Ceda nam je kriv sto gubimo kosovo... Ceda i 5% cedista. Daj ne serite vise. Ceda moze da prica o nezavisnom kosovu koliko hoce- ako ga na kraju izgubimo, nece nam on biti kriv, vec ljudi na vlasti. Pa neka ta vlast bila i tehnicka. To ljudi nikako da shvate- nije bitno sta ko prica, vec sta ko radi.
Овако си индиректно све оне који су гласали за ЛДП назвао највећим идиотима... Јер они имају само Чедине речи, никакво покриће... А и то време које је провео на власти је стварно прича за себе...
@dulisa, to si ih ti nazvao idiotima jer si prost. Naravno zakljuci su ti pogresni. LDP postoji tek nekoliko meseci, LDP nikada nije bila u vlasti, niti je imala prilike da bude i da uradi nesto. S druge strane DSS je bio i nista nije uradio, samo obmanjivao, a SRS (da ne racunam za vreme slobe) samo prica, a nikako da se privati vlasti iako ih ima najvise. Znaci ima razlike...
@dulisa, to si ih ti nazvao idiotima jer si prost. Naravno zakljuci su ti pogresni. LDP postoji tek nekoliko meseci, LDP nikada nije bila u vlasti, niti je imala prilike da bude i da uradi nesto. S druge strane DSS je bio i nista nije uradio, samo obmanjivao, a SRS (da ne racunam za vreme slobe) samo prica, a nikako da se privati vlasti iako ih ima najvise. Znaci ima razlike...
Чеда није био у власти? А да... "блокир'о га неспособни Коштуница"...
@dulisha, ceda je bio veoma malo na vlasti, i to u najvecem haosu posle ubistva premijera i za vreme najvece krize. Dok DSS vlada li vlada, malo ovako, malo tehnicki, a nama je svakog dana sve gore, a kosovo sve dalje. Tomu da ne komentarisem, taj je lazov prve klase sa sve hlebom od 2 dinara.
Па ако хоћеш поштено, да су сви радили свој посао, вероватно не би ни дошло до тог хаоса... (вероватно, убиство председника се десило ето и у САД - а изгледа ће и код нас да се заташка као и тамо)...
А да ти солиш безвезе, солиш... Ђинђић је убијен 2003, а шта са периодом 2000-03??
Sto se tice Kosova, to je odavno resena tema. Reseno je onog momenta kada je Milosevic potpusao kumnovski sporazum i kada je doneta rezolucija 1244. Jedini razlog sto tada vec nije resen status Kosova - nezavisnost, je zelja SAD i EU da sto pre zavrse bombardovanje koje se otegloi pretilo ugrozavanjem odnosa u NATO. Dakle moze ne znam ko da bude na vlasti Kosovo ce biti nezavisno. Nazalost. E sad sta je problem? Problem je u tome sto politika nomenkaltura nema snage da gradjanima u oci kaze kakva je situacija. Ja razumem i da se DS i DSS zalazu za ostanak Kosova u Srbiji, sto je sasvim normalno, ali to nije razlog da se ljudima ne kaze da su sanse da ga zadrzimo 1 odsto. Dakle u tome je problem. Sto se tice LDP i Cede, podrzavam sto oni otvoreno pricaju o mnogim tabu temama u Srbiji pa i o statusu Kosova. Ali ne podrzavam insistiranje na nezavisnosti Kosova od strane njih. U redu je da kazu narode stavljeni smo pred svrsen cin , ali nije u redu i da kazu da mi podrzavamo nezavisno Kosovo. I nije u redu da LDP pa i DS u manjoj meri kad nesto zagusti odmah se pozivaju na Djindjica. Bolje bi im bilo da se ponasaju u duhu njegovih stavova i da selede njegovu viziju, nego sto se pricaju o tome ko je kome bio veci prijatelj. Djindjica danas postuju hiljade gradjana koji se svakoga dana sete njega i njegovih dela i njegovih reci i poruka. I sto pokusaju da slede njegove reci. Tako ce on i njegova ideja vecno ziveti.
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic