нас него себе.
@ kombiondzija Pa onda je to jos zalosnije video si nesto,a kao da nisi i dalje si slep i ostao si isti!!!Tacno je to znas kako to nas narod kaze mgarac u Bec-magarac iz Beca