@od rasa, kako si ti to zakljucio da sam ja sam sebi politicki neistomisljenik? Izgleda da ti ovde nista ne razumes i nista ne kapiras. Ja ti tu ne mogu pomoci. "patrijote" su takve- kriv im je drugi sto nista ne razumeju.
hahaha, panini, "patrijoto" podsetio si me sada na osnovnu skolu. Kada vise ne znaju sta da ti prebace, krenu da te "napadaju" za neke nebitne stvari, samo da bi udarili kontru. bwe ili BRE kakve ima veze? Ne pisem pismeni iz srpskog.
Напротив. (Не)писменост није проблем. Ја говорим о суштинском ставу.
E, ovo postaje vrh! Panini, polako, gubis se. O kom sustinskom stavu pricas? Da te potsetim sta si rekao- Pitao si me sta mi je to bwe? Da li je to mozda btw ili ti by the way? Odmah posle toga sleca recenica je bila: Kojim jezikom govorim? Cije interese zastupam? Vidis... Ako te interesuje cije interese zastupam- ne zastupam vec podrzavam ideje gradjanske srbije. O kakvoj nepismenosti pricas, podsecas me na Sekija i vucica, oni pricaju svasta..
Дакле, суштински није битно да ли је човек писмен или неписмен, докле год је разложан и разуман. Твоји "грађански ставови" и твоје вођење разговора одају затуцаног и грубог човека, који прихвата прозападне ставове засноване на пропаганди, а не на чињеницама.
@panini: Vidis, to ja isto mislim za tebe- zatucan i grub "patrijota" koji prihvata propagandu nacionalista, a ne vidi realne cinjenice. Samo sto si celu pricu zapoceo TI i time da ti nije jasno sta mi je to "bwe". Da si ti zaista hteo lep razgovor, tako bi ga i zapoceo, a ne bi cepidlacio kao osnovac. Kapis. Sto je najgore sve nekako izvrces, pogledaj tvoje postove- pogledaj kako si zapoceo diskusiju sa mnom, i na sta si ciljao. Ne bih dalje...
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
@od rasa, kako si ti to zakljucio da sam ja sam sebi politicki neistomisljenik? Izgleda da ti ovde nista ne razumes i nista ne kapiras. Ja ti tu ne mogu pomoci. "patrijote" su takve- kriv im je drugi sto nista ne razumeju.
ma ti si sam sebi neistomisljenik kako god okrenes, ne samo politicki. i hoces li nas prosvijetliti, sta je BWE? mozda si mislio BMW?
mozda si opet mislio na fekalije? nisi odavno...
aaaaa evo te...
« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 09:57:31 od od rasssse »
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Ceda nam je kriv sto gubimo kosovo... Ceda i 5% cedista. Daj ne serite vise. Ceda moze da prica o nezavisnom kosovu koliko hoce- ako ga na kraju izgubimo, nece nam on biti kriv, vec ljudi na vlasti. Pa neka ta vlast bila i tehnicka. To ljudi nikako da shvate- nije bitno sta ko prica, vec sta ko radi.